Millie Bobby Brown-Jake Bongiovi: 11«Stranger Things» σχόλια στον αρραβώνα τους & το τρυφερό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Millie Bobby Brown-Jake Bongiovi: 11«Stranger Things» σχόλια στον αρραβώνα τους & το τρυφερό post
Instagram

«Σ’ αγαπούσα τρία καλοκαίρια τώρα γλυκέ μου. Τώρα τα θέλω όλα», έγραψε η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» και έκανε το δικό της ρεκόρ σε likes. Τα σχόλια που εισέπραξαν η 19χρονη και ο 20χρονος γιος του Jon Bon Jovi.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η ηθοποιός Millie Bobby Brown αφού πριν λίγες ώρες επισημοποίησε τη σχέση της με τον γιο του super star Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 2,5 χρόνια σχέσης και όπως αποδείχθηκε μόνο τυχαίο δεν ήταν που η νεαρή ηθοποιός του «Stranger Things» φωτογραφήθηκε πρόσφατα με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της.

Όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει ο γάμος τους αφού ζουν την απόλυτη ευτυχία ο ένας δίπλα στον άλλον. Η 19χρονη και ο 20χρονος δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram μερικές τρυφερές φωτογραφίες και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το τρυφερό post και η ανακοίνωση του αρραβώνα

Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Millie Bobby Brown ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες τον αρραβώνα με τον επί χρόνια σύντροφό της και γιο του Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi.

«Σ’ αγαπούσα τρία καλοκαίρια τώρα γλυκέ μου. Τώρα τα θέλω όλα», έγραψε η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες μετά τις πρόσφατες αναρτήσεις της ηθοποιού όπου φαινόταν το δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

https://www.instagram.com/p/Cq5EuqHLDJM

Ακολούθησε η ανάρτηση του Jake Bongiovi ο οποίος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με το κορίτσι του. Στην πρώτη λήψη οι δυο τους είναι αγκαλιά μπροστά από μία ακτή, ενώ στη δεύτερη βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι σε παλαιότερες διακοπές την ώρα που ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο.

https://www.instagram.com/p/Cq5Eum_r1Zl

«Για πάντα», έγραψε ο 20χρονος κάτω από το post.

Η δήλωση της Millie Bobby Brown για τον Penn Badgley του «You», μας προβλημάτισε

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στα βραβεία BAFTA, όπου περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί. Το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Ιταλία, από όπου έχει καταγωγή ο Bongiovi και κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά. Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του αγαπημένου της στο Instagram τον Ιούνιο του 2021 και λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε τη σχέση τους.

Η Eleven του «Stranger Things» αρραβωνιάστηκε- Tα 11 celebrity σχόλια κάτω από την ανακοίνωση του αρραβώνα της

Το post της ηθοποιού ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια likes και γέμισε με ευχές από φίλους, συνεργάτες και fans που έσπευσαν να την συγχαρούν για το ευτυχές γεγονός. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν οι: Ashley Tisdale, Jimmy Fallon, Aaron Paul, Jamie Campbell, Cara Buono, Kendall Vertes, Madison Bailey, Hannah Dodd, Tish Cyrus, Ryan Good, Jessica Wright.

Πηγή κεντρικής: jakebongiovi