Ο Βασάλος, ο Χανταμπάκης, το Survivor 2017 & ο έρωτας της Σταυρούλας: Το Twitter δίκασε το All Star

Ο Βασάλος, ο Χανταμπάκης, το Survivor 2017 & ο έρωτας της Σταυρούλας: Το Twitter δίκασε το All Star

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star αλλά το Twitter επισημαίνει πως ο Βασάλος είναι ερωτευμένος με τον Βασάλο μετά τις φήμες για τα ειδύλλια μέσα στο παιχνίδι.

Είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ερωτευμένος μόνο με τον εαυτό του; Είναι ο Βασάλος ο μέγιστος μάγειρας των ψηφοφοριών της κόκκινης ομάδας; Έχει πλάνο ο Κατσούλης με τη Μαριαλένα για να φτάσουν στον τελικό; Έχει αποφασίσει ο Βασάλος με τον Κατσούλη να μοιραστούν το έπαθλο; Είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Βασάλο η Σταυρούλα Χρυσαειδή; Θέλει και η Μελίνα Μεταξά τον Βασάλο; Είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης ο ίδιος με το 2017; Αυτά είναι μερικά μόνο ερωτήματα που έχει το κοινό που βλέπει πιστά το Survivor All Star τέσσερις μήνες τώρα. Γιατί όπως όλα δείχνουν, το βαρύ ριάλιτι μόλις ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο!

Φταίει ο Στέλιος Χανταμπάκης; Φταίει η Μελίνα; Φταίει η Σταυρούλα; Φταίει ο Βασάλος; Ή μήπως φταίει ο έρωτας;

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι», είπε ο Βασάλος μιλώντας για τον Στέλιο Χανταμπάκη που υποτίθεται πως μετέφερε τα όσα του είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τα συναισθήματα που τρέφει για τον ίδιο και συμπλήρωσε ο «δον ζουάν» του Άγιου Δομίνικο:

«Για ποιον λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ ανήθικο αυτό. Σου λέω κάτι και μέσα στο δεκάλεπτο πας να πιάσεις τον άλλο να του το πεις; Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω ούτε τον άνθρωπο που τον αφορά. Το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Δεν το θεωρώ ηθικά σωστό. Απλά καταλαβαίνω μερικοί άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα», τόνισε ο Κωνσταντίνος σε μια προ- οικονομία της υποψηφιότητας του Στέλιου που είδαμε στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Στέλιος του 2023 είναι υποψήφιος για όσα έκανε το 2017:

Χαλαρά πήρε την υποψηφιότητά του ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος τόνισε πως μιας και οι γυναίκες της ομάδας δεν ψηφίζονται, είναι λογικό ο ίδιος να αποτελεί μια επιλογή.

Το Twitter πάντως απορεί με την υποψηφιότητα του Χανταμπάκη και τα σχόλια εις βάρος του για το αν είναι ο ίδιος παίκτης που έγινε τόσο μισητός το 2017.

Ο ίδιος ο Στέλιος πάντως, κατά την αποχώρηση Γκότση και Πηλίδη, είχε μιλήσει για την πραγματικότητα του Survivor:

«Εδώ είναι Survivor, είναι παιχνίδι επιβίωσης και αγωνιστικών ικανοτήτων, θα ήθελα να μην επικρατεί ο πιο πονηρός και ο πιο έξυπνος που μπορεί να ξεγελάσει το παιχνίδι και τον κόσμο, δεν θέλω να αδικηθεί κανένας αλλά όποιον λέει ψέματα, να έχει τις ανάλογες συνέπειες για να μπορούμε όλοι να παίξουμε στα ίσα», τόνισε ο Στέλιος τότε.

H Μελίνα Μεταξά θέλει ή δεν θέλει τον Βασάλο; Η Μελίνα γιατί ψήφισε τον Στέλιο; Η Μελίνα ζηλεύει ή όχι τη Σταυρούλα;

«Ο Στέλιος πήγε και είπε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του. Κι εκείνη άφησε να εννοηθεί ότι είμαι εγώ ερωτευμένη. Αυτό με πείραξε πολύ γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω.

Επίσης, δεν μου άρεσε ότι άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με εμένα και τον Κωνσταντίνο για να έχει την ουρά της καλυμμένη. Η Σταυρούλα το έκανε επειδή φοβάται να μην εκτεθεί και μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε που το άφησε να εννοηθεί για να έχει καλυμμένη την δική της φωλιά.

Από την μία μεριά δικαιώθηκα γιατί κατηγορήθηκα πως κάνω επίθεση στην Σταυρούλα και πήρε μέρος και ο Μαρτίκας. Είπε παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε να πει.

Σε όλη αυτήν την παραπληροφόρηση έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος κι επειδή είμαστε φίλοι και στην ίδια ομάδα, τον υποστηρίζω για αυτόν τον λόγο.

Επίσης, στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο. Μου φτάνει ο ένας μου κι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν» είπε η Μεταξά χαρακτηριστικά.

Το Twitter «καίει» τον Βασάλο

Με όλο αυτό το σόου για τους νέους έρωτες του Survivor All Star, τη... μαγειρική στην ψηφοφορία, το Twitter αντέδρασε. Γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει πώς γλίτωσε την υποψηφιότητα προς αποχώρηση ο Βασάλος που είναι προτελευταίος αγωνιστικά και όλοι οι συμπαίκτες του το γνωρίζουν.

Με αυτά και με αυτά, η σκέψη μας είναι με τη Βαλαβάνη!

Στις 15 Μαΐου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά της χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο δίπλα της - πέρσι ο Survivor ήταν στο Asia Express. Με όλον αυτόν τον χαμό για τον Βασάλο με τη Σταυρούλα και τη Μελίνα, το «its complicated», στη σχέση Βασάλου- Βαλαβάνη είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Η Ευρυδίκη τόνισε πρόσφατα πως ο κόσμος κρίνει:

«Τώρα δεν το βλέπω το Survivor All Star, δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας. Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα, είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη και κατόπιν κλήθηκε να απαντήσει για τη Σταυρούλα.

«Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται και λέγεται»!

Όσο ο Βασάλος γιόρταζε στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε το «it’s complicated»