GNTM από τώρα η κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η πασαρέλα με τη μαμά της & η αποκάλυψη

GNTM από τώρα η κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η πασαρέλα με τη μαμά της & η αποκάλυψη
NDP photo agency

Μαμά και κόρη περπάτησαν σε ψηλοτάκουνα στην Εβδομάδα Μόδας για καλό σκοπό. 

Εντυπωσιακό φινάλε έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (16//11) η Εβδομάδα Μόδας (AXDW) με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, «We are family». Ο γνωστός σχεδιαστής έδωσε μια μοναδική ευκαιρία σε Ελληνίδες celebrities (Bίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ναταλία Δραγούμη κ.ά.) καλώντας τες να περπατήσουν στην πασαρέλα μαζί με τις μητέρες τους, αλλά και τις κόρες τους.

Το catwalk της Ζενεβιέβ Μαζαρί και της κόρης της

rozalia1.jpg

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε το παρών στην εκδήλωσε και περπάτησε στο catwalk με την κόρη της Ροζαλία, η οποία απέσπασε πολύ θετικά σχόλια κάνοντας πασαρέλα για πρώτη φορά. Μητέρα και κόρη μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον δημοσιογράφο, Αρτ Αντιμιάν, με την μικρή Ροζαλία να δηλώνει ενθουσιασμένη με το ντεμπούτο της στον χώρο του modeling.

geneviev2.jpg

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δοκιμάζει ένα φίλτρο και αυτοτρολάρεται όπως ακριβώς θα περιμέναμε

Λίγες ώρες πριν την πασαρέλα η μικρή Ροζαλία βρέθηκε στα παρασκήνια του show και έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ.

1668685588838-127228208-geneviev1.jpg

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έκανα πασαρέλα και μου αρέσει πάρα πολύ να περπατάω με τα τακούνια. Έμαθα ότι η μαμά μου θα συμμετέχει στη επίδειξη και της είπα ότι θέλω να συμμετέχω και εγώ. Βλέπω τη μαμά στο Asia Express μόνο τις Παρασκευές που μας αφήνει. Εμένα μου άρεσε και στο GNTM και στο Asia Express. Στο GNTM μου αρέσει γιατί πήγαινα backstage και έβλεπα τα μοντέλα και το Asia Express μου αρέσει για την περιπέτεια και γιατί υπάρχει πιθανότητα να πάω μαζί της του χρόνου», δήλωσε η 9χρονη Ροζαλία.

Η αποκάλυψη για το GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στο Asia Express και στο GNTM, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να συμμετέχει ξανά στο διαγωνισμό μοντέλων.

«Φέτος πέρασα συγκλονιστικά στο Asia Express, την λατρεύω αυτή την εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί του χρόνου αλλά θα το ήθελα πολύ γιατί την πιστεύω αυτή την εκπομπή. Για το τηλεπαιχνίδι που γράφτηκε πως θα παρουσιάσω, εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Στο GNTM ήμουν πιστή και το έκανα για πάρα πολύ καιρό. Το έκανα για 4 χρονιές και ήταν υπερβολικά πολλές. Με έχανε η οικογένειά μου για πολλούς μήνες. Φέτος μου αρέσει το GNTM», τόνισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Και πρόσθεσε: «Πάντα είχα τις φίλες μου για πριν το GNTM και μετά. Έχω πολύ συγκεκριμένες φίλες και δεν είναι οι άνθρωποι της δουλειάς. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα τους αγαπάω και έχω περάσει συγκλονιστικά μαζί τους. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας, Εγώ βαρεθεί να απολογούμαι επειδή δεν ξέρετε τις φίλες μου. Δεν θα ήθελα να συμμετέχω ξανά στο GNTM».

Το πρωτότυπο look της μικρής Ροζαλίας

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η μικρή Ροζαλία επισκέφθηκαν τον γνωστό hair stylist, Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο, cool χρώμα για την 9χρονη, βάφοντας τα μαλλιά της μπλε.

rozalia.jpg

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της δείχνοντάς μας το νέο της hair look, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CdL6u50LH6n

Το σπίτι της Ζενεβιέβ Μαζαρί αποπνέει εκρηκτικό στυλ όπως εκείνη

Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί η Ζενεβιέβ στο Instagram αρκεί για να πειστείς ότι έχει ένα από τα ωραιότερα urban διαμερίσματα της Αττικής. Το σπίτι της οικογένειας είναι ιδιαίτερα φωτεινό και διαθέτει πολλά φυτά εσωτερικού χώρου, που δίνουν θετική αύρα στον χώρο.

Το δέρμα και το ξύλο είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ οι σκουρόχρωμοι δερμάτινοι καναπέδες μαζί με τις δερμάτινες πολυθρόνες και το γυάλινο τραπέζι στο κέντρο του σαλονιού αποπνέουν φινέτσα και πολυτέλεια.

https://www.instagram.com/p/Cf1DUfcFZul

Τα minimal διακοσμητικά και τα pop art κάδρα που έχει επιλέξει η Ζενεβιέβ δίνουν χρώμα στον χώρο και cozy αίσθηση. Τα βάζα με τα χρωματιστά λουλούδια που βρίσκονται στο χολ προσδίδουν την απαραίτητη δόση ζωντάνιας που λείπει από κάθε σπίτι.

Πηγή κεντρικής: genevievevv