Τάμτα και Πάρης Κασιδόκωστας «γιορτάζουν» 8 χρόνια σχέσης με την πιο εκκεντρική εμφάνιση ever

Τάμτα και Πάρης Κασιδόκωστας «γιορτάζουν» 8 χρόνια σχέσης με την πιο εκκεντρική εμφάνιση ever

8 χρόνια όχι φαγούρας, αλλά μεγάλου έρωτα και καψούρας βιώνουν δύο νέοι, όμορφοι και επιτυχημένοι άνθρωποι. 

8 χρόνια όχι φαγούρας, αλλά μεγάλου έρωτα και καψούρας βιώνουν η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας. Το υπέροχο με αυτό το ζευγάρι είναι πως έχουν καταφέρει να κρατήσουν ένα απίστευτα διακριτικό προφίλ όλο αυτό το διάστημα και όταν μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social, είναι πάντα από την καρδιά τους και όχι για εντυπώσεις.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της showbiz και κάθε τους κοινή εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης τόσο για τα vibes του έρωτά τους όσο και για τα looks που επιλέγουν τα οποία εκτός από εκκεντρικά είναι και ταιριαστά.

Στην πιο πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού τούς είδαμε πιο εκκεντρικούς από ποτέ ωστόσο και οι δύο υποστηρίζουν πάντα τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Αναφορικά με την Τάμτα, η τραγουδίστρια έκανε μία casual εμφάνιση με επιρροές από τα 00s αλλά και με κάποια dark goth στοιχεία, τα οποία έχει υιοθετήσει τελευταία. Η baggy δίχρωμη φόρμα, το sexy κορμάκι, το κοντό δερμάτινο μπολερό και τα γυαλιά ηλίου σε στυλ μάσκας δημιουργούν σίγουρα μια εικόνα που δεν τη βλέπεις συχνά. Αλλά σίγουρα μπορεί να την υποστηρίξει.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες:

Μια φορά κι έναν καιρό στην Αμερική: Η Τάμτα σε σπάνιες φωτό με τον Πάρη και τα matchy-matchy looks

tamtaparis.jpg

Σε μία από τις σπάνιες αναρτήσεις που αφορούν τα προσωπικά της, η 41χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε πριν από κάποιους μήνες φωτογραφικό υλικό από ταξίδι που πραγματοποίησε πριν από λίγους μήνες με τον 40χρονο επιχειρηματία αγαπημένο της. Το ζευγάρι, όπως φαίνεται και σε ένα πλάνο που απεικονίζεται το πάσο εισόδου από το J.P. Morgan Club, ταξίδεψε στην Αμερική στις αρχές Απριλίου και στις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται πως παρακολούθησαν αγώνα NBA με matchy-matchy looks.

Η Τάμτα αξιοποίησε το casual παντελόνι της σε ένα glam βραδινό look -Κάνε και εσύ το ίδιο

https://www.instagram.com/p/CmFEH2CswSx

«Μια φορά κι έναν καιρό στην Αμερική», έγραψε ως λεζάντα η Τάμτα στο post της. Όπως πάντα στις φωτογραφίες αποδεικνύεται πως δεν απλώς fashion icon αλλά και beauty.

8 χρόνια μαζί, 8 χρόνια stylish εμφανίσεων

Στη Μύκονο απαθανάτισε το περασμένο καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός την Τάμτα με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα. Το αγαπημένο ζευγάρι, παρόλο που αγαπά το κοσμοπολίτικο νησί, δεν συμπαθεί εξίσου και τα φλας των paparazzi. Οπότε, προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν απαρατήρητο, αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό όταν είσαι μια pop star ή ένας γνωστός επιχειρηματίας;

Κάθε καλοκαίρι λοιπόν οι δυο τους επισκέπτονται το Νησί των Ανέμων για να περάσουν εκεί μερικές ξέγνοιαστες στιγμές πριν επιστρέψουν στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Έτσι, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους εντόπισε σε μια από τις ανέμελες βόλτες τους στα Ματογιάννια- από εκείνες που αναπολούμε τις «βαριές χειμωνιάτικες ημέρες». Η τραγουδίστρια, πιστή στο casual στιλ των streetstyle εμφανίσεών της, δεν ξέφυγε και πάλι από τα looks που την έχουμε συνηθίσει. Με φαρδύ μακρυμάνικο τοπ λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών (λέγεται «Νησί των Ανέμων» για κάποιον λόγο) και αθλητικό σορτσάκι, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα playful χτένισμα, το γνωστό σε όλους ως «κεφτεδάκια». Από την εμφάνιση δεν έλειπε μια ροζ τσάντα, matchy matcy απόχρωσης με το πουλόβερ, και φυσικά τα γυαλιά ηλίου της.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας, με μαγιό βερμούδα και λευκό T-shirt του οίκου Balenciaga, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

tamta.jpg

Barbie: Μεγάλη η αλλαγή του Ryan Gosling στον ρόλο του Ken - Η πρώτη photo με πλατινέ μαλλιά

Το fashion sense της είναι ένα κράμα προσωπικού γούστου – αισθητικής και εξειδικευμένης καθοδήγησης από τη στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Οι δυο τους ταίριαξαν αμέσως ενδυματολογικά, με τη συνεργασία τους να μετρά πολλά χρόνια και τη μία να έχει σχεδόν «ταυτιστεί» στο μυαλό μας με την άλλη.

Όπως είχε αποκαλύψει η στιλίστρια, η φιλία τους ξεπερνά τα 15 χρόνια και ξεκίνησε όταν η Τάμτα έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο μετά το «Super Idol». Μιλώντας στο Down Town Κύπρου, είχε πει: «Η ιστορία μας ξεκίνησε στο στούντιο του Γιώργου Καλφαμανώλη, σε φωτογράφηση των new comers της χρονιάς για το περιοδικό «Votre Beaute», όπου δούλευα τότε, και ανάμεσά τους ήτανε και η Τάμτα. Μπήκε, θυμάμαι, στο στούντιο αγχωμένη, λέγοντας ότι καθυστέρησε γιατί λούστηκε χωρίς να προλάβει να στεγνώσει τα μαλλιά της. Και βλέπω μπροστά μου ένα κορίτσι με ένα κεφάλι μπούκλες σαν μπάλα! Και της λέω: "Αυτά είναι τα μαλλιά σου;". Μου ζητάει συγγνώμη που δεν τα ίσιωσε και συνεχίζω: "Μην αφήσεις να σου τα ισιώσουν ποτέ ξανά!". Μου λέει "στο παιχνίδι δεν τα ήθελαν έτσι", και της απαντώ "εγώ τα θέλω έτσι, είναι μοναδικά!". Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση, κι έτσι γνωρίσαμε όλοι το κορίτσι με τα μαλλιά σε στιλ άφρο που όλοι αγαπήσαμε!».

Ένα εξίσου fashionable ζευγάρι

Καλεσμένη στο The 2night Show δύο χρόνια πριν, είχε πει σχετικά με την απόφασή της να συνεργάζεται με άλλη δισκογραφική εταιρεία και όχι την Panik Records ( της οποίας συνιδρυτής είναι ο σύντροφός της με τον Γιώργο Αρσενάκο): «Είμαι πολύ περήφανη για όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα και πλέον το λέω. Υπέγραψα το 2004 στη Μinos και είμαι ακόμα εκεί. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Με τους ανθρώπους που επιλέγω είμαι σταθερή.Συναντώ κόσμο που θεωρεί δεδομένο ότι είμαι στην Panik και τους λέω όχι είμαι στη Minos. Eίναι μια δική μου απόφαση και την στηρίζω. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις».

Αναφορικά με τα σχέδιά τους για το μέλλον και το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν οικογένεια, απάντησε: «Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση. Ποτέ δεν ξέρεις γενικά στη ζωή σου και καλά λένε «ποτέ μη λες ποτέ». Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι προτεραιότητα σίγουρα οπότε δεν το συζητάμε. Τώρα, αν φέρει ο καιρός και οι συνθήκες. Μακάρι σε όλα να μπορούσαμε να ζούμε στο σήμερα, την στιγμή και να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το παρελθόν και το μέλλον».

Σε άλλη της εμφάνιση, αυτή τη φορά στο κανάλι του Fipster στο YouTube, μίλησε ξανά για τον έρωτά τους και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ακόμη, αποκάλυψε αυτό που την ενθουσιάζει περισσότερο από όλα στον σύντροφό της. Ο παιδικός του ενθουσιασμός: «Έχω παντρευτεί, έχω βάλει νυφικό, το έχω κάνει μια φορά. Δεν ήμουν και ποτέ το κορίτσι που ονειρευόταν να παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά έκανα πολύ μικρή τον γάμο. Αν τύχει δεύτερη φορά απλά, λιτά. Δεν μπορώ. Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για εμένα είναι η αγάπη. Για εμένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό.

Ο Πάρης έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει».

Για όσους αναρωτιούνταν, πίσω στο 2019, αν το ζευγάρι προσπαθούσε να κρύψει τη σχέση του, η τραγουδίστρια είχε απαντήσει «Δεν έχω κάνει φοβερή προσπάθεια να κρύψω την σχέση μου με τον Πάρη. Με όποιον κι αν ήμουν ή είμαι, δεν είμαι άνθρωπος που θα προκαλέσω. Ξέρω πολύ καλά τι δουλειά κάνω. Δεν ζούμε και στο Hollywood, που θα με κυνηγήσουν. Προσέχω τα “πρώτα ραντεβού”. Από τη στιγμή που μπήκε σε μια σταθερή μορφή η σχέση, δεν προσπαθώ να το κρύψω, ούτε να το προβάλλω».

Και, παρόλο που σπάνια δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν το κάνει αποσπά τα περισσότερα likes.