Αλαφούζος και Γουλιελμάκη γιορτάζουν τα γενέθλια της μοναχοκόρης τους με posts γεμάτα αγάπη

Αλαφούζος και Γουλιελμάκη γιορτάζουν τα γενέθλια της μοναχοκόρης τους με posts γεμάτα αγάπη

Η Μαρίλια Αλαφούζου έγινε 19 ετών και οι γονείς της της έκαναν τις πιο συγκινητικές αφιερώσεις στο Instagram. Η αποκάλυψη της Βάσως Γουλιελμάκη για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος και οι πρόσφατες δηλώσεις για το διαζύγιο από τον Σωκράτη Αλαφούζο.

 

Γονείς για πρώτη φορά είχαν γίνει στις 6 Απριλίου 2004 η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος αποκτώντας ένα κοριτσάκι, τη Μαρίλια. Σήμερα, η κόρη τους έχει μεγαλώσει πολύ και πριν 2 μέρες, μάλιστα, γιόρτασε τα 19α γενέθλιά της στην Αμερική και συγκεκριμένα στο San Diego όπου ζει.

Οι γονείς της – πιο περήφανοι από ποτέ που η μικρή τελειώνει τώρα το πρώτο έτος σπουδών της- έκαναν 2 συγκινητικά posts στο Instagram για να της ευχηθούν και να της δείξουν την αγάπη τους.

Η καριέρα του Σωκράτη Αλαφούζου στην Αμερική και οι σπουδές της 18χρονης κόρης του στην Καλιφόρνια

Τα -γεμάτα αγάπη- posts των Αλαφούζου και Γουλιελμάκη για την κόρη τους, Μαρίλια

«10:22 San Diego. Φτιάχνεις τα πράγματα του σπιτιού σου, σιγυρίζεις, γιατί αύριο είναι τα γενέθλιά σου. 8:23 π.μ. Αθήνα. Σήμερα είναι τα γενέθλιά σου, σε παρακολουθώ μέσα από την οθόνη του κινητού να μου λες "Λαμπίκο θα το κάνω", σταματάς, κολλάς το προσωπάκι σου πάνω στο τζάμι του παραθύρου σου,κοιτάς έξω. Ένα δωμάτιο ξένο για μένα σε φιλοξενεί κάθε μέρα εκεί στο πανεπιστήμιο! Κοιτάζω κι εγώ με τη σειρά μου έξω, "η λεμονιά στο μπαλκόνι σου βγάζει καινούργια ανθάκια", σου λέω.

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο κόσμοι μακρινοί, δύο κόσμοι αγαπησιάρικοι. Βγάζεις δύο πόστερ που έχεις αγοράσει πρόσφατα να τα στολίσεις στους τοίχους σου, "πότε τα αγόρασες’’, σε ρωτάω, "Ε, κάποια στιγμή", μου απαντάς. Δύσκολο να μην υπάρχω στην καθημερινότητά σου. Δύσκολο να υπάρχεις στη δική μου. Όμως πόσο χαίρομαι που σε βλέπω να σιγυρίζεις, να έχεις καινούργιους φίλους, να μαγειρεύεις, να αποφασίζεις, να δημιουργείς μόνη σου!!!Χαμογελάμε η μια στην άλλη μέσα από μια κάμερα και τα μάτια μου σου λένε χίλια Μπράβο, ωραία τα καταφέρνεις μωρό μου, πόσο περήφανη είμαι!!!! 10:01π.μ. Αθήνα. "Να ζήσεις Μαρίλια και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά’’. 12:02 San Diego μεσάνυχτα. "Μαμά βάλε κάμερα γιατί βγήκε". 10:02 π.μ. Αθήνα."Α, δεν με είδες που σου τραγουδούσα;’’. 12:03 San Diego μεσάνυχτα."Όχι μαμά". 10:03 π.μ. Αθήνα. "Ε, δεν πειράζει πάμε από την αρχή!🤣🤣🤣😘😘😘❤️❤️», έγραψε η Βάσω Γουλιελμάκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη Μαρίλια από την παιδική της ηλικία και περιγράφοντας πώς είναι να είσαι μαμά ενός παιδιού που σπουδάζει στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/Cqr-afYIjJJ

Με τη σειρά του και ο Σωκράτης Αλαφούζος έκανε ένα post γεμάτο αγάπη για το κοριτσάκι του, δημοσιεύοντας παράλληλα μια κοινή τους φωτογραφία, με τη Μαρίλια εδώ να είναι σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία. «Το κορίτσι μου έγινε 19!!!
Σε λίγο τελειώνει το 1ο έτος στο Πανεπιστήμιο… Τα χρόνια πέρασαν σαν αστραπή, μα κράτησα το φως της για πάντα. Αγάπη δίχως όρια, Στον χρόνο που μόνο αιώνιος μοιάζει, Στιγμές που γίνονται αστέρια στον ουρανό, Εγώ κι εσύ
Μπαμπάς και κόρη», έγραψε στην ανάρτησή του ο 60χρονος ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CqvceaCLJRL

Οι φωτογραφίες της Μαρίλιας με τους γονείς της, η εγκυμοσύνη της Γουλιελμάκη και οι δηλώσεις για το διαζύγιο

Σε παρελθοντικό post για τα γενέθλια της Μαρίλιας Αλαφούζου, η μαμά Βάσω Γουλιελμάκη είχε αποκαλύψει πώς ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. «Ήταν Δεκαπενταύγουστος. Σηκώθηκα το πρωί και έκανα το τεστ. Το έδωσα στον Σωκράτη να το δει και άκουσα “μωρό μου είσαι έγκυος”. Άρχισα να ουρλιάζω, να κλαίω. Φώναζα “είμαι έγκυος” και ήρθε όλο το χωριό σπίτι», είχε πει χαρακτηριστικά η 53χρονη ηθοποιός.

Η ίδια πριν μερικές ημέρες έκανε και μια δήλωση- στην εκπομπή Μαμά-δες- για το διαζύγιό της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν το διαχειριστήκαμε σωστά ή λάθος το κομμάτι του διαζυγίου σε σχέση με το παιδί. Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα “έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε”. Ήμουν γρήγορη στις αποφάσεις μου. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε», σημείωσε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Και συνέχισε: «Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Ναι, θα έπρεπε σε κάποια πράγματα να είχα επιμείνει περισσότερο, να είχα κάνει περισσότερη υπομονή. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ», συνέχισε η ίδια.

Απαντώντας, τέλος, στο αν μετά από το διαζύγιό της χάθηκε η πίστη της στην έγγαμη ζωή, η ηθοποιός τόνισε ότι: «Όχι, όχι, αλίμονο, δεν είμαι κατά του γάμου ούτε πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τα ζευγάρια. Πιστεύω ότι ήταν ανώριμη σκέψη». Σημειώνεται ότι η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2008 έχοντας, όμως, μια υπέροχη κόρη να τους ενώνει.

Δες κοινές φωτογραφίες της Μαρίλιας Αλαφούζου με τους γονείς της στην παρακάτω gallery.