Η Suri Cruise είναι πανύψηλη! Ξεπέρασε και την Katie Holmes

Η Suri Cruise είναι πανύψηλη! Ξεπέρασε και την Katie Holmes
Empire Images

Η Suri μεγάλωσε, ομόρφυνε αλλά πάντα θα μας θυμίζει τον μπαμπά της Tom.

Η έφηβη Suri Cruise έχει ξεπεράσει στο ύψος και τη μητέρα της.

O φακός των παπαράτσι πέτυχε μαμά και κόρη στο αεροδρόμιο του Los Angeles σε πτήση προς άγνωστο προορισμό και εννοείται πως η 44χρονη ηθοποιός θα μπορούσε να είναι η μεγάλη αδερφή της 17χρονης πια Suri.

Πανύψηλη η Suri

Η ομοιότητα της Suri με την μαμά της Katie Holmes είναι απίθανη αλλά βλέπουμε και τα μάτια του πατέρα της Tom στην εξίσωση. Το μόνο που δεν κληρονόμησε η Suri είναι το ύψος του Cruise, μιας και έχει ξεπεράσει πια τη μητέρα της. Η Holmes έδωσε μια σπάνια συνέντευξη πριν λίγο καιρό, όπου και μίλησε για την κόρη της.

«Αυτό που είναι σημαντικό για μένα σε σχέση με την κόρη μου, επειδή ήταν στο προσκήνιο από μικρή, ήταν να την προστατεύσω. Είναι ένα απίθανο άτομο και νιώθω ευγνώμων που είμαι μαμά της», είπε η Katie στο περιοδικό Glamour.

Η Suri Cruise είναι πια 16 ετών και η εφηβεία της πάει πολύ (photos)

https://www.instagram.com/p/Crb31ycPkX7

Πηγή της Page Six τον πρηγούμενο μήνα τόνισε πως ο πατέρας της Suri δεν έχει καμία σχέση με την κόρη του και έχει να την δει πολύ καιρό.

https://www.instagram.com/p/CreQixOP84f

Ο Tom δεν βλέπει το παιδί αλλά… έχει επαφές

Μόλις πέρσι, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει ότι μπορεί μεν ο Tom Cruise να έχει χρόνια να δει τη μικρή Suri, όμως μιλάει μαζί της συχνά στο τηλέφωνο.

«Ο Tom πιστεύει ότι πρέπει να δουλεύεται η σχέση. Ο ίδιος λέει ότι τα έχει πάει πολύ καλά σε αυτό και της λέει υπέροχες ιστορίες», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του Cruise.

Ο γάμος και το διαζύγιο

Το 2005 γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Tom Cruise και η Katie Holmes με τον γάμο τους να μην αργεί να έρθει. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα, συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου του 2006, και 7 μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, Suri.

Την ανακοίνωση του διαζυγίου της Katie Holmes με τον Tom Cruise ακολούθησε μια φημολογία για «μάχη» που δινόταν σχετικά με την επιμέλεια της κόρης τους, Suri Cruise.

Σύμφωνα με την International Business Times, φίλος από το στενό περιβάλλον της Katie ανέφερε ότι εκείνη ήταν τρομοκρατημένη με το ενδεχόμενο να πλησιάσει τη Suri ο μπαμπάς της και να τη μυήσει στη Σαϊεντολογία.

Από την πλευρά του, ο Tom Cruise αρνήθηκε αυτού του είδους τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι δεν θα χρειαζόταν ποτέ να προστατεύσει τη Suri από τη θρησκεία.