Ο γιος της Μαριάννας Λάτση βάζει 10.000.000 δολλάρια για μια ταινία στην Αμερική

Ο γιος της Μαριάννας Λάτση βάζει 10.000.000 δολλάρια για μια ταινία στην Αμερική

Το μεγάλο στοίχημα στην καριέρα του το κάνει στο Hollywood. Ο Πάρης Κασιδόκωστας ετοιμάζει μια ταινία που το κόστος της παραγωγής ανέρχεται στο 10.000.000 δολλάρια.

Έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει το Hollywood και στο παρελθόν το είχε δηλώσει σε μια απο τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Αλλά να το τονίσουμε, όχι σαν ηθοποιός αλλά σαν παραγωγός. Ο λόγος για τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος ξοδεύει 10.000.000 δολάρια όπως αναφέραμε νωρίτερα για μια παραγωγή ταινίας. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία έχουν βρεθεί μετά απο συνεντεύξεις και δεκάδες βιογραφικά σημειώματα οι καλύτεροι του χώρου για την νέα ταινία που υπογράφει ο γιος της Μαριάννας Λάτση και αδερφός της Εριέττας Κούρκουλου. Η ταινίας έχει τίτλο "Backmack" και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2012. Σκηνοθέτης είναι ο Μάρκους Νάισπελ, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του πολύ μεγάλες επιτυχίες, όπως το ριμέικ του "Παρασκευή και 13" το 2009 και τη φετινή πολυσυζητημένη ταινία "Κόναν ο βάρβαρος", με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. ΄Οσο αφορά στα γυρίσματα, αυτά θα ξεκινήσουν στην αρχή της νέας χρόνιας καθώς αυτή την περίοδο γίνονται ακόμη επαφές με τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Αυτό που σημειώνουν κάποιοι σαν παρατήρηση είναι ότι το ποσό είναι σχεδόν αστρονομικό και ότι με ένα τέτοιο ποσό θα γυρίζονταν στην Ελλάδα ταινίες για δύο σεζόν. Άρα, κάποιοι εύλογα αναρωτιόνται γιατί σε καιρούς κρίσης ο Πάρις Κασιδόκωστας δεν ενισχύει τις εγχώριες παραγωγές και την πατρίδα του. Η αλήθεια είναι οτι δεν πιστεύει στον κινηματογράφο της χώρας του. Αγαπάει να διασκεδάζει και να περνάει πολύ χρόνο με την οικογένειά του, αλλά στην συνέχεια βρίσκεται συνέχεια στην Αμερική όπου δημιουργεί βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το αν θα έχει εμπορική επιτυχία ακόμη δε το γνωρίζουμε.