Γη της ελιάς update: Μία ακόμη απαγωγή και μία απόπειρα δολοφονίας πριν το τραγικό τέλος 

Γη της ελιάς update: Μία ακόμη απαγωγή και μία απόπειρα δολοφονίας πριν το τραγικό τέλος 

Η Μυρτάλη κάνει το μοιραίο λάθος στη Γη της ελιάς και η Αφροδίτη Λιάντου αποχαιρετά τη σειρά με τραγικό τρόπο. 

Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο, για αρκετές σειρές μυθοπλασίας είναι κομβική με αρκετά plot twists που οδηγούν στην αρχή άλλων παρενθετικών ιστοριών πριν τον επίλογο της τηλεοπτικής σεζόν.

Πριν την δολοφονία της Μυρτάλης στη Γη της ελιάς και την ολοκλήρωση του ρόλου της Αφροδίτης Λιάντου στη σειρά, θα έχουμε μία ακόμη παρανομία του Αλέξη και ένα μοιραίο λάθος της ίδιας που θα επισπεύσει το τραγικό της τέλος. Ποια γυναίκα θα είναι το νέο θύμα του;

Μία ακόμη απαγωγή

Ο Αλέξης στη Γη της ελιάς, πριν σκοτώσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, συνεχίζει να έχει εμμονές σε ό,τι αφορά στην μητέρα του.

https://www.instagram.com/p/CrA5mguo8Zh

Η Θοδώρα, η κόρη του εργάτη η οποία πέθανε ξαφνικά μπροστά στην Μαργαρίτα, είναι πλέον προστατευόμενή της και ζει στο σπίτι της. Όπως φαντάζεσαι αυτή η κατάσταση είναι η σπίθα που θα οδηγήσει σε νέα έκρηξη θυμού του Αλέξη.

Αποφασίζει να την αιφνιδιάσει και την απαγάγει. Αυτή θα είναι η συνολικά 5η απαγωγή που έχουμε δει αυτές τις δύο σεζόν στη Γη της ελιάς. Ευτυχώς δεν τη σκοτώνει, απλά της δημιουργεί φόβο και της τονίζει ότι θα επανέλθει, αν δεν φύγει από το σπίτι της μητέρας του.

https://www.instagram.com/p/CnuSidjIpBf

Η Μυρτάλη όμως προσπαθώντας να ξεφύγει από τον Αλέξη βλέποντάς ότι η κατάστασή του αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει, κάνει απόπειρα -όχι απαραίτητα να τον δολοφονήσει-, αλλά να τον έχει σε καταστολή για να μπορέσει να φύγει από το σπίτι. Του ρίχνει ηρεμιστικά στον καφέ του, αλλά γίνεται αντιληπτή.

Ο Liam Ireland μόλις επέστρεψε στη Γη της ελιάς με αλλαγή στο look του και ανανεωμένος

Ακόμη και η έσχατη προσπάθειά της να του ξεφύγει πέφτει στο κενό.

https://www.instagram.com/p/CqicT6dIu3p

Στο επεισόδιο της ερχόμενης Παρασκευής θα δούμε τη δολοφονία της σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο - επίλογος της Αφροδίτης Λιάντου στη σειρά. Λίγο πριν έρθει η λύτρωση για τον Λυκούργο με τον συμβατό δότη που του σώζει τη ζωή.