Οι «Προδότες» έκαναν πρεμιέρα και το comeback του Μαρκουλάκη θύμισε ξανά το Survivor του 2006

Κατερίνα Μπούσιου
Οι «Προδότες» έκαναν πρεμιέρα και το comeback του Μαρκουλάκη θύμισε ξανά το Survivor του 2006

Εσύ τον θυμάσαι με τον Ατζούν το 2006; Το Twitter ενθουσιάστηκε με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θέση του παρουσιαστή αν και αρχικά μπερδεύτηκε με τους κανόνες στους «Προδότες». 

Με δύο βραβεία BAFTA φέτος οι «Traitors» κάνουν ήδη μεγάλη επιτυχία στην Μεγάλη Βρετανία και από χθες έχουμε και την ελληνική version με τους «Προδότες» και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην παρουσίαση ο οποίος ενθουσίασε το κοινό. Η χθεσινή πρεμιέρα είχε αρκετά Survivor vibes. Από το παρελθόν και το σήμερα.

Το Survivor του 2006 και η Νικολούλη

Αν δεν έχεις δει την βρετανική του εκδοχή και γνωρίζεις το παιχνίδι «Μία νύχτα στο Παλέρμο» τότε έχεις καταλάβει τους «Προδότες». Ανάμεσα στους παίκτες υπάρχουν οι προδότες που δεν πρέπει να γίνουν αντιληπτοί για να μπορούν να «δολοφονούν» τους πιστούς. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και μπλόφας με κάποιες δοκιμασίες στο διάλειμμα, απλά για να αποκτούν χρηματικά ποσά οι παίκτες.

Στο μετέφερα απλοϊκά, αν και έχει μερικούς κανόνες που το κάνουν διαφορετικό. Για παράδειγμα, οι παίκτες χθες με το που μπήκαν στην έπαυλη του παιχνιδιού, θα έπρεπε να διαλέξουν ένα σύμβολο. Δύο από εκείνους έκαναν μία άστοχη επιλογή και αποχώρησαν στα πέντε πρώτα λεπτά. Το σοκ της ανατροπής, κάνει ένα ωραίο ψυχολογικό treak για όσους παραμένουν.

https://www.instagram.com/p/CsyQUhZIaZ2

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος παρουσιαστής για αυτό το παιχνίδι από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη . «Ψαρωτικός» όσο έπρεπε, χωρίς φλυαρίες και με αυτό το γνωστό μειδίαμα, απειλής και εξυπνάδας, ήλεγχε τους παίκτες και τους καθοδηγούσε απόλυτα. Η θεατρική του παιδεία βοήθησε πολύ σε αυτό και καταλάβαμε για ποιο λόγο στις συνεντεύξεις του δήλωνε ενθουσιασμένος με το consept.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κάνει ένα comeback στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια και αν εξαιρέσεις τις σειρές μυθοπλασίας όπου έχει πρωταγωνιστήσει, όλοι τον θυμόμαστε ως τον πρώτο Έλληνα παρουσιαστή του ελληνοτουρκικού Survivor, το οποίο το 2006 το έκανε μαζί με τον Ατζούν από την Τουρκική πλευρά.

Αρκετοί χρήστες του Twitter το ξαναθυμήθηκαν ενώ κάποιοι ζήτησαν και ανταλλαγή παικτών από το τωρινό Survivor προς τους «Προδότες». Με Μπάρτζη και Μπόγδανο να έχουν την τιμητική τους.

Βέβαια στο άκουσμα της λέξης «δολοφονία» έγινε αυτόματος συνειρμός με Νικολούλη. Επικά τα σχόλια.

Πάντως ο Γιώργος Κωτόγλου ήταν ο πιο πειστικός για Προδότης στο χθεσινό επεισόδιο. Κανείς δεν υποψιάστηκε αυτό το παιδί με το αγγελικό πρόσωπο. Και θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο αν θα καταφέρει να περάσει απαρατήρητος. Γιατί αν κάποιος πιστός τον καταλάβει, τότε θα είναι εκείνος ο αδύναμος.

https://www.instagram.com/p/CtMyjGToUzJ