Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλει να είναι ερωτευμένη: Η αλήθεια για τον έρωτα μετά την επίθεση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλει να είναι ερωτευμένη: Η αλήθεια για τον έρωτα μετά την επίθεση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει επιλέξει να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή. Μπορεί όμως να μιλάει για τον έρωτα και για τα όνειρα που κάνει να κάνει κάποτε οικογένεια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρουσιάζει τη δική της στήλη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», που παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη, έγινε πρόσφατα 37 ετών και ετοιμάζεται για ένα μεγάλο χειρουργείο με σκοπό την αποκατάσταση του δέρματός της που τόσο πολύ επλήγη μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Μόλις σήμερα, η Παλιοσπύρου ήταν προσκεκλημένη του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για το πώς βλέπει τον εαυτό της σήμερα.

«Πριν έβλεπα ένα όμορφο κορίτσι, πλέον βλέπω μια δυναμική γυναίκα. Πάντα ήμουν και τα δύο. Κάποιος παλαιότερα έβλεπε μόνο την εξωτερική εμφάνιση, τώρα δεν χρειάζεται να εξηγήσω», είπε η Ιωάννα και συμπλήρωσε πως δυσκολεύτηκε μόνο στην αρχή όταν έπρεπε να βγει από το νοσοκομείο και δεν ήθελε να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Ήμουν με τη γιατρό μου, με είχε προετοιμάσει, ένιωθα ασφάλεια, η πρώτη εντύπωση ήταν καλή, στην πρώτη φωτογραφία σχεδόν χαμογελούσα. Δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο το περίμενα. Ακόμα και όταν έβγαλα τη μάσκα δεν φοβήθηκα. Ο κόσμος μου έδειξε μεγάλη αγάπη αλλά με είχε προετοιμάσει το περιβάλλον μου», είπε η Ιωάννα.

Τι είπε η Ιωάννα για την Έφη Κακαράντζουλα

«Κανένα θύμα δεν νιώθει πλήρη δικαίωση, ακόμα κι αν ο θύτης καταδικαστεί σε ισόβια. Έχουμε το εφετείο και άλλα δικαστήρια μπροστά μας. Δεν νιώθω μίσος και θυμό γιατί δεν είχα την πολυτέλεια να αφιερώσω χρόνο σε αυτό. Ακόμα κάνω χειρουργεία και θεραπείες και χρειαζόμουν όλη την ενέργειά μου σε αυτό. Αν επέτρεπα να με νικήσουν τα αρνητικά συναισθήματα, η κατάστασή μου δεν θα ήταν τόσο καλή. Για μένα συγχώρεση είναι να μην την σκέφτομαι, δεν θέλω να αποφασίζω εγώ για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Για μένα συγχώρεση είναι να μην πορεύομαι με τα αρνητικά συναισθήματα. Ίσως όταν νιώσω υγιής, μπορεί να το σκεφτώ τότε», είπε η Ιωάννα για την γυναίκα που της επιτέθηκε με οξύ πριν τρία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CoptmIxMlQR

Η απάντηση της Παλιοσπύρου για την προσωπική της ζωή:

Πρόσφατα, η προσωπική ζωή της Ιωάννας είχε έρθει στο προσκήνιο μιας και η εφημερίδα Espresso την ήθελε ζευγάρι με ασφαλιστή. Η ίδια είπε σήμερα για την προσωπική της ζωή:

«Όταν θα έχω να πω κάτι, θα βγω να το πω, είμαι νέος άνθρωπος. Με φλερτάρουν οι άντρες αλλά διαφορετικά. Έχω ενθουσιαστεί μετά από αυτό που μου συνέβη αλλά δεν έχω ερωτευτεί. Θέλω η Ιωάννα να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη, όταν είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις όλα διαφορετικά.

Θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή, χωρίς να είναι αυτοσκοπός, θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο μαζί», είπε η Ιωάννα και μας θύμισε αυτό που είχε πει και πριν μερικούς μήνες για τον έρωτα:

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή.

Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας. Οπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για εμένα».

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την πρώτη φορά που την είδαμε χωρίς μάσκα ως τώρα

Η πρώτη συνάντηση Λιάγκα- Παλιοσπύρου

ioanna.JPG
ioanna2.JPG

Ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο πριν υποδεχτεί στον καναπέ του Πρωινού την Παλιοσπύρου, εξήγησε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συναντούσε την Ιωάννα σε πλατό, μιας και έναν χρόνο πριν την επίθεση με βιτριόλι, η Παλιοσπύρου είχε περάσει από το Guess My Age, που παρουσίαζε ο Λιάγκας.