Barbie: Μεγάλη η αλλαγή του Ryan Gosling στον ρόλο του Ken - Η πρώτη photo με πλατινέ μαλλιά

Νατάσσα Σχοινά
Barbie: Μεγάλη η αλλαγή του Ryan Gosling στον ρόλο του Ken - Η πρώτη photo με πλατινέ μαλλιά

O Ryan Golsing στην πρεμιέρα του 'First Man' το 2018

AP

Μετά τη φωτογραφία της Margot Robbie στον ρόλο της Barbie, τώρα βλέπουμε και τον Ryan Gosling ως Ken.

Η Greta Gerwig έχει εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού για την επερχόμενη ταινία της «Barbie». Η πιο διάσημη κούκλα των παιδικών μας χρόνων βρίσκεται στα σκαριά με ένα cast με εξίσου «μεγάλα» ονόματα, όπως ακριβώς τής αξίζει και η περιέργεια όλων είναι πώς θα μεταμορφώσουν τους πρωταγωνιστές.

Τα αποκαλυπτήρια της Margot Robbie ως Barbie έχουν γίνει ήδη από τον Απρίλιο και το κύμα ενθουσιασμού ήταν το αναμενόμενο, αφού η 31χρονη σταρ είναι η ενσάρκωση του δημιουργήματος της Ruth Handler (σ.σ. Η εμπνεύστρια της κούκλας Barbie) που όλοι φανταζόμασταν.

Αυτό που δεν είχαμε δει, όμως, είναι πώς θα είναι ο Ryan Gosling στον ρόλο του Ken. Μέχρι πριν από μερικές ώρες.

Η πρώτη φωτογραφία του Ryan Gosling στον ρόλο του Ken

Η Warner Bros. που έχει αναλάβει την ταινία αποφάσισε -επιτέλους- να μοιραστεί μία φωτογραφία με το τελικό look του Ken και η αλλαγή του 41χρονου ηθοποιού είναι μεγάλη. Για χάρη του ρόλου του, εμφανίζεται με πλατινέ μαλλιά, ενώ στην εν λόγω λήψη φοράει και ένα denim γιλέκο που αποκαλύπτει τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς.

Πέρα από τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling, στο cast της ταινίας θα δούμε τους: America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera. Πολλές πληροφορίες για την πλοκή δεν έχουν κυκλοφορήσει, όμως, αναμένεται να εμφανιστούν πολλοί χαρακτήρες από την ιστορία της Barbie.

Ryan Gosling - Eva Mendes: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες και η ζωή με τις δύο κόρες τους

Ο Simu Liu είναι ενθουσιασμένος

Ο Simu Liu που έκανε το μεγάλο του breakthrough με την ταινία της Marvel «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» είχε μιλήσει τον περασμένο Μάιο στο GQ UK και εκθείασε το πρότζεκτ. Περιέγραψε την ταινία της Barbie ως «τρελή» και «απίστευτα μοναδική».

«Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω τι κάνω μέρα με τη μέρα, γιατί πραγματικά είναι τρελό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η «Barbie» θα είναι διαθέσιμη στους κινηματογράφους από τις 21 Ιουλίου του 2023.