Η Rihanna ερωτεύτηκε

Η Rihanna ερωτεύτηκε

Ο νέος έρωτας της Rihanna είναι μοντέλο και μάλιστα από την Αγγλία.

Dudley_NS51

Λένε πως δεν είναι πρέπον να συνδυάζεις δουλειά και ευχαρίστηση και πιο συγκεκριμένα, δουλειά και ερωτική σχέση, φαίνεται όμως πως η Rihanna δεν νοιάζεται και ιδιαίτερα για το τι λένε οι άλλοι.

Φήμες αναφέρουν πως η 23χρονη τραγουδίστρια είναι σφόδρα ερωτευμένη με ένα μοντέλο από την Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος παίζει στο νέο της videoclip.

Η εφημερίδα The Sun γράφει πως η Rihanna φλέρταρε ακατάπαυστα με το μοντέλο, το οποίο ακούει στο όνομα Dudley O'Shaughnessy (πιο βρετανικό δεν πάει) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τονίζοντας μάλιστα το γεγονός πως ήταν η ίδια η τραγουδίστρια που τον επέλεξε για το videoclip.



Ο Dudley ήταν πρωταθλητής του μποξ, ο οποίος μάλιστα είχε σκοπό να κατέβει στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά τελικά έκλεισε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων πριν δύο χρόνια και η καριέρα του πήρε άλλη στροφή.

Μια πηγή λέει πως η Rihanna δεν προσπάθησε καν να κρύψει τον θαυμασμό και την έλξη της απέναντι στο νεαρό μοντέλο, και δεν άφηνε ευκαιρία να πάει χαμένη ώστε να βρίσκεται συνέχεια κοντά του. Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μάλιστα, ο φακός την έπιασε να κάθεται στα πόδια του Dudley.

Όσο για τον ίδιο τον Dudley, οι ίδιες πηγές λένε πως δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του, ενώ οι φίλοι του και οι φίλες της Rihanna τριγύριζαν στο πλατό τραγουδώντας πειραχτικά στιχάκια για το ρομάντζο τους. Ξέρετε, ενήλικα πράγματα.