O πραγματικός έτερος εγώ της Κόρας Καρβούνη είναι η δίδυμη αδερφή της Βικτωρία

O πραγματικός έτερος εγώ της Κόρας Καρβούνη είναι η δίδυμη αδερφή της Βικτωρία

Κόρα Καρβούνη: Ο ρόλος της Νίτσας στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει», η δίδυμη αδερφή της Βικτωρία, το πραγματικό της όνομα και το τέλος της Δανάης Καλαντζή στον Έτερο Εγώ. 

Στις 22 Απριλίου η Κόρα Καρβούνη θα γίνει 43 ετών κι όμως! Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τον ρόλο της Δανάης Καλαντζή στην ταινία αρχικά και σειρά έπειτα Έτερος Εγώ του Σωτήρη Τσαφούλια. Η Κόρα βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον δικό της αληθινό έτερο εγώ, τη δίδυμη αδερφή της Βικτώρια Καρβούνη.

Η Βικτώρια είναι ο έτερος εγώ της Κόρας

Αρχικά η Καρβούνη αποκάλυψε το δικό της πραγματικό όνομα το οποίο είναι Kora May, δηλαδή η κόρη του Μάη. Η Κόρα εξήγησε πως η μαμά της είναι Ελληνίδα και ο μπαμπάς της από την Αμερική και αν θα έπρεπε να πάρει το επώνυμο του πατέρα της θα λεγόταν Smith, απλά οι γονείς της επέλεξαν για την ίδια και την αδερφή της που θα μεγάλωναν στην Ελλάδα να πάρουν το επώνυμο της μητέρας τους. Όσο για το ελληνικό επώνυμό της, προκύπτει από το καρά- βούνι, άρα την κορφή βουνού.

Η Κόρα Καρβούνη μίλησε για την αδερφή της και τόνισε:

«Με την αδερφή μου είμαστε ομοζυγωτικές. Εγώ ρωτώ την μαμά μου όταν μας βλέπω μικρές, δεν μας ξεχωρίζω. Το να είσαι δίδυμος είναι δύσκολο και ευτυχώς οι γονείς μας μας χώρισαν στις τάξεις. Μοιράζεσαι την γέννα, την μάνα, ε και μετά να πας και στο ίδιο τμήμα στο σχολείο και να σου λένε α είστε ίδιες. Το παιδί δεν αναπτύσσει προσωπικότητα κι είναι συνέχεια το ένα δίπλα στο άλλο. Έχουμε συνέχεια τους ίδιους φίλους.

Η αδερφή μου ήταν πιο άτακτη από εμένα. Η Βικτωρία είναι ένα τέταρτο μικρότερη από εμένα. Μία φορά έδειξε και ταυτότητα. Ήταν σε καφενείο και έτρωγε κι ήρθαν δύο παιδιά και της είπαν κυρία Καρβούνη συγχαρητήρια.

Τους λέει δεν είμαι η Κόρα, είμαι η Βικτωρία. Της λένε δεν ντρέπεστε κυρία Καρβούνη να σας δίνουμε συγχαρητήρια και να μας λέτε ότι δεν είστε εσείς; Λέει μισό λεπτό να σας δείξω την ταυτότητά μου.

Και στην ταυτότητα ίδιες είμαστε» πρόσθεσε η ηθοποιός για την αδερφή της που είναι εικαστικός και εκπαιδευτικός στο Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο.

Για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Η Κόρα δεν έκρυψε τη χαρά της για την τύχη που έχει να συμμετέχει στη σειρά αυτή και τόνισε πως ο ένας συνάδελφός της είναι καλύτερος από τον άλλο και όλοι μαζί έβαλαν στοίχημα να πετύχει η σειρά αυτή.

Η Κόρα Καρβούνη και ο χαρισματικός Γιάννης Τσορτέκης, κάνουν ένα από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά δίδυμα τη φετινή σεζόν, ως Νίτσα και Γιώργης στο «Αυτή η νύχτα μένει». Αυτή, κορίτσι της νύχτας με ένα δύσκολο παρελθόν που περιλαμβάνει έναν βιασμό και την απόκτηση ενός παιδιού και εκείνος λαικός και ντόπρος Αγρινιώτης που του αρέσει η διασκέδαση. Με motto πάντα: «Η ζωή είναι μία και δεν έχει δεύτερη ευκαιρία».

Η Καρβούνη είχε πει για τη νύχτα και τα μπουζούκια της δεκαετίας του 90 στο Hello:

«Πήγαινα και στα μπουζούκια των ’90s, σε μικρά μαγαζιά στην Κυψέλη για παράδειγμα, που θύμιζαν λίγο καταγώγια. Περνούσα πολύ καλά, το κέφι ήταν απίστευτο. Γενικά η ελευθερία που υπάρχει μέσα στη νύχτα είναι τεράστια, ξεδίνουν οι άνθρωποι. Έχω πάει και στα σύγχρονα νυχτερινά μαγαζιά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζουν.

Ακολουθούσα μια λαϊκή τραγουδίστρια την Καίτη Ντάλη, σε διάφορα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν, στην πλατεία Βικτωρίας και αλλού, και μέσα από εκεί κατάλαβα ότι η νύχτα έχει μια εντιμότητα, με τους δικούς της όρους. Η Καίτη Ντάλη είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια και έκανε συγκλονιστικό πρόγραμμα».

Έχουμε γάμο στο «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και 2 επιστροφές από το παρελθόν

Ο Έτερος εγώ και η λατρεία στον Άγγελο Μπράτη:

«Εγώ φοράω μόνο ρούχα του Άγγελου Μπράτη. Ο Άγγελος είναι φίλος μου, τα ρούχα του μου πάνε, αγαπώ την αισθητική του, κι αν παντρευτώ ποιος θα με ντύσει», είπε χαρακτηριστικά η Κόρα Καρβούνη.

https://www.instagram.com/p/Cop9EB2uZC6

Πριν δύο ημέρες γράφτηκε και το τέλος του Έτερος Εγώ, στον οποίο γνωρίσαμε ακόμα περισσότερο την Κόρα Καρβούνη, την κινηματογραφική και τηλεοπτική Δανάη.

Η Κόρα ήταν η Δανάη Καλαντζή στην ταινία του Έτερος Εγώ το 2015, στην οποία το 1987 ο παππούς της τής είχε δώσει τα δύο μενταγιόν λέγοντάς της να χαρίσει το ένα σε όποιον αγαπήσει αληθινά και εκείνη το είχε χαρίσει στην Κλειώ. Η Δανάη αποδεικνύεται ότι είναι η δράστης των πέντε εγκλημάτων της ταινίας, την οποία και εντοπίζει ο Δημήτρης Λαΐνης άκα Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης. Ο Λαΐνης δεν προδίδει τη Δανάη, η οποία του στέλνει ένα μενταγιόν με τον αριθμό 1210 (που είναι φίλιος αριθμός με το 1184) και ευχαριστήριο σημείωμαεπειδή δεν την κατήγγειλε στην αστυνομία.

https://www.instagram.com/p/CnkHRQUoixs

Πώς πεθαίνει η Δανάη στον Έτερο Εγώ;

Το τέλος της Δανάης στον Έτερο Εγώ, ήρθε στο προτελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν Έτερος Εγώ Νέμεσις, όπου η Κόρα Καρβούνη, αναλαμβάνει να σώσει τη Σοφία, τη νοσηλεύτρια και πρώην αγαπημένη του Δημήτρη Λαΐνη, δίνοντας τη ζωή της και εκπληρώνοντας αυτό που είχε προλάβει να πει στον Δημήτρη, πως χρωστάει ακόμα κάτι στον έτερο εγώ της.