Η Gisele και ο μικρός Benjamin σε τρυφερές στιγμές μαμάς-γιου

Η Gisele και ο μικρός Benjamin σε τρυφερές στιγμές μαμάς-γιου

Ακόμα και το διασημότερο supermodel του κόσμου μπορεί να γίνει η πιο γλυκιά και διασκεδαστική μαμά.

Μπορεί να αξίζει εκατομμύρια, να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικό τζετ και να είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη, φαίνεται όμως πως η καλύτερη αμοιβή της Gisele Bundchen είναι μερικές ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς με τον μικρό της μπόμπιρα που ακούει στο όνομα Benjamin.

To 30χρονο supermodel πήρε τον μόλις 21 μηνών γιο της για μια πρωινή βόλτα στο ποτάμι της Βοστόνης, ντυμένη απλά, με ένα τζιν κι ένα λευκό t-shirt και φορώντας παρόμοιες, λαστιχένιες μπότες με τον μικρό Benjamin.

Από τη παρέα δεν έλειπε και το μικρό σκυλάκι της οικογένειας, ο Vida, ο οποίος μερικές φορές «έκλεβε» τη μαμά Gisele από τον γιο της για μερικά παιχνίδια στο γρασίδι.

Ο πατέρας του μικρού Benjamin και σύζυγος της Gisele, Tom Brady, έλειπε από τη βόλτα, καθώς βρισκόταν στη προπόνηση της ομάδας του, των The New England Patriots. Και καλά έκανε, αν σκεφτεί κανείς πως φέτος ο Brady έχει φτάσει στο πικ της καριέρας του, καθώς στις 10 Σεπτεμβρίου υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο αξίας 72εκ. δολαρίων, κάτι που τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο αμερικάνικο football.