Γάμος Άκη Πετρετζίκη: Το τρυφερό φιλί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα και το όνομα που πήρε ο γιος του

Πατούλια Κατερίνα
Γάμος Άκη Πετρετζίκη: Το τρυφερό φιλί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα και το όνομα που πήρε ο γιος του

Οι λεπτομέρειες του γάμου του Άκη Πετρετζίκη και της βάπτισης του γιου του.

Τελικά κατάφερε να παντρευτεί παραδοσιακά και να βαφτίσει τον γιο του μαζί με τους στενούς φίλους και συγγενείς του. Ο Άκης Πετρετζίκης ντύθηκε γαμπρός, έβαλε κοστούμι και παπιγιόν και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ στο Κορωπί.

Το μέρος που έλαβε χώρα ο γάμος:

Πολλά γράφτηκαν πριν το μυστήριο για τον τόπο που θα λάμβανε χώρα ο γάμος του σεφ με τη Θεσσαλονίκη να πρωταγωνιστεί στα σενάρια. Τελικά, ο Άκης, παντρεύτηκε την καλή του και βάφτισε τον γιο του στο κτήμα Νεφέλς στο Κορωπί.

Πώς έσκασε το νέο του γάμου:

Την αποκάλυψη είχε κάνει πριν μερικά εικοσιτετράωρα το προφίλ της Soula Glamorous στο Instagram επιβεβαιώνοντας πως πλησιάζει το μυστήριο μιας και ο Πετρετζίκης με την Παπαμιχαήλ είχαν ήδη μοιράσει προσκλητήρια.

Άκης Πετρετζίκης: Από τη νίκη στο MasterChef στην εκκλησία- Ντύνεται γαμπρός ο σεφ

Έπεσε ρύζι και το τραγούδι εισόδου είχε concept:

Ο Άκης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια σειρά από stories από τον γάμο του και τη βάφτιση του γιου του με τον ίδιο να μην σταματά να χαμογελάει και τη νύφη Κωνσταντίνα να κερδίζει τις εντυπώσεις με το παραδοσιακό νυφικό και το μακρύ πέπλο της.



Mετά τον γάμο του σεφ έλαβε χώρα και η βάφτιση του τριών μηνών γιου του. Ο μικρός πήρε το όνομα Αχιλλέας και ο Πετρετζίκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα γάμος έγινε… σε ωραίο περιβόλι! Το φάγαμε το ρύζι μας. Βαφτίσαμε και τον μικρό μας Αχιλλέα!».

Το τρυφερό φιλί

Ο Άκης έκανε είσοδο μετά τον γάμο και τη βάπτιση, στη γαμήλια δεξίωση με το τραγούδι αρχής του Star Wars ενώ το ζευγάρι κρατούσε στην αγκαλιά του τον Πετρετζίκη Junior, τον μικρό Αχιλλέα.

243273319 594960731858890 7147615743703998879 n 1

Άλλωστε, το story με τον Πετρετζίκη junior που πόσταρε νωρίτερα ο Άκης, στους 1,7 εκατομμύρια followers του, έδειχναν τον γιο του ντυμένο με ολόσωμο φορμάκι Star Wars.



Άκης και Κωνσταντίνα γνωρίστηκαν στα social media και ο Πετρετζίκης δεν έκρυψε από την αρχή της σχέσης του, τα συναισθήματά του. Μετά τη γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης και τον ερχομό του γιου του, ο σεφ συνηθίζει να μας δείχνει στιγμές της καθημερινότητάς του ως μπαμπάς πια.