Όλα διαλύονται στον Σασμό: Ο Μαθιός αντιμέτωπος με Νικηφόρο & η Καλλιόπη με τη Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Όλα διαλύονται στον Σασμό: Ο Μαθιός αντιμέτωπος με Νικηφόρο & η Καλλιόπη με τη Βασιλική

Το μυστικό της δολοφονίας διαλύει έναν μεγάλο έρωτα και μία δεμένη οικογένεια. Στον Σασμό θα ζήσουμε τη μία ανατροπή μετά την άλλη.

Οι σεναριογράφοι του Σασμού βάλθηκαν να μας εκπλήξουν και στα επόμενα επεισόδια μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μεγάλες αλλαγές.

Κυρίως δραματικές. Όλα γύρω από τον Δημήτρη Λάλο γυρίζουν, που ως Μαθιός θα ζήσει την πιο κρίσιμη φάση του στη σειρά. Χωρισμένος, πληγωμένος, αγχωμένος για το αν θα συλληφθεί και καταρρακωμένος όταν θα αντιμετωπίσει εκείνον που δεν θα τον δικάσει για όσα έκανε. Η Καλλιόπη όσο και αν έρθει αντιμέτωπη με τη Βασιλική δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον γιο της όσο θα ήθελε.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Δεν αργούν τα επεισόδια στον Σασμό με την μεγάλη αποκάλυψη που αφορά στον Μαθιό. Ήδη ο Ευθύμης ετοιμάζεται να το πει στην Βασιλική και με τη σειρά του εκείνος να το ομολογήσει για να του φύγει το βάρος από πάνω του.

Τρομοκρατημένος είναι ο Δημήτρης Λάλος ως ρόλος και καθόλου ανακουφισμένος που λέει επιτέλους την αλήθεια, πως είναι εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή.

Κυρίως όταν τον χωρίζει η Βασιλική βλέπει πως η ζωή του δεν έχει πια κανένα νόημα. Έτσι όπως σου έχω ήδη αποκαλύψει, θα πάρει την απόφαση να παραδοθεί στην αστυνομία. Δεν θα το κάνει προς το παρόν.

https://www.instagram.com/p/CsBx828tGfL

Πρώτον γιατί θα παρέμβει η μαμά Καλλιόπη . Η οποία έρχεται και αντιμέτωπη με την Βασιλική. Αρχικά προσπαθώντας γλυκά να την κατευνάσει λέγοντάς της ότι ο Μαθιός την λατρεύει και πως για να την προστατέψει έκανε τον φόνο, αργότερα λίγο πιο άγρια υπενθυμίζοντάς της, ότι δεν θα πρέπει να διαλυθεί η οικογένεια των Σταματάκηδων και πως εκείνη δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό.

Το μήνυμα είναι σαφές και η Βασιλική ούτως ή άλλως δεν θέλει να μάθει κανείς το οτιδήποτε, μα κυρίως ο γιος της ο Νικηφόρος.

Όμως πώς θα κρατηθεί αυτό το μυστικό από τον γιο της και από τον Αστέρη; Και οι δύο δεν μπορούν να πιστέψουν πως αυτός ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής έληξε τόσο άδοξα.

https://www.instagram.com/p/CsBCj6OoRa4

Τα spoilers αναφέρουν (TV 24) ότι εντελώς τυχαία ο Νικηφόρος θα ακούσει μία κουβέντα της Βασιλικής και θα μάθει όλη την αλήθεια. Έρχεται αντιμέτωπος με τον Μαθιό και μάλιστα θα προσπαθήσει να τον εκδικηθεί. Εδώ σε αυτό το σημείο έχουμε μία ταύτιση με το ομότιτλο βιβλίο του Σασμού.

Η Βασιλική θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να μην πάρει έκταση το σκηνικό μέχρι να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση. Μήπως τελικά ο Αντώνης δώσει τη λύση με τη σύλληψη του Μαθιού;

Προς το παρόν, άκρως απολαυστική θα είναι σήμερα η σκηνή με την Καλλιόπη να κάνει ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Μαθιού και άρον άρον εκείνος με τον Αστέρη και τον Νικηφόρο, απομακρύνουν τα παιχνίδια και τον ίδιο τον Πετράκη για να μην τον δει η καπετάνισσα.

sasmos_mathios.jpg