Ο Jack Nicholson στην τρίτη συνεχόμενη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες πως «το μυαλό του έχει χαθεί»

Ο Jack Nicholson στην τρίτη συνεχόμενη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες πως «το μυαλό του έχει χαθεί»
2023 Getty Images

Ο τρεις φορές βραβευμένος ηθοποιός στα 86 του χρόνια δηλώνει παρών και βάζει τέλος στις φήμες περί άνοιας. 

Μετά τις φήμες περί άνοιας αλλά και μιας viral «ατημέλητης» φωτογραφίας, Ο Jack Nicholson δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα, αφού βρέθηκε για τρίτη φορά σε αγώνα των Lakers στο Los Angeles, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, ο 86χρονος ηθοποιός πραγματοποίησε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση, στο γήπεδο σε αγώνα των Lakers, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας με τους Golden State Warriors, το βράδυ της Παρασκευής (12/5). Στο πλευρό του είχε την καλύτερη παρέα, τον 31χρονο γιο του και επίσης ηθοποιό, Ray Nicholson.

Celebrities At The Los Angeles Lakers Game
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 12: Jack Nicholson and his son Ray Nicholson react as they attend the Western Conference Semifinal Playoff game between the Los Angeles Lakers and Golden State Warriors at Crypto.com Arena on May 12, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)2023 Getty Images

Η εμφάνιση του τρεις φορές βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στην Crypto.com Arena έρχεται σε συνέχεια των αγώνων που παρακολούθησε στις 9 Μαΐου, στον πέμπτο αγώνα της σειράς των play off του ΝΒΑ μεταξύ των Lakers και των Warriors. Μερικές ημέρες νωρίτερα, στις 28 Απριλίου, είχε βρεθεί και πάλι σε παιχνίδι των Lakers με τους Memphis Grizzlies.Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN, αυτά τα τρία παιχνίδια είναι οι πρώτοι αγώνες στους οποίους εντοπίζεται ο Jack Nicholson, από τον Οκτώβριο του 2021.

Celebrities At The Los Angeles Lakers Game
LOS ANGELES, CA - APRIL 28: Jack Nicholson greets Larry David as they attend the basketball game between the Los Angeles Lakers and the Memphis Grizzlies Round 1 Game 6 of the 2023 NBA Playoffs at Crypto.com Arena on April 28, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)2023 Kevork Djansezian

Στο πλαίσιο της πρώτης αθλητικής εξόδου του, ο ηθοποιός εθεάθη να συζητά με τον συνδημιουργό του Seinfeld και αστέρα του Curb Your Enthusiasm, Larry David αλλά και τον LeBron James. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα στις 28 Απριλίου, τιμήθηκε με ένα ειδικό αφιερωματικό βίντεο, με τους εμβληματικούς ρόλους του στην ταινία «Η Λάμψη» (The Shining) το 1980 και ως Τζόκερ στο «Batman» του Tim Barton το 1989.

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος ρόλος του στη μεγάλη οθόνη ήταν το 2010 με τη ρομαντική κωμωδία «How Do You Know». Τρία χρόνια αργότερα, ο Nicholson εξήγησε γιατί αποφάσισε πλέον να απέχει από την υποκριτική και την ενσάρκωση άλλων ρόλων, δηλώνοντας στην εφημερίδα Sydney Morning Herald το 2013: «Δεν πρόκειται να δουλεύω μέχρι να πεθάνω, δεν είναι αυτός ο λόγος που το ξεκίνησα αυτό. Θέλω να πω, δεν έχω κίνητρο. Είχα, αλλά δεν έχω πια. Δεν χρειάζεται να δουλεύω πια. Η κινηματογραφική βιομηχανία είναι η σπουδαιότερη βιομηχανία, αλλά θέλω να κάνω μόνο ταινίες που συγκινούν τους ανθρώπους, ταινίες για τα συναισθήματα και τους ανθρώπους», εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Είχα την πιο ανατριχιαστική σκέψη ότι ίσως οι άνθρωποι στα είκοσι και στα τριάντα τους δεν θέλουν στην πραγματικότητα να συγκινούνται πια. Ίσως θέλουν απλώς να βλέπουν περισσότερες βόμβες, περισσότερες εκρήξεις, επειδή με αυτά έχουν μεγαλώσει. Και εγώ δεν θα κάνω ποτέ τέτοιου είδους ταινίες».

Στο μπαλκόνι του σπιτιού του μετά από 18 μήνες: «Το μυαλό του έχει χαθεί»

338167728_768823278105918_6706137340323334825_n.jpeg

Ήταν μέσα Απριλίου όταν μία φωτογραφία του τρεις φορές βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού ανησύχησε τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε συνέχεια του ρεπορτάζ της Daily Mail πως οι φίλοι του ανησυχούσαν πως θα πεθάνει μόνος του, όπως ο πρώην γείτονάς και συνάδελφός του, Marlon Brando.

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να φορά μια πορτοκαλί μπλούζα και μια φαρδιά φόρμα ενώ ακουμπούσε στα κάγκελα του μπαλκονιού του. Ο star του Hollywood καθόταν και σηκωνόταν εναλλάξ απολαμβάνοντας το πρωινό του στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

«Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Πολλοί απλά εύχονται να έβγαινε από το σπίτι για να τους πει ότι είναι καλά. Ο Nicholson έχει επαφή με ορισμένους συγγενείς, ειδικά με τον Ray, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος. Όμως, οι μέρες που κοινωνικοποιείται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», δήλωσε ανώνυμα φίλος του ηθοποιού.

Σημειώνεται ότι εδώ και χρόνια κυκλοφορούν φήμες για τον ηθοποιό ότι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς παλεύει με την άνοια και δεν μπορεί να θυμηθεί τις ατάκες του. Τον Ιανουάριο, ανώνυμος φίλος του δήλωσε στο Radar ότι ενώ ο ηθοποιός ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, «το μυαλό του έχει χαθεί».