Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Κωνσταντίνος Αργυρός την φετινή χρονιά

Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Κωνσταντίνος Αργυρός την φετινή χρονιά

Eπώνυμα πρόσωπα βρέθηκαν στο νεανικό πρόγραμμα των Καλλίδη- Αργυρού- Καλλή και διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Βραδιές γεμάτες κέφι, νιάτα, ομορφιά και λουλουδοπόλεμο είναι ο καταλληλότερος χαρακτηρισμός για τις εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο VOX κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο.

Ο τραγουδιστής , εμφανίζεται στην σκηνή στους ρυθμούς του «Είσαι ότι να 'ναι (Παίζεις με τα μάτια)» ενώ ακολουθεί το «Μάλλον κάτι ξέρω» κατά την διάρκεια του οποίου τα λουλούδια πέφτουν βροχή στα πόδια του. Σειρά έχουν τα τραγούδια του «Ερωτευμένος και τρελός», «Όλα θ' αλλάξουν» ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο πρόγραμμα του μας παρουσιάζει ακόμη δύο νέα τραγούδια το «Αντίο λέμε» και το «Σ' αγαπώ μη μιλάς» που περιέχονται στον νέο του δίσκο που κυκλοφορεί απ' την Universal Music τα οποία απ' το πρώτο κιόλας άκουσμα ο κόσμος άρχισε να τα τραγουδάει.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι του τραγουδιστή που τον επισκέφθηκαν την δεύτερη εβδομάδα των εμφανίσεων του στο VOX. Ο καλός του φίλος και συνάδελφος Κώστας Καραφώτης τον οποίο αφού καλησπέρισε απ' την πίστα κατέβηκε στο τραπέζι του για να τραγουδήσουν μαζί. Στην ίδια παρέα ήταν ο Μάκης Πουνέντης και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Το ίδιο βράδυ οι δημιουργοί του «Μάλλον κάτι ξέρω» αλλά και του «Αντίο λέμε» ο συνθέτης Βασίλης Γαβριηλίδης και ο στιχουργός Θάνος Παπανικολάου διασκέδασαν με την παρέα τους στον Κωνσταντίνο Αργυρό καθώς και η παρουσιάστρια Μαρία Σταματέρη με την Σάνυ Μπαλτζή.

DPG Network