To πρωινό του ΑΝΤ1 αλλάζει πρόσωπο!

To πρωινό του ΑΝΤ1 αλλάζει πρόσωπο!

Ο σταθμός του ΑΝΤ1 είναι φέτος έτοιμος να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Ο ΑΝΤ1 μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Πριν δυο χρόνια έκανε την έκπληξη τοποθετώντας τους Καραμέρο και Χαριτάτο στο τιμόνι. Φέτος η ομάδα αλλάζει και πάλι.. ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα δίνουν καθημερινά από τις 17 Οκτωβρίου.

Με 4 βασικές ενότητες το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα ξεκινά στις 7πμ και θα ολοκληρώνεται στη 1μμ. Η πρώτη ενότητα θα ξεκινά στις 7πμ με ενημέρωση από τον Γιώργο Παπαδάκη! O έμπειρος δημοσιογράφος θα προσφέρει την καθημερινή ενημέρωση με το χιούμορ και την αμεσότητά του, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει! Η ενότητα με θέμα την Αστρολογία θα έχει πρωταγωνίστρια την Λίτσα Πατέρα που θα «καθοδηγεί» με τις πιο έγκυρες και εμπεριστατωμένες προβλέψεις. Η ενότητα με θέμα τη Μαγειρική θα έχει οικοδέσποινα την πολυαγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που θα μας παρουσιάζει πρωτότυπες συνταγές, ξεχωριστές γευστικές προτάσεις αλλά και πρακτικές λύσεις. Στην τέταρτη ενότητα, τέλος, θα μας υποδέχονται ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου σε ένα magazino με ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, χρηστικές συμβουλές και πολλή ψυχαγωγία. Σε ειδική συνεργασία μαζί τους θα είναι ο Σπύρος Σούλης, η Χριστίνα Πολίτη και η Αντωνία Καλλιμούκου.

Η νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα φιλοξενείται σε ένα ενιαίο και σύγχρονο πλατό και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε αυτό το πρωτότυπο πρόγραμμα στις οθόνες μας!