Η Serena Williams είναι έγκυος δεύτερη φορά - Η εμφάνιση στο Met Gala με φουσκωμένη κοιλίτσα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Serena Williams είναι έγκυος δεύτερη φορά - Η εμφάνιση στο Met Gala με φουσκωμένη κοιλίτσα
Serena Williams

Η Serena Williams με την εμφάνισή της στο Met Gala αποκάλυψε πως διανύει για δεύτερη φορά την πιο ευτυχισμένη περίoδο στην ζωή της

Η Serena Williams, μία από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών, εμφανίστηκε στο Met Gala που έλαβε χώρα για το 2023 την 1η Μαΐου, επιφυλάσσοντας σε όλους την πιο γλυκιά έκπληξη.

Η ίδια εμφανίστηκε στο event φορώντας μια δημιουργία της Anna Wintour, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να διαγράφεται εμφανώς, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Το post στο Instagram

Αργότερα, η Serena Williams δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της από το φιλανθρωπικό event, αναφέροντας τον ενθουσιασμό της όταν η Anna Wintour της πρότεινε να περπατήσει στο Met Gala. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τενίστρια, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της:

«Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν η Anna Wintour κάλεσε τους τρεις μας στο Met Gala», επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την νέα προσθήκη που αναμένουν στην οικογένεια.

Για την ώρα, βέβαια, το φύλο του μωρού που περιμένει δεν είναι γνωστό.

https://www.instagram.com/p/CruD3jjLOPB

Οι χαλαρές στιγμές με την πρωτότοκη κόρη της

Η 41χρονη τενίστρια και ο σύζυγός της Alexis Ohanian, παντρεύτηκαν το 2017, δύο μήνες αφότου ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/CqkyxHproW7

Η μικρή Olympia είναι σήμερα 5 χρονών και κατά γενική ομολογία μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την μαμά της, η οποία δημοσιεύει αρκετά συχνά στα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/p/ChnxTe-LKdc

Η «μάχη» με την επιλόχειο κατάθλιψη

https://www.instagram.com/p/ChCgQH0rFbQ

Η Serena Williams, αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της έναν χρόνο αφότου είχε δημοσιευτεί στην Vogue ένα κείμενό της, στο οποίο η ίδια ανακοίνωνε πως σταματάει την ενεργό δράση στο τένις ενώ παράλληλα ευχόταν να αποκτήσει άλλο ένα παιδάκι.

Αναλυτικά, η πρωταθλήτρια του τένις ανέφερε στο συγκεκριμένο κείμενο:

«Τον τελευταίο χρόνο προσπαθούμε με τον Alexis να κάνουμε άλλο ένα παιδί και πρόσφατα είχα μια ενημέρωση από τον γιατρό μου που με βοήθησε και με έκανε να νιώσω ξανά έτοιμη, ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Σίγουρα δεν θέλω να μείνω ξανά έγκυος όσο ακόμα είμαι αθλήτρια, πρέπει να αφιερώσω την ενέργειά μου σ' αυτό».

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε, ύστερα από την γέννηση της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/BmJ3KMzFRZw

Σε ανάρτησή της ένα χρόνο μετά την γέννηση της Olympia, η Serena Williams είχε αναφέρει πως ένιωθε «απίστευτα λυπημένη» και πως «δεν είναι καλή μητέρα», κλείνοντας παρ' όλα αυτά με ένα θετικό μήνυμα προς όλες τις μανούλες ότι «είναι οκ κάποιες φορές να έχεις μια δύσκολη μέρα ή και βδομάδα».