O Nίκος Πολυδερόπουλος έκανε αποκάλυψη για το «Μαύρο Ρόδο» και τη θλιβερή μνήμη από το ατύχημα του

O Nίκος Πολυδερόπουλος έκανε αποκάλυψη για το «Μαύρο Ρόδο» και τη θλιβερή μνήμη από το ατύχημα του

«Όλα συγχωρούνται στον έρωτα» δήλωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον ρόλο του ως Σταυρίνος στο «Μαύρο Ρόδο», ο οποίος σε λίγο διάστημα θα δει πως οι υποψίες για τον κρυφό ρόλο του αδελφού του είναι αληθινές. 

Δεν είναι μόνο ο έρωτας της Ελισάβετ και του Πέτρου ή του Βίκου και της Αλεξίας που μονοπωλεί στο «Μαύρο Ρόδο». Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο ως Σταυρίνος, τόσο για τον πρώην όσο και για τον νυν δεσμό του.

Σήμερα ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μας έδωσε αρκετά στοιχεία για τη συνέχεια του ρόλου του, αλλά θυμήθηκε και τη στιγμή που η μνήμη του ανακάλεσε ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς, τη δυσκολότερη στιγμή στη ζωή του. Όταν στα 20 του χρόνια λόγω ενός ατυχήματος καθηλώθηκε και ο ίδιος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

https://www.instagram.com/p/CqVwFQJrlWb

«Ήρθα κοντά με το παρελθόν μου και ήταν ανατριχιαστικό»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο παρελθόν, τη μεγάλη ανατροπή που ήρθε στη ζωή του στα 21 του χρόνια, με το σοβαρό ατύχημα που είχε με την μηχανή του: «Δούλευα σε οικοδομή και είχα κατέβει στην Πάτρα στο νυχτερινό μαγαζί που δούλευα, ώστε να βγάλω κάποια χρήματα για να ανέβω στην Αθήνα. Είναι αυτό που γίνονται και στα ανατρέπουν όλα. Έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και ξαναπερπάτησα τον Σεπτέμβρη του 2010. Συνέχεια ήμουν στο νοσοκομείο, είχα σπάσει όλα μου τα άκρα».

Φέτος κλήθηκε και λόγω του ρόλου του ως Σταυρίνος στο «Μαύρο Ρόδο» να περάσει αρκετό διάστημα σε αναπηρικό αμαξίδιο, όπως και τότε με το δικό του ατύχημα.

Φυσικό ήταν αυτές οι μνήμες να επανέλθουν στο μυαλό του, όπως αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη: «Όταν κάθισα στο αμαξίδιο μου ήρθαν και δικές μου αναμνήσεις από το ατύχημά μου. Στη δουλειά προσπαθώ να βάλω τις αναμνήσεις μου από κάτι και να τις προσαρμόσω στη σκηνή. Ειδικά σε κάποιες σκηνές που κάναμε σε ένα χειρουργείο με κάποιες αποτυχημένες επεμβάσεις, ήρθα πολύ κοντά με το παρελθόν μου και ήταν ανατριχιαστικό. Ήξερα ότι θα περπατήσω όταν έπαθα το ατύχημα, το πάλευα και μόνος μου για ένα χρόνο. Πολλές φορές βοηθά η πίστη».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο του στη σειρά, κυρίως με το νέο status της προσωπικής του ζωής. Μετά τον κεραυνοβόλο του έρωτα με τη Γιάννα είναι με την Τασούλα.

Αλλά η Ελένη δεν εστίασε μόνο εκεί την κουβέντα μαζί του και ξεπέρασε γρήγορα το «στον έρωτα όλα επιτρέπονται» που υποστήριξε για τον ρόλο του ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Το ρόδο της καρδιάς του: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τη σύντροφό του και το art μίνιμαλ σπίτι τους

https://www.instagram.com/p/CnfOf69Mowi

Η ερώτησή της για το αν έχει καταλάβει τον ύποπτο ρόλο του αδελφού του, έφερε και ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια της σειράς: «Δεν το ξέρει ακόμη. Νομίζω ότι μάχεται μέσα του. Άλλοτε το πιστεύει άλλοτε όχι. Η ενοχή του Σταυρίνου επειδή ήταν με τη γυναίκα του, τον κάνει να είναι το θύμα της όλης υπόθεσης. Ναι, είναι πιθανό να κρύβεται ο αδελφός και πίσω από τον πρόσφατο ξυλοδαρμό μου».

Αυτό λένε και οι πληροφορίες των επόμενων επεισοδίων. Ο Σταυρίνος όχι μόνο θα αρχίσει να υποπτεύεται, αλλά θα προσπαθήσει να βρει και στοιχεία που να στηρίζουν την υποψία πως ο αδελφός του βρίσκεται πίσω από τη ληστεία αλλά και τον άγριο ξυλοδαρμό του.

https://www.instagram.com/p/CqKxgH_spaZ

Τα αδέλφια μέχρι το τέλος της σεζόν όχι μόνο θα έχουν έρθει αντιμέτωπα, αλλά θα έχουν καταφέρει και να λύσουν τους λογαριασμούς τους.