Και το όνομα αυτής Ακυλίνα: Η κόρη του Άκη Πετρετζίκη βαπτίστηκε και ιδού πότε γιορτάζει

Και το όνομα αυτής Ακυλίνα: Η κόρη του Άκη Πετρετζίκη βαπτίστηκε και ιδού πότε γιορτάζει

Μήπως το όνομα που έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης στην κόρη του μας δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα της; H σύμπτωση ανάμεσα στην πρώτη βάπτιση και τον γάμο του Άκη και στη βάπτιση της κόρης του.

O τρόπος με τον οποίο ο Άκης Πετρετζίκης μας βάζει στην προσωπική του ζωή είναι cool, ξεκάθαρος και πολύ αγαπησιάρικος.

Ο πρώτος έλληνας MasterChef, έκανε την έκπληξη για μια ακόμα φορά και μας έδειξε σε stories τη βάπτιση της κόρης του, η οποία είχε έρθει στη ζωή στις 17 Σεπτεμβρίου του 2022.

Και το όνομα αυτής Ακυλίνα

1683379081522-946734351-akis_petretzikis_3096648414482489837.jpg

H κόρη του Άκη έχει ένα ιδιαίτερο όνομα, που μάλλον αποκάλυψε τον χαρακτήρα της, καθώς το Ακυλίνα σημαίνει αετός με προέλευση λατινική.

Η σύμπτωση πάντως είναι πως η Ακυλίνα, θα έχει γιορτή στις 27 Σεπτεμβρίου, της Νεομάρτυρος Ακυλίνης εν Ζαγκλιβερίω Χαλκιδικής ενώ ο Άκης είχε παντευτεί και είχε βαπτίσει τον γιο του, στις 27 Σεπτεμβρίου επίσης στο ίδιο κτήμα, Νεφέλες.

akis_petretzikis_3096648311873046298.jpg

Ο Άκης αλλά και κάποιοι συνεργάτες του στη βάπτιση, μας έδειξαν και κομμάτι από το candy bar, το μενού, τις μπομπονιέρες και τον στολισμό που ήταν φουλ του ροζ.

Όταν ο Άκης βρέθηκε στο Happy Day πριν λίγο καιρό, αποκάλυψε πολλά και μοιράστηκε τα συναισθήματά του, τόσο για την σύζυγό του Κωνσταντίνα, όσο και για τα δύο του παιδιά τον γιο του Αχιλλέα, αλλά και για την κόρη του, η οποία και του μοιάζει.

Η ζωή με δύο παιδιά

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες».

Γάμος Άκη Πετρετζίκη: Το τρυφερό φιλί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα και το όνομα που πήρε ο γιος του

Η ανακοίνωση της γέννησης της Ακυλίνας:

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...», είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/ChEXc37M_ZI

Σου είχαμε αποκαλύψει μία φωτογραφία της μικρής κόρης του Άκη και της Κωνσταντίνας από μία ανάρτηση που είχε κάνει για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει επιπρόσθετα από φωτογραφίες που είδε, πως η μικρή μοιάζει στον Άκη και έχει πάρει το χρώμα και το σχήμα των ματιών του.

akispetretzikiskori.jpg

Ο Άκης, η Κωνσταντίνα και η οικογένειά τους

Ο Άκης ο οποίος παντρεύτηκε την Κωνσταντίνα Μιχαήλ τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από σχέση 3 ετών και μόλις ο γιος τους ήταν μόλις 5 μηνών, μίλησε για την σύζυγό του και την υπομονή της, στην ανατροφή των παιδιών τους:

«Όταν κλαίνε τα παιδιά...Dolby (σε ήχο) είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό το πράγμα είναι too much για μένα. Και βλέπω την Κωνσταντίνα άνετη που χαμογελάει στον πιτσιρικά, ενώ αυτός είναι με την καραμούζα πάνω της και πετάει ό,τι υπάρχει στον κόσμο. Οι γυναίκες είστε διαφορετικές σε αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες με το που γεννιέστε, έχετε προσωπικότητα, οι άντρες θέλουμε χρόνο. Οι γυναίκες με το που γεννιούνται, απαιτούν».

Ο πρώτος έλληνας MasterChef έχει αλλάξει πλέον συνήθειες, παρά το βαρύ του επαγγελματικό του πρόγραμμα. Και ζει και φέρεται ως οικογενειάρχης:

«Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας».

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0

Λιώνει ο Άκης Πετρετζίκης για την κόρη του: «Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»