Ο Liam Ireland μόλις επέστρεψε στη Γη της ελιάς με αλλαγή στο look του και ανανεωμένος

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Liam Ireland μόλις επέστρεψε στη Γη της ελιάς με αλλαγή στο look του και ανανεωμένος

Ο τηλεοπτικός Στέφανος ήδη είναι στην Αρεόπολη για τα πρώτα του γυρίσματα στη Γη της ελιάς και αυτή η επιστοφή είναι αινιγματική. 

Επιστροφές αλλά χωρίς καταστροφές θα έχουμε στη Γη της ελιάς παράλληλα με new entry που παίζουν ήδη ρόλο στις εξελίξεις.

Ο Liam Ireland ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Στέφανο την πρώτη σεζόν και για λίγο στην δεύτερη, κάνει δυναμικό comeback και οι περισσότεροι αιφνιδιάζονται. Θα παίξει ρόλο και στις εξελίξεις που αφορούν στο δραματικό τέλος της Μυρτάλης. Ο ηθοποιός μας εξέπληξε με την ανανέωση στην εμφάνισή του. Πραγματικά αγνώριστος.

Ο Στέφανος έρχεται και φέρνει αναστάτωση

Ενώ το σχέδιο της Αρετής στη Γη της ελιάς για να προσεγγίσει ξανά την κόρη της για να διαβάλλει τον Φίλιππο, αρχικά φαινόταν ότι θα πετύχει, στο τέλος όλοι θα καταλάβουν τον σκοπό της.

https://www.instagram.com/p/CrVrSm5IqOv

Πάλι απομονωμένη θα βρεθεί η Δώρα Χρυσικού και η μόνη της χαρά θα είναι η έλευση του Στέφανου στη Μάνη όπως ήδη σε είχαμε αποκλειστικά ενημερώσει.

Αν σου έλειψε ετοιμάσου να δεις ξανά τον Liam Ireland στη Γη της ελιάς και έναν ακόμη χωρισμό

Ο γιος της έχει μόλις χωρίσει (διπλή χαρά για την μητέρα του) και έρχεται για λίγο από την Ισπανία στα πάτρια εδάφη για να δει την οικογένειά του.

liamireland2.JPG

Ο Liam Ireland μόλις δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα που κάνει στη Μάνη και είναι πραγματικά αγνώριστος.

liamireland.JPG

Γυμνασμένος, μαυρισμένος με αλλαγή στο look στα μαλλιά του και αρκετά γοητευτικός.

https://www.instagram.com/p/CrXuI2TP2ZO

Αυτή την γοητεία θα προλάβει να παρατηρήσει ξανά η Μυρτάλη και θα ξαναθυμηθεί τον έρωτά τους; 'Η ήδη έχει προηγηθεί ο δικός της θάνατος, αν κρίνουμε και από το timing των γυρισμάτων; Γιατί η σκηνή αυτή έχει ήδη γυριστεί.

Ο ηθοποιός πριν φτάσει στην Μάνη είχε κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στο Μπαλί.

https://www.instagram.com/p/Cq-Q4sCvbrI

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον νυν σύντροφο της Μυρτάλης, τον Αλέξη, να προσπαθεί να κάνει κακό στη Θοδώρα. Το νέο κορίτσι που πήρε υπό την προστασία της η Μαργαρίτα και μένει στο σπίτι της μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/CrA5mguo8Zh

Οι πληροφορίες λένε πως θα επιχειρήσει ακόμη και να την απαγάγει. Αλήθεια πόσο ακόμη κακό θα κάνει ο Αλέξης πριν και το δικό του δραματικό τέλος;