Παιδική συμμορία: Angelina Jolie και Gwen Stefani βγάζουν τα μικρά τους βόλτα

Παιδική συμμορία: Angelina Jolie και Gwen Stefani βγάζουν τα μικρά τους βόλτα

Δυο διάσημες μαμάδες, κανόνισαν ραντεβού για παιχνίδι στα διάσημα παιδιά τους, και οι παπαράτσι έκαναν γιορτή.

Τα playdates, κοινώς ραντεβού για παιχνίδι που κανονίζουν οι γονείς για τα μικρά παιδιά τους, είναι κάτι σύνηθες στο Hollywood καθώς όλοι οι διάσημοι γονείς το κάνουν. Είτε επειδή είναι όντως φίλοι και θέλουν να γίνουν και τα παιδιά τους, είτε για να γνωριστούν καλύτερα μέσω των παιδιών τους.

Η πρώτη περίπτωση ισχύει για την Angelina Jolie και την Gwen Stefani, οι οποίες άρχισαν να κάνουν παρέα το 2006, όταν γέννησαν με διαφορά μιας ημέρας η μία από την άλλη. Έκτοτε η φιλία τους δυνάμωσε, παρά τις ελάχιστες έως μηδαμινές κοινές τους εμφανίσεις, οπότε και σκέφτηκαν πως ήρθε πλέον ο καιρός να γνωρίσουν και τα παιδιά τους –τουλάχιστον για πρώτη φορά μπροστά στους φακούς των παπαράτσι.

Η 36χρονη Jolie βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο λόγω των γυρισμάτων του Brad Pitt για την ταινία World War Z, έτσι βρήκε την ευκαιρία να πάρει τα παιδιά της –τα τέσσερα από τα έξι- και να επισκεφτεί τη Gwen Stefani στο σπίτι της στο Primrose Hill.

H Jolie έβγαλε τα μικρά της από το αυτοκίνητο και τα ενθάρρυνε να μπουν στο σπίτι, ενώ έπειτα από λίγο έστειλε τον μπράβο της να φέρει φαγητό από το τοπικό Wagamama noodle restaurant. Ο γιος της Stefani, Kingston, είναι μια μέρα μεγαλύτερος από τη Shiloh, ενώ ο Zuma είναι στην ίδια ηλικία με τα δίδυμα της Jolie, Vivienne και Knox. Μαζί τους ήταν ακόμα η 6χρονη Zahara.

Οι δύο διάσημες μαμάδες λέγεται πως έχουν μια πολύ δυνατή φιλία, την οποία προστατεύουν με μεγάλη επιτυχία από τα ΜΜΕ, ενώ και ο Brad Pitt έχει δημιουργήσει μια καλή σχέση με τον άντρα της Stefani και ροκ σταρ Gavin Rossdale από το 2006, περνώντας μάλιστα μαζί την 4η Ιουλίου, κάνοντας jet skiing και ποδηλασία.