HAIRadise: Αυτό το καλοκαίρι τα μαλλιά μας αποκτούν παραδεισένια ενυδάτωση και λάμψη

HAIRadise: Αυτό το καλοκαίρι τα μαλλιά μας αποκτούν παραδεισένια ενυδάτωση και λάμψη

Μία νέα «παραδεισένια» σειρά περιποίησης μαλλιών από το Pantene λύνει το πρόβλημα των ξηρών και αφυδατωμένων μαλλιών και μας χαρίζει τα πιο όμορφα μαλλιά που είχαμε ποτέ, όλο το καλοκαίρι!

Το πρόβλημα των ξηρών και αφυδατωμένων μαλλιών, είναι ένα θέμα με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωπες -σχεδόν- όλες μας το καλοκαίρι. Ο ήλιος, το αλάτι από τη θάλασσα, το χλώριο από την πισίνα, καθώς και τα αλλεπάλληλα looks που θέλουμε να κάνουμε για τις βραδινές μας εξόδους, ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την τρίχα. Αυτό μας αφήνει με μαλλιά άγρια και θαμπά, που μας δυσκολεύουν στο styling και -ας το παραδεχτούμε- μας ρίχνουν την αυτοπεποίθηση.

1686126322256-457885702-image002.jpg

Φέτος ωστόσο υπάρχει λύση και φέρει την υπογραφή του αγαπημένου μας Pantene, του brand που φροντίζει τα μαλλιά μας καλύτερα από κάθε άλλο. Πρόκειται για μία «παραδεισένια» σειρά περιποίησης μαλλιών, με ένα hero συστατικό που έρχεται από την άλλη άκρη της γης και περιλαμβάνει ένα star προϊόν που λατρέψαμε και θα λατρέψεις και εσύ. To όνομα αυτής; Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη!

1686126338613-403474084-image003.jpg

Όπως θα δεις στο video που ακολουθεί, η beauty director μας Χριστίνα Χρόνη συναντήθηκε με τον official hair stylist του Pantene, Τομ Ζώη, προκειμένου να μάθει τα πάντα για τη νέα σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη. Στην παρέα τους προστέθηκαν δύο υπέροχα κορίτσια που δοκίμασαν -και λάτρεψαν- τη σειρά πρώτες από όλους, η Άννα Πρέλεβιτς και η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη. Πάτα play και συνέχισε να διαβάζεις για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες…

Super fun! Όπως άκουσες, η νέα σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη είναι εμπλουτισμένη με το εκχύλισμα του δέντρου Baobab, ή αλλιώς του δέντρου της ζωής. Χάρη σε αυτό καθώς και άλλα πλούσια συστατικά, καταφέρνει να επαναφέρει στα μαλλιά μας την υγρασία, τη ζωντάνια και την ελαστικότητα που έχουν ανάγκη, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

image004.jpg

Όσο για το star προϊόν που λάτρεψαν οι Άννα Πρέλεβιτς και Μαρίζα Μπαϊρακτάρη… Είναι το Pantene Ενυδάτωση και Λάμψη Serum Ενυδάτωσης, το οποίο μετατρέπεται σε νερό όταν έρθει σε επαφή με την τρίχα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά ή σε βρεγμένα μαλλιά, και προσφέρει μοναδική ενυδάτωση και θρέψη ακόμα και στις πιο ταλαιπωρημένες (από το styling, τις τεχνικές εργασίες ή απλά το καλοκαίρι) άκρες.

image005.jpg

Αν θέλεις και εσύ μαλλιά ενυδατωμένα και λαμπερά, δεν έχεις παρά να αν ανακαλύψεις το δικό σου HAIRadise στη νέα σειρά Pantene Miracles, Ενυδάτωση & Λάμψη.

image006.jpg

Αναζήτησε όλη τη σειρά στα καταστήματα και φυσικά μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @pantene.greece στο Instagram και @PanteneGreece στο facebook για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα του Pantene!