Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι full ερωτευμένη με τον σύζυγό της μετά από 12 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι full ερωτευμένη με τον σύζυγό της μετά από 12 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Τα γενέθλια του Λέοντα Πατίτσα, το τρυφερό post και οι υπέροχες φωτογραφίες από τα ταξίδια του ζευγαριού.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Η 39χρονη και ο 47χρονος μετρούν 12 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) τα οποία μεγαλώνουν με αγάπη και αφοσίωση.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά οικογενειακές αποδράσεις εκτός συνόρων ή ταξίδια μόνο για 2, με το μοντέλο να δημοσιεύει στα social media τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάζει με τον άντρα της ζωής της.

Tα γενέθλια του Λέοντα Πατίτσα και το τρυφερό post της Μαριέττας Χρουσαλά

O εφοπλιστής κλείνει σήμερα τα 47 του χρόνια και θα σβήσει τα κεράκια της τούρτας του στην γαλλική πρωτεύουσα.

eyxes_xrousala.jpg

Η σύζυγός του, Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον έρωτα της ζωής μου».

Ο μικρότερος γιος της Μαριέττας Χρουσαλά έχει γενέθλια και γιόρτασε με ανατρεπτικό τρόπο

«Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και κάνουμε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι! Πώς σου φαίνεται αυτό; Πήγε η παρέα του, πήγε η παρέα μου, κάπως βρεθήκαμε και εμείς εκεί», έχει δηλώσει η Μαριέττα Χρουσαλά για την γνωριμία τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Χρουσαλά- Πατίτσας: Tα πρώτο ταξίδια για το 2023

Στις Γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στην Courchevel ταξίδεψαν πριν λίγες εβδομάδες ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπά τα sports και αποφάσισε να επισκεφθεί το πολυτελές θέρετρο για σκι και χαλάρωση.

https://www.instagram.com/p/CnCR_AktoM7

Τα τελευταία 24ωρα το μοντέλο και ο εφοπλιστής βρίσκονται στο Παρίσι όπου απολαμβάνουν τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις και δεν σταματούν να μοιράζονται εντυπωσιακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cn18De-tTn3

Το σπίτι Χρουσαλά-Πατίτσα στο Ελληνικό θα σε εμπνεύσει

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από τον λογαριασμό της η Μαριέττα Χρουσαλά μας έχει δώσει μια μικρή ιδέα από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια Προάστια, το οποίο έχει διακοσμήσει καλύτερα και από επαγγελματία. Κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CfTcY5UNPCw

Το σαλόνι του σπιτιού είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με τα minimal στοιχεία να κυριαρχούν στο χώρο. Μερικοί πίνακες κοσμούν κάποιους από τους τοίχους ενώ οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο item για selfie λήψεις. H Μαριέττα Xρουσαλά έχει ποζάρει αρκετές φορές στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι πολύ κομψά διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία και γήινες αποχρώσεις. Εκεί φυσικά στεγάζεται και η πλούσια γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/CnTydfnNmEt

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala