Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στην Ιταλία και απέδειξε πως είναι η βασίλισσα των bikini looks

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στην Ιταλία και απέδειξε πως είναι η βασίλισσα των bikini looks

H influencer δημοσίευσε μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από το ταξίδι της και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας.

Μια πολύ καλή περίοδο δείχνει να διανύει η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή influencer απολαμβάνει την καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες της (Αριάνα και Φιλίππα) και παράλληλα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για γυμναστική και δραστηριότητες που την ευχαριστούν.

Μετά την γέννηση των διδύμων η influencer έβαλε στη ζωή της την άσκηση για να διώξει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η 34χρονη μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στο Instagram στιγμιότυπα από τις εξόδους που πραγματοποιεί με τις κόρες, τις φίλες ή τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα στην Ιταλία

Πριν από λίγα 24ωρα η «Chrismpo» έκανε βαλίτσες για Ιταλία και συγκεκριμένα για την Puglia όπου βρίσκεται ως καλεσμένη διάσημης εταιρίας εσωρούχων και μαγιό. Αρκετές Ελληνίδες και ξένες celebrities που ασχολούνται ενεργά με τον χώρο της μόδας συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των καλεσμένων.

Η 34χρονη μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από το ταξίδι με τους διαδικτυακούς της φίλους και μας έβαλε για τα καλά σε καλοκαιρινό mood.

https://www.instagram.com/p/CrtafvbKgzn

Μπορεί ο βροχερός καιρός να μην ήταν σύμμαχός της ωστόσο η 34χρονη δεν πτοήθηκε και φόρεσε το sexy κόκκινο bikini της, ποζάροντας αργότερα στον φακό. Το μόνο σίγουρο είναι πως βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία θέλουμε κι εμείς να φορέσουμε μαγιό και να μεταφερθούμε στην πλησιέστερη παραλία της πρωτεύουσας.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες που απόλαυσαν οι καλεσμένοι της εταιρίας ήταν η παρασκευή ζυμαρικών την οποία η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε να ευχαριστιέται όσο τίποτα άλλο.

Λίγες ώρες αργότερα η επιχειρηματίας πραγματοποίησε βραδινή έξοδο με ένα υπέροχο total black look και items από την νέα συλλογή της διάσημης εταιρίας.

Στο νέο του Q&A ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα του

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα στην Ιταλία.

Η συγκινητική έκπληξη στον Σάκη Τανιμανίδη

Πριν από λίγα 24ωρα ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασε τα 42α γενέθλιά του έχοντας στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του. Η Χριστίνα Μπόμπα και τα Τανιμανιδάκια φρόντισαν να του κάνουν την ωραιότερη έκπληξη, με τον παρουσιαστή να αδυνατεί να κρύψει τη χαρά του.

https://www.instagram.com/p/Crp17gKgFi7

Ο πρώην παρουσιαστής του Survivor έσβησε τα κεράκια της τούρτας του μαζί με τις κόρες του τις οποίες αμέσως μετά έσφιξε συγκινημένος στην αγκαλιά του.

«Το καλύτερο πάρτυ γενεθλίων του κόσμου! Αυτά τα 3 κορίτσια κάνουν τον κάθε χρόνο που περνάει καλύτερο από τον προηγούμενο», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: chrismpo