Και ο Παύλος εκτός του MasterChef: Το πλάνο που «μαρτύρησε» την έξοδό του και τα προγνωστικά 

Κατερίνα Μπούσιου
Και ο Παύλος εκτός του MasterChef: Το πλάνο που «μαρτύρησε» την έξοδό του και τα προγνωστικά 

Δημήτρης με Πωλίνα, Ηλίας με Νίκο Τράκα και Αλέξανδρος με Γιώργο είναι τα ζευγάρια έκπληξη που παίρνουν μέρος στο σημερινό τεστ δημιουργικότητας για το έπαθλο των χιλιών ευρώ στο MasterChef. 

«Νύχτες με τον εχθρό μου» (μεταφορικά) θα θυμίζει το σημερινό τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef καθώς αντίπαλοι και παίκτες που δεν τρέφουν και τα καλύτερα αισθήματα ο ένας για τον άλλον, θα κληθούν να συνεργαστούν μαζί ως μαγειρικά ντουέτα για να κερδίσουν το έπαθλο των 1000 ευρώ.

Ο Θοδωρής ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας έχει το δικαίωμα να υποδείξει τα ζευγάρια και κάνει κίνηση ματ επιλέγοντας τον Γιώργο Πορφύρη με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη. Ποια άλλα ζευγάρια θα δεινοπαθήσουν στη συνεργασία τους και πότε τελικά φεύγει ο Παύλος που αποκάλυψε πως είναι ήδη εκτός MasterChef;

https://www.instagram.com/p/CqiaiuMIXxp

Το ατύχημα από τις δύο Μαρίες και το έτερο ήμισυ του Δημήτρη Μπέλλου

Ο Θοδωρής συνεχίζει την στρατηγική της ίντριγκας στο MasterChef. Και έτσι υποδεικνύει Αλέξανδρο και Πορφύρη να δουλέψουν ως ντουέτο, ενώ ξέρει ειδικά για τον Αλέξανδρο ότι έχει τοποθετηθεί ανοιχτά κατά του Γιώργου. Θυμόμαστε όλοι πως την περασμένη εβδομάδα τον είχε χαρακτηρίσει ως σίχαμα.

Όμως ο Γιώργος θα αφήσει κατά μέρος τις αψιμαχίες (αξιοθαύμαστη η υπομονή του) για να λειτουργήσουν έστω και για λίγο ως team. Γιατί ο Αλέξανδρος - πέρα από τον οξύθυμο τηλεοπτικό του εαυτό - είναι καλός μάγειρας και θα φτάσει ψηλά στον διαγωνισμό. Το λένε τα προγνωστικά, θα το δείτε και στην πράξη.

Από τα πιο περίεργα ντουέτα που δημιουργούνται είναι εκείνο του Δημήτρη Μπέλλου και της Πωλίνας Βετσίνοβα, η οποία τυγχάνει να έχει μιλήσει με τον χειρότερο τρόπο για την Μαρία Μπέη, ενώ η Μαρία θα συνεργαστεί με την συνονόματη Μαρία Λαζαρίδου. Όμως θα έχουν και ένα ξαφνικό ατύχημα στην κουζίνα τους, που θα τους στοιχίσει στην δοκιμασία, όταν πέφτει το φαγητό στο πάτωμα.

https://www.instagram.com/p/Cqd8h1oI8jA

Ετερόκλητο ζευγάρι αλλά με επιτυχία θα είναι εκείνο του Ηλία Καζιόλι και του Νίκου Τράκα, αλλά σε γενικές γραμμές οι κριτές μένουν ενθουσιασμένοι από τις προσπάθειες των παικτών. Και αυτό σημαίνει πως όταν ενώνονται καλοί μάγειρες πάντα κάτι καλό προκύπτει.

«Δεν κάνω ίντριγκες»: Ο Κωνσταντίνος έφυγε από το MasterChef & το κοινό θύμωσε με τους τοξικούς

Η σημερινή μέρα θα είναι καθοριστική για όσα συμβούν αύριο που σταθερά έχουμε αποχώρηση παίκτη.

Ένας όμως παίκτης που ήδη έχει αποχωρήσει είναι ο Παύλος Λούλης. O terminator του μαγειρικού διαγωνισμού μετά από τις 4 φορές που βρέθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση στο MasterChef βρέθηκε τελικά εκτός, πριν φτάσει στη δεκάδα.

Αδικημένος μέσα στη γενικότερη reality κατάσταση που επικρατεί φέτος στον διαγωνισμό - γιατί απέδειξε ότι είναι καλός μάγειρας -ο Παύλος βρέθηκε στο εστιατόριο του Δημήτρη Ταϊρίδη στην Καισαριανή και φωτογραφήθηκε με τον «Μπόμπενα» δείχνοντάς μας πως έχει φύγει από τον διαγωνισμό. Το εστιατόριο του πρώην παίκτη του MasterChef έχει γίνει hot spot.

pavlos_masterchef.jpg

Πάντως εκείνη τη μέρα στο εστιατόριο αρκετοί ήταν οι θαμώνες που του εξέφρασαν τη συμπάθειά τους, παρά το γενικότερα αρνητικό κλίμα που είχε εισπράξει και εκείνος φέτος με τα σχόλια του Twitter. Βέβαια φέτος στα social media κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Ίσως λιγότερο από όλους ο Νίκος Τράκας.

https://www.instagram.com/p/CoJ4BrlqZJ1

Ο Παύλος που έχει και το παρατσούκλι ως «Το χέρι του Μίδα» από το παρελθόν του ως bartender, φεύγει αύριο από τον διαγωνισμό. Τις πρώτες μέρες επέστρεψε στην γενέτειρά του την Λευκάδα. Έκανε όμως αυτό το μικρό ταξίδι αστραπή στην Αθήνα, λόγω και κάποιων επαγγελματικών προτάσεων που έχει δεχθεί.

Και αυτό είναι η θετική πλευρά του MasterChef. Να μπορεί να διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες των παικτών μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι. Δε συμβαίνει με όλους και δε συμβαίνει πάντα.