Το Twitter λέει πως ο μόνος που δεν τρώει κρυφά στο Survivor All Star είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης

Το Twitter λέει πως ο μόνος που δεν τρώει κρυφά στο Survivor All Star είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης

«Ο Στέλιος δυσκολεύτηκε φέτος περισσότερο, μπήκε με αρκετά κιλά παραπάνω», είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη.

Σε ένα Survivor All Star που οι παίκτες αποβάλλονται ο ένας μετά τον άλλο μιας και συλλαμβάνονται να τρώνε κρυφά φαγητό, o Στέλιος Χανταμπάκης που δέχτηκε εξαρχής άπειρο body shaming, έχει καταφέρει να γίνει ο Survivor της απώλειας βάρους.

Με το κορμί που είχε πριν έξι χρόνια

Το κοινό, οι συμπαίκτες του, ακόμα και ο Γιώργος Λιανός έχουν εστιάσει στη μεγάλη απώλεια βάρους του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος πλησιάζει πια τα κιλά που είχε όταν μπήκε στο Survivor του 2017.

Η σύζυγος του Στέλιου και μητέρα των δυό του παιδών, είχε αναφερθεί στα παραπανίσια κιλά του συζύγου της, τονίζοντας πως βλέπει τον Στέλιο να κάνει υπερπροσπάθεια φέτος να αγωνιστεί δυναμικά, εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών που είχε πάρει πριν μπει στο παιχνίδι.

Στο τι έχει πάθει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star την απάντηση έδωσε ο ίδιος το 2018

Το πρίν και το μετά του Στέλιου

hanta2.JPG
xanta4.jpg
stelios1.JPG

«Εδώ είναι Survivor, είναι παιχνίδι επιβίωσης και αγωνιστικών ικανοτήτων, θα ήθελα να μην επικρατεί ο πιο πονηρός και ο πιο έξυπνος που μπορεί να ξεγελάσει το παιχνίδι και τον κόσμο, δεν θέλω να αδικηθεί κανένας αλλά όποιον λέει ψέματα, να έχει τις ανάλογες συνέπειες για να μπορούμε όλοι να παίξουμε στα ίσα», τόνισε ο Στέλιος πρόσφατα για το Survivor, μετά και την αποβολή Πηλίδη - Γκότση και το κοινό συμφώνησε μαζί του.

https://www.instagram.com/p/Cos2dcpPG81

Άλλωστε, για το Twitter, η διαφορά στην εμφάνιση του Στέλιου είναι η απόδειξη πως δεν τρώει κρυφά και η δυναμική που έχει αποκτήσει και αγωνιστικά πια, μπορεί να τον στείλει και στον τελικό.

Στρατηγική ή προσπάθεια να αλλάξει την ιστορία που ειπώθηκε το 2017;

Ο Χανταμπάκης στο Survivor All Star, μπήκε πιο βαρύς, όχι μόνο ως προς το βάρος του αλλά πιο βαρύς και ως προς τον τρόπο που αντιδρά όποτε βλέπει κάμερα. Κι έχει δίκιο σε αυτό. Τη φορά αυτή μπήκε διαβασμένος και αποφασισμένος να αλλάξει επιτέλους τη γνώμη και στον τελευταίο φαν που τον δίκασε το 2017 και του έριξε μπόλικο hate.

Για όσους δεν θυμούνται το τι ζήσαμε το 2017, ο Χανταμπάκης δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του, βίωσε απίστευτο hate τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του και δέχτηκε κατάρες μέχρι και για τα παιδιά του.

«Πραγματικά προσπάθησα με τους κανόνες του Survivor, πολύ δίκαια και πολύ τίμια, εδώ γίναμε μια παρέα πολύ όμορφη και που όσο εξωστρεφής κι αν φαίνομαι πολύ δύσκολα κάνω παρέες», είχε πει στην αποχώρησή του το 2017 χωρίς να φαντάζεται στο ελάχιστο το τσουνάμι που θα ακολουθούσε.

«Είχαμε τσακωμούς για το φαγητό. Ο καθένας πρέπει να παίξει το παιχνίδι όπως θέλει. Ένας καλός παίκτης στο Survivor πρέπει να είναι και λίγο διπλωμάτης, να προσέχει τις αντιδράσεις του στην κάμερα. Εγώ είμαι ένας ανοιχτός άνθρωπος και επέλεξα όταν ερχόταν η κάμερα να λέω τη δική μου αλήθεια, αυτό κάποιους τους ενοχλούσε, κάποια πράγματα είναι αλήθεια και κάποια ψέματα. Το θέμα είναι η συνείδηση και εμένα η συνείδησή μου είναι καθαρή.

Όπως στην πραγματική μας ζωή, για να βγάλουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για έναν άνθρωπο, περνάει ο καιρός, τον ξανασυναντάμε, ξανασυζητάμε, τον γνωρίζουμε καλύτερα και όσο περνάει ο καιρός αποφασίζουμε για το αν τον έχουμε κρίνει σωστά. Πιστεύω πέρασε καιρός από το προηγούμενο παιχνίδι, ο κόσμος που με γνώρισε από το Survivor ήταν περισσότερος από αυτόν που με ήξερε πριν», είχε πει ο Στέλιος μετά το 2017.