Μαριλού Κοζάρη - Πάνος Μουζουράκης: Pre - wedding στην Αίγινα με μαντινάδες, χορό και τραγούδι

Μαριλού Κοζάρη - Πάνος Μουζουράκης: Pre - wedding στην Αίγινα με μαντινάδες, χορό και τραγούδι

Το τριήμερο πάρτι στην Αίγινα, οι 300 καλεσμένοι και η ευχή του γαμπρού Πάνου Μουζουράκη.

Στην Αίγινα σήμερα γάμος γίνεται και το νησί έχει από χτες αρχίσει να υποδέχεται τους καλεσμένους στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη.

Pre- wedding με τραγούδι και χορό:

Μπορεί ο Πάνος Μουζουράκης να εξήγησε πως επιθυμεί ο γάμος του να γίνει μακριά από το μίντια πριν μερικά εικοσιτετράωρα, φαίνεται όμως πως οι λαμπεροί καλεσμένοι σην Αίγινα- περισσότεροι από 300- έχουν ξεκινήσει ήδη τις δημοσιεύσεις στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Irene Angelopoulos, η Μαίρη Λάμη, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται ήδη στην Αίγινα και είδαμε μερικά stories τόσο από το νησί όσο και από το pre- wedding party.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν στο γλέντι του γαμπρού με λύρες και μαντινάδες ενώ η Κατερίνα Καινούργιου ήταν στο παραδοσιακό τσιπουράδικο Skotadis όπου και την είδαμε να τραγουδά παρέα με τη Χριστίνα Στεφανίδη και την Μαίρη Λάμη αλλά δεν είδαμε την εγκυμονούσα νύφη.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο έβγαλε μία φωτογραφία με την κοιλιά της εγκυμονούσας νύφης και μας παρουσίασε και τα παπούτσια που θα βάλει στον γάμο της. Η έκπληξη είναι πως αυτά θα είναι sneakers για να αισθάνεται πιο άνετα.

https://www.instagram.com/p/CsoPy_FITt2

Γάμος με έξι κουμπάρους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα στο Breakfast@Star οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι έξι! Πρόκειται για δύο κοπέλες από την πλευρά της Μαριλούς Κόζαρη και 4 άτομα από την πλευρά του γαμπρού ενώ το μυστήριο θα τελεστεί σε ένα γραφικό εκκλησάκι, στους Άγιους Αποστόλους, Θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση σε έναν αριστοκρατικό πύργο στην Αίγινα, το κτήμα Σαλιαρέλη, το οποίο έχει αφήσει εποχή στο νησί.

Σύμφωνα με την εκπομπή, το πάρτι γάμου θα είναι τριήμερο και το prewedding πάρτι, την Κυριακή θα ακολουθήσει after πάρτι.

Στη δεξίωση του γάμου θα στηθεί ειδική σκηνή όπου εκτός από τον Πάνο Μουζουράκη θα ανέβουν και φίλοι τραγουδιστές.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού θα είναι και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μάλιστα είχε σχολιάσει πρόσφατα:

«Είναι δυνατόν να μην πάω στον γάμο του φίλου μου του Πάνου Μουζουράκη; Βέβαια και χαίρομαι για τον φίλο μου». Ο Σάκης θα κάνει αγώνα δρόμου βέβαια για να εμφανιστεί μετά τα μεσάνυχτα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, στην τελευταία τους εμφάνιση για φέτος μετά από μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν.

Μαριλού και Πάνος έτοιμοι να γίνουν γονείς

https://www.instagram.com/p/Crf6C18Klqe

Αθόρυβα και ξαφνικά μάθαμε τα ευχάριστα νέα, για τον Πάνο Μουζουράκη και την σύντροφό του και φαρμακοποιό στο επάγγελμα, Μαριλού Κοζάρη.

Τόσο ο δεσμός τους, όσο και η εγκυμοσύνη της είχαν κρατηθεί ως μυστικό. Το ζευγάρι δεν θέλει να προδώσει λεπτομέρειες της σχέσης αλλά και της νέας συνθήκης που θα προκύψει στη ζωή τους, δεν κάνει δηλώσεις αλλά ούτε και αναρτήσεις στα social media που να μαρτυρούν τη νέα καθημερινότητά τους.

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη αναμένουν τον ερχομό του παιδιού τους, στα τέλη του καλοκαιριού.

Η bride to be και ταυτόχρονα και mom to be είχε κάνει ένα baby shower και bachelorette μαζί πριν έναν μήνα.

Στο πάρτι αυτό το παρών έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την κολλητή της που βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής της.

Αρχικά, ήρθαν τα stories από το πάρτι με τα λευκά μπαλόνια, το βραχιολάκι και την εγκυμονούσα μέλλουσα νύφη να κλέβει την παράσταση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/CrY5zWXrWop

Το bachelorette στην κατάσταση της νύφης και στην προχωρημένη της εγκυμοσύνη ήταν γεύμα και η Μαριλού φόρεσε μια άνετη φόρμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου στο bachelorette της Μαριλού Κοζάρη έκανε το πιο τρυφερό ποστ

O Πάνος Μουζουράκης είναι full in love με την κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου

Όπως αποκάλυψε με σχετικές φωτογραφίες, το ρεπορτάζ του περιοδικού OK, ο γνωστός τραγουδιστής ήρθε κοντά με την 30χρονη φαρμακοποιό Μαριλού Κοζάρη η οποία είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη το καλοκαίρι του 2022.

«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Eίναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια», είχε αναφέρει στο περιοδικό πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Πάνος Μουζουράκης είχε αναφέρει για την προσωπική του ζωή:

«Είμαι καλά. Είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι σε σχέση, αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλά. Αν ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή, θα την έβγαζα στα social media».

H εντυπωσιακή φαρμακοποιός είναι παιδική φίλη της Κατερίνας Καινούργιου και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις. Οι δύο φίλες πραγματοποιούν συχνά αποδράσεις εκτός συνόρων και βραδινές εξόδους μόνο για γυναίκες.

Η Μαριλού Κοζάρη είναι έγκυος και ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Πηγή κεντρικής φωτό: NDP