Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Το album από το ταξίδι στο L.A και η συνάντηση με την Menounos

Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας: Το album από το ταξίδι στο L.A και η συνάντηση με την Menounos

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στο Los Angeles και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα.

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και πραγματοποιεί συχνά αποδράσεις εκτός συνόρων.

Πριν λίγες ώρες το μοντέλο-παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής βρέθηκαν στο γήπεδο και η 40χρονη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να παίζει baseball. Λίγο αργότερα οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό με την ευτυχία να αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους.

https://www.instagram.com/p/CqzR_m_NI1k

Η συνάντηση με την Maria Menounos

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι κουμπάρα με την Maria Menounos και δεν θα μπορούσε να μη τη συναντήσει όσο βρίσκεται στο L.A. Η διάσημη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγους μήνες μέσω παρένθετης μητέρας και το μοντέλο ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που ενημέρωσαν για το ευτυχές γεγονός.

https://www.instagram.com/p/CqyxV0XNnda

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε πριν λίγο καιρό στο «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα ευχάριστα νέα.

«Το ήξερα, μου είχε πει από πριν πώς σκεφτόταν να το ανακοινώσει. Εννοείται ότι δε θα έλεγα ποτέ τίποτα γιατί είναι μια ευαίσθητη, μοναδική και προσωπική στιγμή για τον καθένα. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι όταν το μοιράστηκε. Τρελάθηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελε», δήλωσε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Μαριέττα Χρουσαλά: Το πάρτι στο Κάιρο είχε dress code την Κλεοπάτρα και οι φίλες της το απογείωσαν

Χρουσαλά- Πατίτσας: Tα πρώτο ταξίδια για το 2023

https://www.instagram.com/p/CpFNk7kNmvW

Στις Γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στην Courchevel ταξίδεψαν τον Ιανουάριο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπά τα sports και αποφάσισε να επισκεφθεί το πολυτελές θέρετρο για σκι και χαλάρωση.

https://www.instagram.com/p/Cn18De-tTn3

Λίγες εβδομάδες αργότερα το μοντέλο και ο εφοπλιστής βρέθηκαν στο Παρίσι όπου απόλαυσαν τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις και δεν σταμάτησαν να μοιράζονται εντυπωσιακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CqFey2_NNem

Το πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στο Κάιρο για τα 40α γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά απασχόλησε έντονα τον Τύπο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media. Πληθώρα επωνύμων έδωσε το παρών στο φαντασμαγορικό πάρτι με την εορτάζουσα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας αποτελούν #couplegoals

Η Χρουσαλά ερωτεύτηκε τον Πατίτσα με την πρώτη ματιά και η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων γονάτισε μέσα σε μια γόνδολα και της ζήτησε να παντρευτούν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 ενώ η νύφη φορώντας νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα.

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015 η Μαριέττα Χρουσαλά φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο ενώ ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο το 2018 και έλαβε το όνομα του πατέρα της Μαριέττας, Κωνσταντίνου, που έχει φύγει από τη ζωή.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala