Όσο ο Βασάλος γιόρταζε στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε το «it’s complicated»

Όσο ο Βασάλος γιόρταζε στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε το «it’s complicated»

Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γρηγόρη Μόργκαν και η αλλαγή στη συμπεριφορά της. Τι έκανε η δημοσιογράφος πριν το πάρτι της ένωσης του Survivor All Star;

 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε χθες (23/4) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος κι επιχειρηματίας αποκάλυψε- μεταξύ άλλων - πως θα ήθελε την επόμενη σεζόν να επιστρέψει τηλεοπτικά, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο επιβεβαιώνοντας το «είναι περίπλοκο» που εκείνος είχε πει πριν περίπου 1 μήνα on camera μέσα από το Survivor All Star.

Μέχρι εδώ έχουν μια κοινή γραμμή οι δύο (πρώην;) σύντροφοι, όμως η αλλαγή στη στάση της 37χρονης Ευρυδίκης απέναντι στον Βασάλο, από τη στιγμή που εκείνη έφυγε από το reality επιβίωσης, είναι εμφανής. Δεν υπάρχει πια η στήριξη που είχαμε δει στην αρχή. Όσον αφορά τώρα τον Γρηγόρη Μόργκαν και τις φήμες για νέα σχέση της Ευρυδίκης; Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας απάντησε… χωρίς να απαντήσει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κουραστεί να διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης και καταλαβαίνουμε το γιατί

Το «it’s complicated» Βαλαβάνη-Βασάλου και ο Γρηγόρης Μόργκαν

«Δεν βλέπω Survivor. Δεν ένιωσα άβολα όταν ο Ατζούν ρώτησε τον Κωνσταντίνο για μένα. Βέβαια, αν ήμουν κι εγώ εκεί θα ένιωθα και αμήχανα και άβολα. Θα είχα ιδρώσει, όπως ο Κωνσταντίνος… Θα πω κι εγώ τα ίδια. Ήμασταν, είμαστε, είναι περίπλοκο. It’s complicated (σ.σ. με τον Βασάλο)», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής Happy Day τη ρώτησε για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η δημοσιογράφος είπε ακριβώς ό,τι είχε πει ο Κωνσταντίνος στο Survivor All Star, ενώ με την απάντησή της πως δεν βλέπει Survivor έδειξε εμφανώς πως το παιχνίδι αποτελεί πια παρελθόν για εκείνη. Μήπως, όμως, και ο Κωνσταντίνος; Γιατί δεν τον στηρίζει, όπως συνέβαινε στην αρχή, όταν η Βαλαβάνη είχε μόλις φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Η συμπεριφορά της είναι διαφορετική και αυτό φαίνεται.

Όσον αφορά τώρα τον νέο φημολογούμενο σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ούτε θέλησε να επιβεβαιώσει κάτι, αλλά ούτε και να διαψεύσει.

«Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήμουν με πολλά άτομα. Κάναμε αυτό το ταξίδι για το surf. Ποτέ δεν έχω βγει να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω κάτι τόσα χρόνια», σχολίασε η δημοσιογράφος για το πρόσφατο ταξίδι της στην Αμερική. Ενώ πρόσθεσε, σχετικά με τα δημοσιεύματα που μιλούν συνέχεια για την προσωπική της ζωή και την πιθανότητα εγκυμοσύνης: «Έχω κουραστεί με τα δημοσιεύματα. Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μία εγκυμοσύνη. Ε, δεν μπορώ κι εγώ. Φτάνει. Για την εγκυμοσύνη ειδικά είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, πολύ ευαίσθητο θέμα. Αυτό λίγο έχει κουράσει», είπε η Ευρυδίκη και σε άλλη της συνέντευξη τόνισε για το Survivor:

«Δεν μετανιώνω που πήγα στο Survivor, κι αν μου έκαναν πρόταση θα ξαναπήγαινα με άλλες συνθήκες. Δεν το παρακολουθώ τώρα γιατί δεν μου αρέσει όπως έχει γίνει. Σίγουρα θέλω να πάει τελικό ο Κωνσταντίνος αλλά και ο Σάκης ο Κατσούλης είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης», είπε η Ευρυδίκη τονίζοντας πως είναι καλά σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Τι έκανε όμως η Ευρυδίκη όσο στον Άγιο Δομίνικο είχαμε το πάρτι της ένωσης;

Παραπάνω σου είπαμε πως χθες βράδυ έγινε το πάρτι της ένωσης στο Survivor All Star, το οποίο σηματοδοτεί και την τελική ευθεία στην οποία μπαίνει το reality επιβίωσης. Εκεί, είδαμε τους παίκτες να καλλωπίζονται με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να νιώθει μια ανακούφιση που επιτέλους έκανε μπάνιο και ξεμπέρδεψε τα μακριά μαλλιά του.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι ένα μπάνιο θα με είχε αναζωγονήσει τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Βασάλος, τον οποίο είδαμε με μακριά και ολόισια μαλλιά, που στη συνέχεια έπιασε αλογοουρά. Και λίγο αργότερα, ο Βασάλος, ξεκούμπωσε το πουκάμισο του και ερμήνευσε το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα»!

Όσο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Ούτε που ασχολήθηκε μάλλον με το Survivor All Star- παραδέχθηκε, άλλωστε, ότι δεν το βλέπει.

Αλλά να πούμε σε αυτό το σημείο πως χθες ήταν μια σημαντική ημέρα για εκείνη, μιας και έκανε fashion bazaar για το brand ρούχων που έχει, με πολλούς φίλους και φίλες της celebrities, αλλά και συμπαίκτριές της από το Survivor να τη στηρίζουν και να δίνουν το παρών. Ανάμεσά τους οι Μαρία Ηλιάκη, Σάρα Εσκενάζυ, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Fipsterr (aka Φίλιππος Ιωάννου), Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ειρήνη Κολλιδά κ.ά.