Μπέττυ Μαγγίρα εσύ; Η 13χρονη Αντριάνα και η 8χρονη Καλλινίκη έχουν ύψος και DNA από τη μαμά τους

Μπέττυ Μαγγίρα εσύ; Η 13χρονη Αντριάνα και η 8χρονη Καλλινίκη έχουν ύψος και DNA από τη μαμά τους

Οι οικογενειακές διακοπές της Μπέττυς Μαγγίρα στην Σαντορίνη μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους. 

Στην Σαντορίνη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον σύζυγό της και τις δύο τους κόρες, Αντριάνα και Καλλινίκη, δείχνοντάς μας ότι το διασκεδάζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η χαρά της παρουσιάστριας που έχει χρόνο για την οικογένειά της φαίνεται και από κάθε της ανάρτηση και φυσικά από το βίντεο στο TikTok όπου χορεύει με τις κόρες της. Εκεί δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις τις ομοιότητες μαμάς και της μεγαλύτερης κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CdS3CCCMLm9

Η πανύψηλη Αντριάνα και η αδυναμία της Καλλινίκης στον πατέρα της

21 χρόνια γνωριμίας και 14 γάμου συμπληρώνουν φέτος η Μπέττυ Μαγγίρα και ο πρώην πολίστας Δημήτρης Μάζης . Αν θυμάσαι η παρουσιάστρια είχε κάνει πολιτικό γάμο, καθώς ήδη ήταν έγκυος στην πρώτη τους κόρη την Αντριάνα.

Από την βιασύνη τους όπως έχει παραδεχτεί και η Μπέττυ σε συνέντευξή της ξέχασαν να φορέσουν βέρες: «Δεν έχουμε βέρες με τον άντρα μου. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και δεν ξέραμε ότι χρειάζονται βέρες. Και όταν μας τις ζήτησαν ρωτήσαμε αν έπρεπε να έχουμε βέρες μαζί μας».

https://www.instagram.com/p/CbFbZpvArdK

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποθέωσε για μια ακόμα φορά τον Δημήτρη Μάζη και τον γάμο τους

Πέντε χρόνια μετά την γέννηση της πρωτότοκης, το ζευγάρι καλοσώρισε στη ζωή και την δεύτερη του κόρη, την Καλλινίκη.

https://www.instagram.com/p/CRgatU1Jyvg

45 μέρες μετά την γέννησή της όπως είχε εξομολογηθεί και στην εκπομπή της, η κόρη της πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία της και αυτό ήταν σοκαριστικό όπως είχε δηλώσει: «Έκανε πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε μέρες έμεινα στο νοσοκομείο. Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Να κλαίω συνέχεια. Ήμουν λεχώνα ακόμη και όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σα να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Ήταν σοκαριστικό».

Αυτή ήταν η μόνη από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ως μαμά η Μπέττυ και ο χρόνος την αντάμειψε με χαρές και μόνο ευχάριστες στιγμές μαζί με τις κόρες της. Μία από αυτές μας αποκάλυψε με το πρόσφατο βίντεο από τις πασχαλινές διακοπές τους στην Σαντορίνη. Μαμά και κόρες μαζί με μία φίλη τους χορεύουν μαζί.

Όπως θα παρατήρησες από το βίντεο, η 13χρονη Αντριάνα την έχει φτάσει στο ύψος και έχει κληρονομήσει εκτός από το σωματότυπό της και το καλλιτεχνικό της DNA. Η Αντριάννα έχει όνειρο να ασχοληθεί με την μόδα αν κρίνουμε και από τα πρώτα της σχέδια που περήφανα η μαμά της έχει δημοσιεύσει.

betty-maggira-sxedio-koris.jpg

Η μικρότερη Καλλινίκη μάλλον κλείνει προς την πλευρά του πατέρα της, στον οποίο μάλλον θα πρέπει να έχει αδυναμία, όπως βλέπουμε και από το story που δημοσίευσε η Μπέττυ στο προφίλ της.

Η παρουσιάστρια του Open θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά με το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν.