Στο Survivor All Star ξέσπασε πόλεμος με παίκτες και κοινό να ζητούν αποβολή του Τάκη

Στο Survivor All Star ξέσπασε πόλεμος με παίκτες και κοινό να ζητούν αποβολή του Τάκη

Δεν έχουν προηγούμενο τα πλάνα του βίαιου τσακωμού μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει σε κόντρες και αψιμαχίες στο Survivor All Star, αλλά τα πλάνα που βγήκαν στη δημοσιότητα από το επόμενο επεισόδιο με την βίαια σύγκρουση του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια δεν έχoυν προηγούμενο.

Με τις φήμες να μιλούν ακόμη και για ενδεχόμενο αποβολής και των δύο παικτών, το κοινό σαφέστατα ζητά αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια ο οποίος φαίνεται στα πλάνα να προκάλεσε τον καυγά. Ακόμη και παίκτες εκτός του Survivor ξέσπασαν για τον ατίθασο Τάκη.

https://www.instagram.com/p/CsW_1bUtTCK

Μία κόντρα που ξέφυγε και φέρνει αντιμέτωπες δύο κλίκες

Μπορεί λόγω της εκλογικής αναμέτρησης το Survivor All Star να μην έχει επεισόδιο την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα 21/5, αλλά την Τρίτη επιστρέφει στην γνωστή του ώρα με πολεμικές διαθέσεις. Τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς, αν και οι εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας μας είχαν προϊδεάσει για αυτό.

«Μα τι έπαθε ο Μάριος;»: Στο Survivor All Star είχαμε ένταση & υπόνοιες για στημένη νίκη του Σάκη

Όπως φαίνεται και από το τρέιλερ, σε έναν αγώνα μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια τα πράγματα ξέφυγαν από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό στίβο, που τυχαία ή όχι ήταν υπερβολικά στενός και κατάλληλος για να δημιουργηθούν τέτοιους είδους αψιμαχίες.

Και δεν ήταν απλά ότι ο ένας έπεσε πάνω στον άλλον, αλλά το ότι ο ένας έδερνε τον άλλον.

https://www.instagram.com/p/Csb0OTaLzYe

Οι δύο ομάδες ήρθαν σε κόντρα για το ποιος έφταιγε, προσπάθησαν να χωρίσουν τους δύο παίκτες και το όλο σκηνικό μόνο τηλεοπτικά χαριτωμένο δεν είναι. Οι αψιμαχίες που οδήγησαν και σε μερική απομάκρυνση των παικτών και διακοπή του αγώνα συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο.

Το κοινό πάντως τάχθηκε υπέρ του Μπάρτζη και κατά του Καραγκούνια για τον οποίο ζητά οριστική αποβολή, με τα σχόλια στα επίσημα social media του reality και ειδικά στο Instagram.

Κάποια spoilers επιμένουν ότι θα έχουμε τελικά αποβολή και όχι μία ποινή επάθλου ή φαγητού για τον παίκτη καθώς και η δική του ομάδα θα σταθεί απέναντί του.

Το δίκαιο θα ήταν να αποβληθεί. Το ίδιο σοβαρό είναι να αποβάλλεται ένας παίκτης που έχει παραβεί τον κανονισμό για το φαγητό και τρώει κρυφά, αλλά ακόμη πιο σοβαρό όταν κάποιος βιαιοπραγεί.

Ο Άρης Σοιλέδης με ανάρτησή του στο Twitter μιλά για ένα συνεχόμενο bullying του Τάκη από την περσινή χρονιά λέγοντας πως «τραμπουκίζει» ακόμη και άτομα της παραγωγής του Survivor. Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε όμως, απορούμε γιατί δεν είχαμε παρέμβαση του ίδου του Ατζούν ως παραγωγού.

soiledis.JPG