Οι Kings of Leon στην αντεπίθεση

Οι Kings of Leon στην αντεπίθεση

Και όποιος νόμιζε ότι οι hipsters δεν ασχολούνται με κουτσομπολιά, μπορεί να είναι σίγουρος πως κάνει λάθος, γιατί οι Kings of Leon απάντησαν στα σχόλια του Ryan Murphy.

Ξέρουμε πως όλες έχετε φαντασιωθεί τον τραγουδιστή των Kings of Leon, αφού το είδατε στο video clip του «Sex on fire» και δεν θα μπορούσατε ποτέ να πιστέψετε τα αγόρια αυτά θα ξεκατινιάζονταν στο «μπαλκόνι» του 2011, που δεν είναι άλλο από το twitter.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι δηλώσεις του Ryan Murphy, δημιουργού της σειράς Glee και, οι οποίες ήταν υβριστικές για το συγκρότημα δεν θα έβρισκαν απάντηση, η αντίδραση ήρθε μέσω του Twitter. Ο Nathan από τη μπάντα των Kings of Leon, πρότεινε στο Ryan Murphy να πάει αγοράσει κανένα σουτιέν και του είπε και μερικά καλόλογα ακόμα. Και για να μην τον πουν και μισογύνη ή ρατσιστή με τους ομοφυλόφιλους έκανε άλλο ένα tweet μερικά λεπτά αργότερα πως δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω.

Βαριές κουβέντες, πολλοί οι χαρακτηρισμοί, αλλά εμείς θέση δεν μπορούμε να πάρουμε γιατί είμαστε φαν και των δύο καλλιτεχνών. Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και μάλλον το «σίριαλ» της διαμάχης δεν έχει τελειώσει.