Η «ορκισμένη» μελαχρινή Σοφία Παυλίδου είναι πλέον πιο ξανθιά από ποτέ

Η «ορκισμένη» μελαχρινή Σοφία Παυλίδου είναι πλέον πιο ξανθιά από ποτέ

Οι 19χρονοι δίδυμοι γιοι της με τον Χρήστο Φερεντίνο και το σπίτι της ηθοποιού.

Η Σοφία Παυλίδου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της η οποία έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο της υποκριτικής τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» (υποδύθηκε την Μάγδα Ηλιάδη) και φέτος επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑLPHA και το J2US όπου διαγωνίζεται με τον Ζερόμ Καλούτα.

To εντυπωσιακό νέο look της ηθοποιού

Πρόσφατα η Σοφία Παυλίδου έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αφού μετά από πολλά χρόνια αποχωρίστηκε τα σκουρόχρωμα μαλλιά της. Η ηθοποιός έχει γίνει πιο ξανθιά από ποτέ, υιοθετώντας μια μελί απόχρωση που της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

H σχέση και οι φωτογραφίες με τα παιδιά της

Η 48χρονη κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα με τους δύο δίδυμους γιους που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Pavlidou4.jpg

Τα αγόρια έχουν πάρει πια τον δρόμο τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω κάνει δύο ανεξάρτητα παιδιά, αυτός ήταν ο στόχος μου. Είμαι πάντα δίπλα τους, χωρίς να είμαι καταπιεστική. Δεν τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο, δεν είμαι υπερβολική. Το διαζύγιό μου με τον μπαμπά τους σίγουρα τους πείραξε αρχικά, αλλά επειδή εγώ με τον Χρήστο έχουμε μια βαθιά αγάπη την οποία αντιλήφθηκαν και αυτά, δεν τους επηρέασε υπερβολικά αρνητικά στο υπόλοιπο της ζωής τους, παρόλο που τότε βρίσκονταν στην εφηβεία. Πηγαίναμε μαζί διακοπές, κάναμε μαζί Χριστούγεννα ή Πάσχα και αυτό είναι που μένει», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Για τη σχέση με τα παιδιά της, η Σοφία Παυλίδου έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Οι γιοι μου γνωρίζουν πολύ καλά τους φίλους μου, έρχονται σπίτι, καθόμαστε όλοι μαζί. Αν το δεις ψύχραιμα το θέμα, είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή, που είναι αστείο να χαλιέσαι γι’ αυτά τα θέματα. Ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος θελήσαμε να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα παιδιά μας. Δεν ανήκαμε ποτέ στο lifestyle».

paidia.webp

Το σπίτι της ηθοποιού

Η καλλιτέχνης μετακόμισε πριν από 4 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας και εγκατέλειψε την υπέροχη μονοκατοικία στην οποία έμενε στην περιοχή της Κηφισιάς. Ο ένας της γιος σπουδάζει στην Λάρισα και ο άλλος μοιράζει το χρόνο του στο σπίτι της μαμάς και του μπαμπά.

Μέσα από τα posts της Σοφίας Παυλίδου στο Instagram έχουμε δει μερικές από τις ωραιότερες γωνιές του χώρου όπως είναι το καθιστικό και ο καταπράσινος κήπος.

Μια καλύτερη ματιά αρκεί για να εντοπίσεις τους ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους καθώς και την μοντέρνα επίπλωση. Ο γκρι καναπές, η επιβλητική βιβλιοθήκη και οι πίνακες στους τοίχους είναι μερικά από τα πράγματα που ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

Η κουζίνα του σπιτιού κυμαίνεται στις αποχρώσεις του λευκού και του ανοιχτού καφέ, ενώ η προσθήκη φυτών σε διάφορα σημεία προσφέρει boho vibes στον χώρο. Η τετράποδη φίλη της ηθοποιού, Λώρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σπίτι αλλά και σε αρκετές αναρτήσεις της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της ηθοποιού.