Έτερος Εγώ: Νέμεσις - Ο ερωτοχτυπημένος Μασάτος, ο επικός Λογοθέτης και η επιστροφή της Δανάης

Πατούλια Κατερίνα
Έτερος Εγώ: Νέμεσις - Ο ερωτοχτυπημένος Μασάτος, ο επικός Λογοθέτης και η επιστροφή της Δανάης

«Οι φίλοι μου είναι η χώρα μου και χρωστάω κάτι ακόμα στον έτερο εγώ μου», είπε η Δανάη στον Δημήτρη Λαΐνη κι όλοι βλέπουν την εκδίκηση να την σηκώνει στους ώμους της η Κόρα Καρβούνη.

Η χημεία των πρωταγωνιστών της σειράς Έτερος Εγώ: Νέμεσις ήταν ο μεγάλος νικητής στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια κι ενώ μένουν πέντε ακόμα επεισόδια για το μεγάλο φινάλε. Σταρ του επεισοδίου ο Δημήτρης Καπετανάκος για μια ακόμα φορά, ειδικά στη σκηνή του νοσοκομείου με τον μεγάλο Ηλία Λογοθέτη.

Ρεσιτάλ ερμηνείας και ατάκας από την Κόρα Καρβούνη της τηλεοπτικής Δανάης που γνωρίσαμε στην ταινία του Έτερος Εγώ και ο συγκλονιστικός διάλογός της με τον Δημήτρη Λαΐνη, κατά κόσμον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Προσοχή, ακολουθεί recap του τρίτου επεισοδίου με spoilers.

Τουλάχιστον πέντε διαφορετικές ιστορίες τρέχουν αυτή τη στιγμή στη Νέμεση του Έτερος Εγώ του Σωτήρη Τσαφούλια και οι fans αναρωτιούνται ακόμα πώς θα καταφέρουν να λυθούν αλλά και να μπλεχτούν μαζί τους όλα τα ανοιχτά μέτωπα, μόλις πέντε επεισόδια πριν το φινάλε.

Το Ερπετό παραμένει εξαφανισμένο και ο star του επεισοδίου παρέμεινε για μια ακόμα Δευτέρα ο Δημήτρης Καπετανάκος, ο Άληκς Μασάτος με τρεις καθοριστικές σκηνές τόσο από άποψη πλοκής όσο και για την μαεαστρία των συναισθημάτων του σκληρού άντρα της συμμορίας του ερπετού.

Μασάτος ερωτοχτυπημένος- Λογοθέτης τεράστιος σημειώσατε χι

masatos.JPG

Ο Μασάτος που έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στο προηγούμενο επεισόδιο είναι ξεκάθαρο πια πως έχει επιστρέψει στο προσκήνιο με τις ευλογίες του Ερπετού και μπορεί η Μαριάννα Τουμασάτου να τον άφησε επίτηδες ελεύθερο, όμως ο Τάσος Νούσιας, ο σκληρός πρώην αστυνομικός Βανώρτας κατάφερε να τον στείλει στο νοσοκομείο.

Η σκηνή του χτυπημένου Μασάτου σε διπλανά κρεβάτια με τον Ηλία Λογοθέτη ήταν από τις αγαπημένες του κοινού ενώ ο ερωτοχτυπημένος Μασάτος με τη νοσοκόμα Σοφία Πανάγου, χάρισε επικές στιγμές γεμάτες χιούμορ στο κατά τα άλλα αστυνομικό σίριαλ.

masatos_logothetis.jpg

Στο κλείσιμο του επεισοδίου, ο Μασάτος τον οποίο η Αθηνά Λυγερού (Mαριάννα Τουμασάτου) έστειλε επιμελώς στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο «γιατρός» της οργάνωσης του Ερπετού, βλέπει τον άνθρωπο που σκότωσε την Τόνια να μεταφέρεται (επίτηδες μπροστά) με το φορείο και η εμφάνιση του ερπετού πλησιάζει.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Από τη στιγμή που το #ΜeToo έγινε hashtag και κίνημα ήταν καταδικασμένο»

«Χρωστάω κάτι ακόμα στον έτερο εγώ μου»

Από την άλλη, ο Δημήτρης Λαΐνης, προσπαθεί να νικήσει τους δικούς του δαίμονες, επιστρέφει στη διδασκαλία των φοιτητών του στο Πανεπιστήμιο, συναντιέται με την πρώην σύντροφό του και νοσοκόμα Σοφία, η οποία και του αποκαλύπτει πως ο δολοφόνος της αγαπημένης του ζει ακόμα. Κι όχι μόνο. Ο Λαΐνης συναντιέται και με τη Δανάη, την δολοφόνο της ταινίας Έτερος Εγώ, η οποία μαθαίνει πως πλησιάζει η ώρα της σύλληψής της αλλά αρνείται να φύγει από την χώρα παρά την παρότρυνση του Λαΐνη. Όπως τόνισε η Κόρα Κραβούνη στον Πυγμαλίωνα:

«Οι φίλοι μου είναι η χώρα μου και χρωστάω κάτι ακόμα στον έτερο εγώ μου», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην εκδίκηση που θα πάρει για τον θάνατο της Τόνιας.

Ακόμα περιμένουμε πάντως την εμφάνιση του Κανένα, ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει στο queen.gr ο Σωτήρης Τσαφούλιας, είναι ο μόνος που μπορεί να τα βάλει με το ερπετό:

«Είναι δύσκολο γιατί το Ερπετό είναι πάντα έτοιμο. Μόνο ο «Κανένας» μπορεί να τον σκοτώσει».

Έτερος Εγώ: Νέμεσις - Τα thumps up (και όχι μόνο) της πολυαναμενόμενης επιστροφής

Ο έρωτας δοκιμάζεται

Όσον αφορά τα ζευγάρια της σειράς, η σχέση του Απόστολου με την Ελένη φαίνεται πως μπήκε οριστικά στον πάγο, με την επιστροφή εκείνου στο νησί ή μήπως κάτι μας κρύβει ο Απόστολος.

Όσο για τον δεσμό του Πέτρου Λαγούτη με την Βίκυ Παπαδοπούλου, εκεί τα πράγματα πήγαν σαφώς καλύτερα, με τον Παντελή Σκλαβή να επιτρέπει στην δημοσιογράφο αγαπημένη του να αρχίσει να κάνει ξανά τη δουλειά της όπως έκανε και στο παρελθόν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προβλέπουν το τέλος του Παντελή να πλησιάζει.

Η οποία προσπάθεια κατανόησης του τι γίνεται και πως όλα όσα διαδραματίζονται μπορούν να συνδεθούν, έχει πέσει ως τώρα στο κενό.

Τι έχει συμβεί με τον νεκρό από το γραφείο τελετών; Τι συμβαίνει με τη δολοφονία του νεαρού που υποτίθεται πως έπεσε από τη χαράδρα; Γιατί ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πήρε το όνομα Πουρές; Τι ακριβώς συνέβη με την Τουμασάτου στην Καλλίπολη;

poures.JPG