Η Θάλεια Ματίκα ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ και ανοίγει το σπίτι της στη Τζένη Θεωνά

Η Θάλεια Ματίκα ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ και ανοίγει το σπίτι της στη Τζένη Θεωνά
Instagram

«Στο σπίτι της Θάλειας και του Τάσου. Ησυχία, ασφάλεια, σταθερότητα». Δες πλάνα από τον εντυπωσιακό χώρο. 

Τη Θάλεια Ματίκα τη γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη την περίοδο 2003-2004, ωστόσο σταθμό στην καριέρα της αποτέλεσε ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Μη μου λες αντίο». Από τότε η πορεία της στην υποκριτική είναι πολύ επιτυχημένη, με την ίδια να συμμετέχει σταθερά και στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Τελευταία την απολαύσαμε στην τηλεοπτική σειρά «Ο Όρκος II» στην Ερτ.

Η οικογένειά της με τον Τάσο Ιορδανίδη

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη, με τον οποίο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2011, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 10 χρονών Δάνο και την 7χρονη Νάγια.

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή του σχετικά με τη γνωριμία τους:

«Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, ήμουν ερωτευμένος, όταν γνώρισα την Θάλεια. Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί. Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι».

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Εδώ και αρκετό διάστημα, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως ήθελε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού όπως παρατηρήσαμε σταδιακά έχει ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της, πηγαίνοντας από το πιο ζεστό καστανό χρώμα που είχε σε ένα αρκετά πιο ξανθό.

Η μεγάλη διαφορά στο χρώμα των μαλλιών της φάνηκε καλύτερα, βέβαια, από την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Θεωνά ύστερα από τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της εκπομπής «Μαμά-δες», στο οποίο η ηθοποιός είναι καλεσμένη.

https://www.instagram.com/p/CsohgfUMiif

Παράλληλα, το γύρισμα, όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε η Τζένη Θεωνά, έγινε στο σπίτι της Θάλειας Ματίκας και του Τάσου Ιορδανίδη, στο οποίο σύσσωμη η οικογένεια ήταν παρούσα. Η Τζένη Θεωνά, μάλιστα παρατήρησε πως: «Ήταν πολύ ωραία ν' ακούς την καρδιά της οικογένειας να χτυπά. Δίχως αμφιβολία η Θάλεια κι ο Τάσος και τα παιδιά και το γατί είναι οικογένεια και είναι καλύτερα όταν είναι μαζί! (και στο θέατρο και στη ζωή)».

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις φωτογραφίες από το σπίτι τους, το οποίο συνδυάζει τα μοντέρνα χρώματα με πιο vintage έπιπλα και αρκετά διακοσμητικά στοιχεία: