Τα διπλά γενέθλια της Σοφίας Φαραζή η super μαμά της Έλσα & το reunion με τα κορίτσια του Λίτσα.com 

Τα διπλά γενέθλια της Σοφίας Φαραζή η super μαμά της Έλσα & το reunion με τα κορίτσια του Λίτσα.com 

Η εντυπωσιακή μαμά της Σοφίας Φαραζή και η άγνωστη αδελφή της Βίκυ. Οι 3 από τις 4 superwomen της οικογένειας. 

Η Σοφία Φαραζή με το μεγάλο τηλεοπτικό της comeback φέτος ως τηλεοπτική αδελφή της Άννας Ροδίτη στη σειρά «Παγιδευμένοι» βιώνει μία αντίστοιχη επιτυχία όπως το «Δύο μέρες μόνο» τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και το Λίτσα.com πριν από 14 χρόνια ή

Βασικά είναι σα να μη πέρασε μία μέρα, όπως θα δεις και από το reunion που έκαναν η Μαρίνα, η Γιώτα και η Λίτσα από τη σειρά. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Σοφία Φαραζή και η Δήμητρα Κόλλα, συναντήθηκαν ξανά, λίγες ώρες μετά τα «διπλά» γενέθλια της Σοφίας, με δύο άλλες και πολύ σημαντικές γυναίκες της ζωής της: την μαμά της και την αδελφή της.

https://www.instagram.com/p/CrOVComoTrj

Η εντυπωσιακή κούκλα μαμά και η αδελφή της Σοφίας

Σε λίγες ημέρες (26/5) η κόρη της Σοφίας Φαραζή, Αγγελική, θα κλείσει τα 12 της χρόνια. Για την ηθοποιό η κόρη της είναι ο όλος της ο κόσμος και η αιτία για να αφήσει για λίγα χρόνια την υποκριτική και να αφιερωθεί στην ανατροφή της.

Όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη της, η Σοφία είχε μόλις κλείσει το κεφάλαιο της μεγάλης της τηλεοπτικής επιτυχίας με το Λίτσα.com. Στην ουσία από εκείνη τη σειρά εκτός από το θέατρο, συστήθηκε στο ευρύ κοινό. Και φέτος έχει τη χαρά να συνεργάζεται στη σειρά «Παγιδευμένοι», ξανά με την Μαρίνα, δηλαδή την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Εκείνη που έλειπε, ήταν η Γιώτα, δηλαδή η Δήμητρα Κολλά. Αλλά ήρθε η στιγμή πριν από λίγες ώρες για να κάνουν το επικό reunion τα κορίτσια της σειράς. Μα δεν είναι σα να μη πέρασε μία μέρα;

Όπως γράφει η Σοφία στη λεζάντα της φωτογραφίας, σύντομα θα δούμε και τα 3 κορίτσια στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

https://www.instagram.com/p/CsIllgRtpl0

Δύο άλλα...κορίτσια που έχουν σχέση με τη Σοφία, είχαν επίσης την τιμητική τους αυτές τις μέρες. Είναι η εντυπωσιακή μαμά της και γνωστή συγγραφέας Έλσα Νόμπελη Φαραζή η οποία χθες είχε τα γενέθλιά της και δέχθηκε την γλυκιά αφιέρωση της κόρης της λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας της: «Χρόνια πολλά στο ομορφότερο πλάσμα του κόσμου. Love you mum».

farazi_mama.JPG

Η ηθοποιός που δεν λείπει από κάθε παρουσίαση βιβλίου της μαμάς της είχε μιλήσει στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» και στην Ελίνα Παπίλα για εκείνη: «Η μαμά μου ήταν αεροσυνοδός και προισταμένη στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Όταν πήρε σύνταξη από την Ολυμπιακή αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων. Θαυμάζω την εσωτερική της δύναμη και την ψυχραιμία της».

Και ήρθε η σειρά της μητέρας της να ανταποδώσει τους χαρακτηρισμούς της κόρης της λέγοντας πως: «Η κόρη μου από πολύ μικρή είχε ξεκάθαρο στο μυαλό της τι ήθελε να κάνει. Θαυμάζω και εγώ τη φωτεινή ψυχή της».

https://www.instagram.com/p/BgCDKMEl_tq

Δεν είναι όμως η μόνη γυναίκα της οικογένειας που θαυμάζει η Σοφία και είχε γενέθλια. Ένα 24ωρο νωρίτερα, η μία εκ των δύο της αδελφών, η Βίκυ (με την οποία μοιάζουν επίσης αρκετά) είχε τα γενέθλιά της. Της αφιέρωσε μάλιστα μία γνωστή φράση γράφοντας: «Σε αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω».

farazi_adelfi.JPG

Η άλλη της αδελφή είναι η Μελίσσα. Οι 4 γυναίκες της οικογένειας ήταν πάντα το καμάρι του πατέρα της Νίκου Φαραζή, γνωστού επιχειρηματία σκαφών αναψυχής.