Η «wannabe influencer» του First Dates έγινε γνωστή στο Twitter για όλους τους λάθος λόγους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η «wannabe influencer» του First Dates έγινε γνωστή στο Twitter για όλους τους λάθος λόγους

Άλλο ένα ραντεβού δεν πήγε καθόλου καλά στο First Dates και οι τηλεθεατές αναρωτιούνται ποιος κάνει τελικά το matching.

Κάθε Κυριακή βράδυ η Ζενεβιέβ υποδέχεται στο εστιατόριο του First Dates singles που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό σε ένα πρώτο, «τυφλό» ραντεβού. Στο τέλος της βραδιάς κάθε ζευγάρι λέει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής αν θα ξαναέβγαινε ραντεβού ή όχι, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά αν το ραντεβού ήταν επιτυχημένο.

Η «wannabe influencer» και το αποτυχημένο πρώτο ραντεβού

Την Κυριακή, λοιπόν, άλλοι δύο νεαροί singles βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού στο εστιατόριο του First Dates με τα πράγματα, ωστόσο να μην πηγαίνουν καθόλου καλά. Ο λόγος για την 21χρονη Δανάη και για τον 23χρονο Στάθη.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το πώς είναι στημένα τα ραντεβού, ξεκίνησαν με ένα χαλαρό κοκτέιλ στο μπαρ του εστιατορίου. Εκεί ήρθε και το πρώτο φάουλ από την νεαρή single καθώς ξέχασε το όνομα του συνοδού της με αποτέλεσμα ενώ είχαν ξεκινήσει αρκετή ώρα το ραντεβού τους, να του ζητάει να της υπενθυμίσει το όνομά του. Το ραντεβού, βέβαια, συνεχίστηκε παρότι η νεαρή Δανάη δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται από τον Στάθη.

https://www.instagram.com/p/CsPHXHLMl2z

Η συζήτηση σε κάποια στιγμή έφτασε στα επαγγελματικά τους με την ίδια να λέει στον συνοδό της πως έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram αλλά και στο Tik Tok, με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να εύχεται να βιοπορίζεται μέσα από αυτές τις διαδικτυακές πλατφόρμες, σαν σωστή «influencer». Εκεί ήρθε και το δεύτερο φάουλ από την ίδια, αφού ο Στάθης της είπε πως δεν έχει Tik Tok, με την ίδια να απαντά πως «είναι σαν να μιλάει με τον μπαμπά της».

Το αποκορύφωμα για τους τηλεθεατές ήρθε όταν η single είχε μια κλήση από την ξαδέρφη της και βρήκε καλή ευκαιρία να κάνει βιντεοκλήση εν αγνοία του συνοδού της για να της τον δείξει.

Όπως ήταν φυσικό το ραντεβού αυτό δεν θα συνεχιστεί ξανά παρότι και οι δύο singles είπαν ότι στην κάμερα της εκπομπής ότι θεωρητικά θα ήθελαν να βγουν ένα δεύτερο ραντεβού αλλά σε φιλικό πλαίσιο.

Τα σχόλια του Twitter για την Δανάη

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τα πρώτα ραντεβού δεν σχολίασαν και με τον καλύτερο τρόπο την «wannabe influencer» εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς της, που θεωρήθηκε αγενής με αποτέλεσμα να μην φαίνεται να θέλουν να γίνουν «followers» της. Μάλιστα, πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος κάνει εν τέλει το matching των singles, ύστερα κι από το ραντεβού της εικαστικού στο προηγούμενο επεισόδιο.

Το πιο awkward πρώτο ραντεβού συνέβη στο «εστιατόριο» της Ζεν και έγινε viral στο Twitter

Στην gallery ακολουθούν κάποια από τα σχόλια: