Οι celebrity στην πρώτη σειρά των fashion shows

Οι celebrity στην πρώτη σειρά των fashion shows

Ποιος άλλος θα καθόταν first row στα fashion shows;

Τα fashion week βρίσκονται σε εξέλιξη και φυσικά εκτός από τη μόδα όλοι θέλουν να δουν και τους celebrity που είπανε να αφήσουν λίγο τα party και τα σπα και να στριμωχτούν σαν τις σαρδέλες στην πρώτη σειρά των catwalk.

Από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης μέχρι την εβδομάδα μόδας του Μιλάνο που βρίσκεται σε εξέλιξη οι διάσημες γυναίκες φόρεσαν τα πιο αστραφτερά και fashion forward φορέματα τους και έτρεξαν να τα επιδείξουν στην πρώτη σειρά των αγαπημένων τους σχεδιαστών.

Από το πρώην super model Janice Dickinson, τη Dannii Minogue και την Kim Kardashian μέχρι την Courtney Love, τις αδερφές Geldof και την pop star, Jessie J, οι αναγνωρίσιμες γυναίκες δεν αφήνουν ευκαιρία να ποζάρουν με χάρη στο φακό καθώς περιμένουν να ξεκινήσουν τα fashion shows (σ.σ από προσωπική εμπειρία σας λέμε ότι η αναμονή μέχρι να ξεκινήσει ένα show είναι πιο βαρετή και από αυτή στο γιατρό). Κόκκινο χαλί δεν στήνεται ποτέ γιατί όλες (με εξαίρεση την Anna Dello Russo και την Anna Wintour που πάνε πάντα πρώτες στα shows) αργούνε πολύ, έτσι οι φωτογραφίες από τους πάγκους της μόδας είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν από τους celebrity τους οι εβδομάδες μόδας.