Οι «Προδότες» μάλλον θα είναι η «ένοχη απόλαυσή» μας το καλοκαίρι αν δεις τα σχόλια στο Twitter

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι «Προδότες» μάλλον θα είναι η «ένοχη απόλαυσή» μας το καλοκαίρι αν δεις τα σχόλια στο Twitter

Το νέο ριάλιτι με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ενώ ξεκίνησε χλιαρά έχει αρχίσει να αποκτά τους δικούς του fans κι εμείς εξηγούμε το γιατί.

Οι «Προδότες» είναι το νέο ριάλιτι στρατηγικής το οποίο μεταδίδεται μέσα από την συχνότητα του ANT1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Για πρώτη φορά ενδεχομένως στα τηλεοπτικά δρώμενα ξεκίνησε ένα ριάλιτι στις αρχές του καλοκαιριού αφού οι «Προδότες» έκαναν πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Ποιο είναι το concept

Οι «Προδότες» θυμίζουν πολύ το παιχνίδι «Μία νύχτα στο Παλέρμο» που παίζαμε μικροί. Αυτή τη φορά οι παίκτες είναι οι «πιστοί» και ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις «προδότες» τους οποίους διάλεξε κρυφά κατά την πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Σκοπός είναι οι «προδότες» να προλάβουν να «δολοφονήσουν» τους «πιστούς» πριν εκείνοι να τους ανακαλύψουν και τους διώξουν από το παιχνίδι.

Όσο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι εξαπάτησης υπάρχουν και κάποια «αγωνίσματα» με έπαθλο κάποια χρηματικά ποσά, έτσι ώστε να υπάρχει κι ένα μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες.

https://www.instagram.com/p/CsyQUhZIaZ2

Τι λέει το κοινό για τους «Προδότες»

Αν και η επιλογή των παικτών δεν ενθουσίασε στην πρεμιέρα μία μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, τελικά αρκετοί είναι αυτοί που το παρακολούθησαν την πρώτη βδομάδα προβολής του όπως φάνηκε και από τα πολλά σχόλια που συγκέντρωσε το παιχνίδι στο Twitter.

Δεν είναι μόνο ότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο στην ελληνική τηλεόραση κι αυτό από μόνο του έχει ένα ενδιαφέρον, είναι ότι τελικά οι συγκεκριμένοι παίκτες που επιλέχθηκαν τόσο για να είναι οι «πιστοί» όσο και οι τρεις «προδότες», με την παρουσία τους - ακόμα και με την εξωτερική τους εμφάνιση - έκαναν το τηλεοπτικό κοινό να περάσει ευχάριστα τα βράδια του. Κυρίως όμως, το παιχνίδι στο σύνολό του προσφέρεται για δυνατά «τρολλαρίσματα» χάρη στην παρουσία των συγκεκριμένων παικτών κάνοντας το ένα παιχνίδι, το οποίο «λατρεύεις να μισείς». Άλλωστε στην Ελλάδα το να σου δίνει κάτι αφορμή για σχόλιο στα social media το κάνει ακόμα πιο «ελκυστικό» στο να το παρακολουθήσεις.

Γι' αυτό κάτι μας λέει ότι αυτό το καλοκαίρι το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε θα είναι η «ένοχη απόλαυσή» μας.