Αποκλειστικό: H Δήμητρα Ρουμπέση δε θέλει να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση

Αποκλειστικό: H Δήμητρα Ρουμπέση δε θέλει να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση

To Queen επιχειρεί να σας δώσει λεπτομέρειες για το πώς ζει σήμερα η κοπέλα που απασχόλησε με το χωρισμό της όλα τα μέσα και κατάφερε να αποκρύψει για μεγάλο διάστημα ότι ερωτεύτηκε και ότι ήταν έγκυος.

Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

O νέος σύντροφος της Δήμητρας ονομάζεται Γιάννης Λιβέρης και κατάγεται από τη Ζάκυνθο όπου διατηρεί Bistro Beach Bar κοντά στην παραλία του Λαγανά. Tο μαγαζί αυτό είναι μία από τις μεγάλες του αγάπες μετά τη μουσική που λατρεύει αφού για χρόνια παίζει στο μαγαζί Barrage και εξακολουθεί να ασχολείται ως dj και στην δική του επιχείρηση. Μάλιστα είναι γνωστός και ως dj Ioannis. Tελευταία φορά έπαιξε σε πάρτι του Barrage, στις 30 Απριλίου. Είναι 37 χρονών και με τη Δήμητρα έχουν περάσει πολύ χρόνο στη Ζάκυνθο. Το ειδυλλιακό μέρος άλλωστε βοήθησε στο να ανθίσει ο έρωτάς τους. Συγγενής μάλιστα του Γιάννη Λιβέρη έσπευσε να γράψει στον τοίχο του facebook του: «Συγχαρητήρια μπαμπά! Να σου ζήσει ο γιος» όταν ήρθε στην ζωή το παιδάκι τους! Μιλάμε για ένα πολύ χαμηλών τόνων άτομο που γνώρισε την πρώην σύζυγο του Ανδρέα Μικρούτσικο και την κατέκτησε μετά από αρκετούς μήνες φλερτ. Πρόσωπο που συνεργάζεται στην επιχείρηση του Γιάννη μας λέει: « Ο Γιάννης είναι ένα σεμνό παιδί που νοιάζεται για την οικογένειά του αλλά και τους ανθρώπους που συνεργάζεται.Την Δήμητρα την έμαθα το καλοκαίρι καλά και είδα μεγάλες αλλαγές από τον τρόπο που την ήξερα μέσα από τα περιοδικά και την τηλεόραση. Είναι πιο γλυκιά, πιο γυναίκα και τρομερά ευγενής. Νομίζω ότι η ζωή τους ανήκει με τον γιο που έφεραν στον κόσμο και το τι λέμε όλοι εμείς είναι περιττό».

Η έκδοση του διαζυγίου είναι γεγονός . Μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις και μεγάλη υπομονή που έκανε η πρώην παρουσιάστρια- πανελίστρια πήρε στα χέρια της το χαρτί που της δίνει την ελευθερία να αλλάξει σελίδα στην ζωή της. Δεύτερο γάμο οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι δε θέλει και πολύ δικό της άτομο που το καλοκαίρι παραθέρισαν μαζί μας ΄λέει αποκλειστικά: " H Δήμητρα είναι ευτυχισμένη με το παιδάκι της και το μόνο που δε σκέφτεται είναι ο γάμος. Ίσως του χρόνου να μπει σε μια τέτοια διαδικασία αλλά δε θα το ξέρουμε ούτε εμείς. Θα πάει σε ένα εκκλησάκι να το κάνει και θα μας το ανακοινώσει. Την ενδιαφέρει να είναι ήρεμη και να είναι δίπλα στον άνθρωπο που είναι πατέρας του γιού τους» ομολογεί στενό άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Δήμητρας Ρουμπέση.

Η απόφαση που αλλάζει πλέον την καθημερινότητά της.

Κεφάλαιο τηλεόραση τέλος! Είναι οριστικό ότι δε θέλει να ξανά ασχοληθεί με τον τομέα αυτό. Αν και κατάφερε να κρατήσει πολύ χαμηλά τον πήχη και να μην προκαλεί ακόμη και μέσα από μεσημεριανή εκπομπή που συμμετείχε με την Χριστίνα Λαμπίρη , ένιωσε να πληγώνεται και να χάνει τη ηρεμία της. Αν και το τηλέφωνό της χτύπησε αρκετές φορές το καλοκαίρι για ραδιόφωνο και τηλεοπτική πρόταση η ίδια δεν μπήκε καν σε διαδικασία να απαντήσει και να αρνηθεί. Η μητρότητα και η αφοσίωση στην οικογένειά της είναι και το ρίσκο να αλλάξει πλέον και τον τόπο διαμονής και να μετακομίσει μόνιμα στο σπίτι του συντρόφου της στην Ζάκυνθο. Μετά την άκομψη αποχώρηση από το Super Star λόγω οικονομικών λόγων από ότι διαπιστώθηκε, μέσα της ένιωσε ένα κενό και ότι ποτέ δεν παίρνεις πίσω αυτό που δίνεις. Καθ όλη την διάρκεια της συνεργασίας της ήταν και ένας λόγος που η εκπομπή έδωσε πολύ βάρος στην σχέση της με τον Ανδρέα. Ελάχιστες φορές τοποθετήθηκε με δάκρυα και με επιχειρήματα πάντα, αλλά η ψυχολογία της ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ήταν κυρία όμως και δεν προκάλεσε βέτο και πρβλήματα στην ροή της εκπομπής. Σήμερα δε θέλει να βλέπει τηλεόραση. Ενημερώνεται από το internet για όλα όσα γίνονται και λέγονται για εκείνη και απλά χαμογελάει που κατάφερε να απεμπλακεί από όλο αυτό το σύστημα.

Η στάση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο άνδρας που στιγμάτισε την Δήμητρα έχει εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και από την ζωή της επί δέκα χρόνια συντρόφου του. Τον είδαμε σε μια εκδήλωση της αγαπημένης του ομάδας αδυνατισμένο και φειδωλό στα λόγια του. Από την στιγμή που έβαλε την υπογραφή του στο διαζύγιο και για εκείνον η Δήμητρα ανήκει στο παρελθόν. Στην καρδιά του έχει μια θέση αλλά οι λεπτομέρειες του χωρισμού τους που ποτέ δε μάθαμε θα μείνουν ένα μυστικό μέσα τους. Πολλοί έκαναν λόγο για μια νέα σχέση που έχει μπει και στην ζωή του παρουσιαστή. Επίσημα δεν διαψεύδεται κάτι τέτοιο. Έχει αλλάξει αριθμό στο κινητό του τηλέφωνο και κάνει αθόρυβα την ζωή του καθημερινά με τον γιό του και λίγους καλούς φίλους. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε βρίσκουν λύσεις σιγά σιγά μέσω διακανονισμών και αναμένει να επιστρέψει στα δρώμενα μετά την έκδοση ενός βιβλίου που ετοιμάζει.