Ο Μπάρτζης βγάζει υποψήφιο τον πρώην κολλητό Μπόγδανο στο Survivor All Star και το Twitter πήρε θέση

Ο Μπάρτζης βγάζει υποψήφιο τον πρώην κολλητό Μπόγδανο στο Survivor All Star και το Twitter πήρε θέση

«Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα», είχε σοφά πει η Βάσια Τριφύλλη στις προηγούμενες εκλογές αλλά στις ομάδες του φετινού Survivor All Star φαίνεται πως και φιλίες χάλασαν και κολλητοί απομακρύνθηκαν και όλοι έχουν μάτια στραμμένα στο Γαλάτσι πια.

Η κλεψύδρα του Άγιου Δομίνικου τρέχει και ο δρόμος προς το Γαλάτσι είναι πια στο μυαλό των παικτών του Survivor All Star που με περισσότερα από 90.000 ευρώ ο καθένας στην τσέπη, σκέφτονται ξεκάθαρα πια πως έχουν πιθανότητες για τη νίκη.

Κι ενώ τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor δεν ταιριάζουν με τη φράση All Star, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας πήραν για μια ακόμα φορά πάνω τους το ριάλιτι και με προσβολές, αποβολές και τάκλιν γέμισαν τον τηλεοπτικό χρόνο του παιχνιδιού.

Υποψήφιοι πολλοί πάρα πολλοί

Η μπλε ομάδα έχασε και το έπαθλο φαγητού και την ασυλία με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι για 12η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση έναντι τριών που πήρε ο Ασημακόπουλος και μίας που πήρε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Αναμενόμενη η υποψηφιότητά μου. Το κοινό κρίνει τις τύχες μας εδώ μέσα. 24 φορές ευγνωμοσύνη, καθώς δώδεκα φορές φορές και δώδεκα φορές στο προηγούμενο Survivor υπήρξα υποψήφιος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στήριξη αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρτίκας.

Οι μπλε όμως θα χάσουν μια ακόμα ασυλία όπως δείχνουν τα spoilers και υποψήφιοι θα βρεθούν μαζί με τον Σπύρο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης, και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η υποψηφιότητα Μπόγδανου είναι σύμφωνα με το Twitter αποτέλεσμα μαγειρέματος της ψηφοφορίας από τον πάλαι ποτέ κολλητό του Ηλία εκτός παιχνιδιού, Νίκου Μπάρτζη.

Ηλίας και Νίκος είχαν έρθει κοντά μετά το Survivor 2021, ειδικά στο διάστημα εκείνο που είχε χαλάσει η φιλία του Μπάρτζη με τον James Καφετζή.

To κοινό πάντως, δηλώνει μπερδεμένο από τη συμπεριφορά του Ηλία και οι φανατικοί δεν ξεχνούν τις σπόντες του έτερου Ηλία Γκότση ο οποίος αποβλήθηκε από το Survivor για ένα χαρτάκι το οποίο φαίνεται πως έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος!

Τάκης και Μπάρτζης σηκώνουν στις πλάτες τους το ριάλιτι του φετινού Survivor

https://www.instagram.com/p/CsmgSqcOGHO

Από τα μέσα Μαΐου έχει ξεκινήσει η κόντρα του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζη ειδικά στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται μέσα στον στίβο μάχης.

Αυτή τη φορά ο Τάκης βρέθηκε τραυματισμένος και η αντίδραση της παραγωγής ήταν άμεση απομακρύνοντας και τους δύο παίκτες μέχρι να ηρεμήσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο αντίπαλοι προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια ο ένας στον άλλον, σπρώχνοντας με χέρια και με πόδια.

«Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε», είπε ο Τάκης ενώ ο Νίκος του ζητούσε να μην τον αγγίζει.

Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο Survivor και οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν ενώ στο συμβούλιο η κόντρα κορυφώθηκε.

«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη και εκείνος μου έλεγε ότι ότι τον κράζω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά», ξεκαθάρισε ο Μπάρτζης ενώ ο Τάκης υπήρξε εξίσου καυστικός:

«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί. Είναι φρικτός ψεύτης» σχολίασε ο Τάκης, ο οποίος όμως και στο τρέιλερ του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα (24/5/2023) συνεχίζει το σκληρό παιχνίδι στον στίβο μάχης με αποτέλεσμα η μπλε ομάδα να σταματήσει να παίζει.

Στη μάχη Μπάρτζη- Καραγκούνια πάντως, το κοινό υποστηρίζει πως η παραγωγή έδειξε λάθος μοντάζ!

Στο Survivor All Star ξέσπασε πόλεμος με παίκτες και κοινό να ζητούν αποβολή του Τάκη