Ποια Οσκαρική ηθοποιός κουρεύεται με την κατσαρόλα;

Ποια Οσκαρική ηθοποιός κουρεύεται με την κατσαρόλα;

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, αλλά παρ' όλα αυτά προτιμά το ψαλίδι του σπιτιού της από αυτό του κομμωτηρίου.

Τι κι αν έχει κερδίσει το Oscar; Τι κι αν είναι μία από τις πιο γοητευτικές, ταλαντούχες, πανέξυπνες και, φυσικά, πλούσιες ηθοποιούς του Hollywood και της πατρίδας της της Αγγλίας; Τι κι αν είναι πλέον 66 χρονών; Τι κι αν έχει χρηστεί Ντάμα από τη Βασίλισσα Ελισάβετ;

Η Helen Mirren παραδέχτηκε πως, παρά όλα τα προαναφερθέντα, εξακολουθεί να κόβει μόνη της τα μαλλιά της.

Η διάσημη αγγλίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν βασίζεται σε κανένα πανάκριβο κομμωτήριο για να κρατά τα μαλλιά της περιποιημένα.
«Τα τελευταία 20 με 30 χρόνια, οι μόνες φορές που έχω μπει μέσα σε κομμωτήριο είναι αυτές που χρειάστηκε για κάποιες σκηνές σε ταινίες που έπαιζα», είπε η Mirren στη Mirror, αφήνοντας έκπληκτους δημοσιογράφο και αναγνώστες.

«Απλά, πιάνω τα μαλλιά μου σε αλογοουρά και κόβω από τη κορυφή –δημιουργεί φυσικές στρώσεις και πέφτει ομοιόμορφα. Επίσης τα βάφω και μόνη μου».

Αν μπορεί μια γυναίκα σαν την Helen Mirren να κουρεύεται μόνη της και να δείχνει τόσο εκθαμβωτική, μην ακούσουμε ξανά δικαιολογίες για το 50ρικο που δώσατε για να σας «πάρουν λίγο τη ψαλίδα».