Η Μαίρη Συνατσάκη ψήφισε με τη μικρή Ολίβια και η χαρά της αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαίρη Συνατσάκη ψήφισε με τη μικρή Ολίβια και η χαρά της αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία

H Μαίρη Συνατσάκη άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα και φωτογραφήθηκε με την κόρη της.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Το προφίλ της «Mairiboo» μετρά σήμερα περισσότερους από 813 χιλιάδες followers και το μόνο σίγουρο είναι μαζί τους μοιράζεται «μυστικά» και αλήθειες.

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τη μητρότητα και παίρνει παντού μαζί την κόρη της Ολίβια. Η γνωστή influencer-επειχειρηματίας αποκάλυψε πρόσφατα το όνομα που επέλεξαν με τον Ίαν Στρατή για την μικρή τους εξηγώντας το λόγο πίσω από αυτή την απόφαση.

«Κάναμε ένα ψευτο-baby shower επτά άνθρωποι που ήξεραν τι ήταν το μωρό μας. Εκείνη την ημέρα ψάξαμε 400 ονόματα στην Google. Η φίλη μου η Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε το Liv Tyler και τότε είπα καλέ αυτό είναι καταπληκτικό. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι πολύ γλυκό», αποκάλυψε η 38χρονη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Μαίρη Συνατσάκη ψήφισε με την μικρή Ολίβια

Εκατομμύρια πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα της χώρας για να ψηφίσουν τη νέα κυβέρνηση, ανάμεσά τους και η Μαίρη Συνατσάκη. Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στην Καλλιθέα και έδωσε το παρών στο εκλογικό κέντρο με την 6 μηνών κόρη της, Ολίβια.

1684681823129-356703152-synatsaki9.jpg

Η γνωστή επιχειρηματίας πόζαρε με casual look έχοντας στην αγκαλιά της την κορούλα της και δημοσίευσε αργότερα την φωτογραφία στo Instagram.

https://www.instagram.com/p/CsgZtWvLwkY

«Της λέω Λίβι σήκω πάμε Καλλιθέα να ψηφίσουμε! Ούτε εκατό χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που μας έδωσαν αυτό το δικαίωμα σε τούτη την χώρα. Σε βουλευτικές εκλογές, οι Ελληνίδες ψήφισαν για πρώτη φορά μόλις στις 19 Φεβρουαρίου του 1956. Τ’ ακούς;! Πάμε λοιπόν πιτσίνι μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: mairiboo