Η Μελίνα Ασλανίδου με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε δει! Το Πάσχα στην Σαντορίνη

Η Μελίνα Ασλανίδου με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε δει! Το Πάσχα στην Σαντορίνη

«Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε αποκαλύψει η Μελίνα Ασλανίδου για τον τρόπο που φροντίζει το πρόσωπο και το σώμα της.

Μπορεί το Μεγάλο Σάββατο στο Mega, το κοινό να εκθείασε την απίθανη φωνή της Μελίνας Ασλανίδου αλλά η τραγουδίστρια είχε φροντίσει να ξεκουραστεί το φεινό Πάσχα παρέα με καλούς φίλους στη Σαντορίνη.

H τραγουδίστρια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στον Περίβολο της Σαντορίνης στο μαγαζί καλών της φίλων και προτίμησε ένα casual λουκ.

Με κοντά μαλλιά η Μελίνα:

Σε αντίθεση με τα πολύ μακριά μαλλιά που την είδαμε το Μεγάλο Σάββατο στο Σπίτι με το Mega, η Μελίνα μας έδειξε το πραγματικό μήκος των πολύ σπαστών μαλλιών της έχοντάς τα πιασμένα σε ψηλή κοτσίδα.

https://www.instagram.com/p/CrJe3CgsGLE

Η Ασλανίδου διατηρεί το καστανό χρώμα επί κεφαλής αλλά προτίμησε να αφήσει ελεύθερα τα μαλλιά της, χωρίς εξτένσιον και τρέσες. Στη συντροφιά της ήταν και η Σοφία Βογιατζάκη και άλλοι καλοί της φίλοι.

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.

Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.

Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor», είχε πει πριν χρόνια η Μελίνα για τις αλλαγές που την βλέπουμε συχνά- πυκνά να κάνει στα μαλλιά της.

Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω.

«Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε αποκαλύψει η Ασλανίδου, που πλέον έχει και λογαριασμό στο Tik Tok.

Εκεί είχαμε δει την τραγουδίστρια μαζί και με τη γιαγιά της και καταλάβαμε από που πήρε τα καλά της γονίδια.

«Έφτασα κοντά στον γάμο, ξυστά. Είχα αρραβωνιαστεί με ένα παιδί, ήμασταν καλά, αλλά μετά δεν προχώρησε. Δεν με φοβίζει κάτι στη δέσμευση. Έχω ευτυχήσει στον έρωτα», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

#NeverEndingSummer: H Μελίνα Ασλανίδου ποζάρει με το πιο σέξι μαγιό και ενθουσιάζει