Στο τι έχει πάθει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star την απάντηση έδωσε ο ίδιος το 2018

Στο τι έχει πάθει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star την απάντηση έδωσε ο ίδιος το 2018

Το κοινό του Survivor All Star εύλογα αναρωτιέται: Είναι αυτός που βλέπουμε ο Στέλιος Χανταμπάκης ή κάποιος σωσίας του;

Στις τρεις εβδομάδες που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το Survivor All Star, μία απορία έχει το κοινό του ριάλιτι επιβίωσης: Είναι στ' αλήθεια αυτός που βλέπουμε ο Στέλιος Χανταμπάκης; Μιλάμε για σωσία και σε λίγο θα μπει ο πραγματικός Στέλιος που όλοι αγάπησαν να μισούν το 2017; Και τέλος πάντων τι έχει πάθει ο 37χρονος και ΔΕΝ μιλάει.

Στρατηγική ή προσπάθεια να αλλάξει την ιστορία που ειπώθηκε το 2017;

Ο Χανταμπάκης στο Survivor All Star, μπήκε πιο βαρύς, όχι μόνο ως προς το βάρος του αλλά πιο βαρύς και ως προς τον τρόπο που αντιδρά όποτε βλέπει κάμερα. Κι έχει δίκιο σε αυτό. Τη φορά αυτή μπήκε διαβασμένος και αποφασισμένος να αλλάξει επιτέλους τη γνώμη και στον τελευταίο φαν που τον δίκασε το 2017 και του έριξε μπόλικο hate.

Για όσους δεν θυμούνται το τι ζήσαμε το 2017, ο Χανταμπάκης δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του, βίωσε απίστευτο hate τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του και δέχτηκε κατάρες μέχρι και για τα παιδιά του.

«Πραγματικά προσπάθησα με τους κανόνες του Survivor, πολύ δίκαια και πολύ τίμια, εδώ γίναμε μια παρέα πολύ όμορφη και που όσο εξωστρεφής κι αν φαίνομαι πολύ δύσκολα κάνω παρέες», είχε πει στην αποχώρησή του το 2017 χωρίς να φαντάζεται στο ελάχιστο το τσουνάμι που θα ακολουθούσε.

Το 2017 ο Χανταμπάκης πάλεψε με τα απόνερα του Survivor και κατάφερε το 2018 με τη νίκη στο Nomads να ξεπλύνει κομμάτι της ντροπής και της βαθιάς στεναχώριας που βίωσε στο Survivor. Είχε τονίσει άλλωστε πως επέστρεψε στο Nomads, σε ένα ριάλιτι επιβίωσης για να ολοκληρώσει αυτό που είχε μείνει στη μέση. Ακόμα και με τη νίκη του πάντως, ο Χανταμπάκης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους φόβους του, το τραύμα που του άφησε το Survivor.

Σήμερα, το Twitter τον αποθεώνει μεν αλλά αναρωτιέται αν είναι ο ίδιος ή σωσίας στον Άγιο Δομίνικο.

Στο Nomads ο Χανταμπάκης παρότι βγήκε νικητής, ήταν ακριβώς όπως τον βλέπαμε και σήμερα στο All Star: σκεπτικός, λιγομίλητος με σκυμμένο το κεφάλι.

https://www.instagram.com/p/Brv2CnQg2Mx

Στην πρώτη συνέντευξη μετά τη νίκη στο Nomads κι ενώ βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά τον είχε ρωτήσει όσα θα τον ρωτούσαμε και σήμερα, πέντε χρόνια μετά: «Σε έκανε πιο χαμηλών τόνων άνθρωπο; Είσαι φοβισμένος; Ήσουν υποτονικός, σου έφυγε η χαρά»;

«Ήμουν στεναχωρημένος αλλά όχι φοβισμένος, κι όταν κάποιος είναι στεναχωρημένος δεν μπορεί να το προσπεράσει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ήμουν πιο μετρημένος και πιο σοβαρός με τις πλάκες μου. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν και δεν θα με παρεξηγήσουν, μαζί τους είμαι πιο άνετα.

Όταν έχει παρεξηγηθεί δεν μπορείς να το προσπερνάς και να συνεχίζεις να λες ο κόσμος με ξέρει, καταλαβαίνει ότι κάνω πλάκα. Ποτέ μα ποτέ δεν θέλω να στεναχωρήσω ή να αδικήσω κάποιον. Σαν παρορμητικός χαρακτήρας έκανα λάθη και για να προχωρήσω πρέπει να κοιτάζω μόνο τα δικά μου λάθη. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο να συζητάω πράγματα που με στεναχώρησαν.

Θέλω να πω κάτι στον κόσμο, οι μόνοι που έχουν ζήσει πραγματικά το Nomads ή το Survivor, είναι οι παίκτες, όχι οι ρεπόρτερς που ήταν για λίγο μαζί μας. Θέλω να δω αν υπάρχει κάποιος παίκτης θεωρεί ότι τον αδίκησα και θα του ζητήσω συγνώμη, Προσπαθώ να βλέπω μόνο την καλή πλευρά των ανθρώπων. Την πραγματικότητα και την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι παίκτες. Και στο Nomads θα μπορούσε να βγει κάτι άλλο…

Δεν μπορούσα να προσπεράσω ότι κάποιο κομμάτι του κόσμου με είχε παρεξηγήσει. Αυτό σίγουρα σου κάνει κακό στην τηλεόραση πρέπει να προχωράς αλλά για μένα η ηθική που έχουμε είναι πολύ σημαντικό. Θέλω στην τηλεόραση να περνάει αυτό που είμαι όχι κάτι άλλο.

Πολλά σκεφτόμουν και στο Nomads, πίστευα ότι ο κόσμος θεωρεί πως υποκρίνομαι, είχε έρθει ο Σάββας και μου είχε πει να σηκώσω το κεφάλι γιατί είμαι σαν κηδεία και έλεγα πως κι αυτός θέλει να με κάψει».

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η πίκρα του Στέλιου παραμένει

Ακόμα και το 2021, όταν ο Στέλιος βρέθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου για να σχολιάσει το Survivor εκείνης της σεζόν με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, ακόμα κι εκεί το μυαλό του έτρεξε στο 2017 κι απάντησε και για το μοντάζ και για το hate που έφαγε και για την πίκρα που ακόμα κρατούσε:

«Είχαμε τσακωμούς για το φαγητό. Ο καθένας πρέπει να παίξει το παιχνίδι όπως θέλει. Ένας καλός παίκτης στο Survivor πρέπει να είναι και λίγο διπλωμάτης, να προσέχει τις αντιδράσεις του στην κάμερα. Εγώ είμαι ένας ανοιχτός άνθρωπος και επέλεξα όταν ερχόταν η κάμερα να λέω τη δική μου αλήθεια, αυτό κάποιους τους ενοχλούσε, κάποια πράγματα είναι αλήθεια και κάποια ψέματα. Το θέμα είναι η συνείδηση και εμένα η συνείδησή μου είναι καθαρή.

Όπως στην πραγματική μας ζωή, για να βγάλουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για έναν άνθρωπο, περνάει ο καιρός, τον ξανασυναντάμε, ξανασυζητάμε, τον γνωρίζουμε καλύτερα και όσο περνάει ο καιρός αποφασίζουμε για το αν τον έχουμε κρίνει σωστά. Πιστεύω πέρασε καιρός από το προηγούμενο παιχνίδι, ο κόσμος που με γνώρισε από το Survivor ήταν περισσότερος από αυτόν που με ήξερε πριν.

Ακόμα και μετά το Nomads θα συνεχίσουμε να περνάμε κάποια τεστ και σιγά σιγά έρχεται το συμπέρασμα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, θέλω να πω στον κόσμο πως η τηλεόραση μπορεί να σου δώσει γρήγορα ένα καλό αποτέλεσμα ή κάτι πολύ κακό.

Δεν μπορούμε να αποδεκτούμε την τηλεόραση μόνο όταν φέρνει κάτι καλό αλλά να αποδεχτούμε τα πάντα.

Δεν θα πω ότι δεν ήμουν ή δεν ήμουν έτσι ή ότι αδικήθηκα, φαντάζομαι πως ακόμα και εγώ ο ίδιος όταν μπήκα στο Nomads δεν περίμενα να κερδίσω ούτε το Nomads, ούτε τον κόσμο, πήγα απλά να παλέψω και να αγωνιστώ.

Είπα στον εαυτό μου πως ο κόσμος, επειδή ήμουν καλός στα αγωνίσματα, με κράτησε για τα αγωνίσματα.

Με έχει στεναχωρήσει το Survivor, τον χρόνο που πέρασε έχω ακούσει πολλά, από δημοσιογράφους, είχα πολλές προτάσεις αλλά τη χρονιά που πέρασε δεν είχα διάθεση για χαμόγελο και για πλάκες, το Nomads ήρθε την κατάλληλη στιγμή για κάτι που έμεινε στη μέση.

Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει έτσι, ένας να μην με συμπαθεί και θέλω να το λύσω», είχε τότε πει ο Στέλιος στην Καινούργιου.

stelaras.jpg

Μήπως ο Στέλιος είναι καλά αλλά προσέχει;

Ο Χανταμπάκης επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για να επανορθώσει, την εικόνα του, το προφίλ του και μάλλον να γιατρέψει το τραύμα, αυτό που κόστισε στον ίδιο και στην οικογένειά του.

«Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία», είχε πει η Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν επέστρεψε στην πολυκατοικία που δέχτηκε το βιτριόλι και μάλλον ο Στέλιος επέστρεψε εκεί που όλα πήγαν λάθος και δέχτηκε τη χολή του κόσμου.

Όλες οι ατάκες του Χανταμπάκη, σε όλες τις συνεντεύξεις, σε όλες τις εκπομπές στα έξια αυτά χρόνια που πέρασαν ήταν η απάντηση στον Στέλιο που βλέπουμε τώρα. Καμία στρατηγική. Απλή διάθεση να αλλάξει την γνώμη του κόσμου, κερδίσει δεν κερδίσει τον τίτλο του All Star Survivor.

Στη μόνη φορά που μίλησε μέσα στο All Star για το Survivor του 2017, ο Χανταμπάκης αναφέρθηκε στα.... άνοστα ψάρια!

«Θυμόμουν και από το 17, ότι εν είναι εδώ τα θαλασσινά όπως τα δικά μας, μου μυρίζουν κάπως, θα μου πεις εδώ πεινάς, σου μυρίζει το χταπόδι», είχε πει ο Στέλιος. Προφανώς τα ψάρια δεν είναι τα μόνα που δεν του άρεσαν από το 2017 και αυτά που έκαναν το κοινό να τον μισήσει, τα άλλαξε, μέχρι να σηκώσει και πάλι το κεφάλι!