O Βασάλος με στρατηγική πριν το ατομικό και το περιστατικό που «καίει» τον Μπάρτζη στο Survivor

O Βασάλος με στρατηγική πριν το ατομικό και το περιστατικό που «καίει» τον Μπάρτζη στο Survivor

«Πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή και να χαιρόμαστε στο παιχνίδι που βρισκόμαστε. Προφανώς και θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι, να πάω στο Γαλάτσι και να σηκώσω την κούπα», είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος προτού ο Γιώργος Λιανός του ανακοινώσει πως θα παραμείνει για μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star.

«Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα», είχε πει η Βάσια Τριφύλλη στον Απόστολο Γκλέτσο σε πάνελ εκπομπής μετά από βαριές κουβέντες που είχαν ακουστεί. Κι αν έπρεπε να συνοψίσουμε την εβδομάδα αυτή στο Survivor All Star, θα ήταν ακριβώς η ίδια φράση με την κατάληξη «δεν χαλάνε οι φιλίες για ένα Survivor All Star», Μαριαλένα και Βασάλε μας.

Η εβδομάδα αυτή κύλησε με την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου και την παραμονή του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος ψηφίστηκε για δεύτερη φορά και κατάλαβε πως το κλίμα στους κόκκινους θα είναι βαρύ και ο ίδιος θα ψηφίζεται διαρκώς μέχρι το παιχνίδι να γίνει ατομικό.

Ο Βασάλος θέλει να σηκώσει την κούπα:

«Ο καθένας μετά παίζει για τον εαυτό του και θα φανεί η στρατηγική του, κι αυτό είναι θεμιτό γιατί ο καθένας θέλει να φτάσει στο τέλος. Θα αποκτήσει ένα άλλο ενδιαφέρον και θα φανεί πώς ο καθένας θέλει να φτάσει στον τελικό. Η φιλία είναι για μένα μια δυνατή έννοια, ο καθένας την έχει διαφορετικά και η ζωή είναι έξω από εδώ. Δεν θέλω να πω κάτι από τώρα για να μην με ψηφίσει μετά κάποιο παιδί, ούτε η Μαριαλένα», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνοε Βασάλος, όταν έπρεπε να πείσει το κοινό να τον ψηφίσει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Έλα που η φιλία στο Survivor All Star έχε γίνει φέιγ βολάν φέτος και αυτοί που θα βγουν από το παιχνίδι δεν θα ξέρουν ποιος θα τους μιλάει στην πραγματική ζωή εκεί έξω. Ο Κωνσταντίνος σίγουρα θα έχει να αντιμετωπίσει τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποχώρησε νωρίς αφήνοντας αιχμές για τον Κωνσταντίνο και για το πώς του φέρθηκε στο παιχνίδι κι ενώ ήταν στην ίδια ομάδα.

Το αλλάζει το παιχνίδι ο Κωνσταντίνος:

Στο σημείο αυτό του παιχνιδιού, όλοι οι παίκτες δεν παίζουν απλά για τα χρήματα της εβδομάδας, αλλά γι να φτάσουν στον τελικό, με μόνο έναν μήνα να απομένει για το Γαλάτσι.

https://www.instagram.com/p/CtUc8rop5uS

Βλέποντας πως θα ψηφίζεται από την ομάδα του με κάθε ευκαιρία, ο Κωνσταντίνος φέρεται να έχει ανοίξει τη βεντάλια της φιλίας του και προς τους Μπλε, μιας και από τη στιγμή που το αγώνισμα θα γίνει ατομικό, έχει κάθε λόγο να πείσει και τους Μπλε να μην τον ψηφίσουν.

Η στήριξη που θα ήθελε να έχει, ήρθε για τον Βασάλο από τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος έσπευσε να τον στηρίξει εκτός παιχνιδιού βάζοντάς τα με τη Μελίνα, την Μαριαλένα και τον Σάκη:

«Η Μαριαλένα με την Μελίνα ποτέ δεν τα είχαν βρει. Από την σύσταση της μπλε ομάδας ήταν σε μία διαρκή κόντρα. Η Μελίνα έχει δημιουργήσει πολλά θέματα. Έχει μία εμμονή με τον Κωνσταντίνο από τις πρώτες ημέρες του παιχνιδιού. Η Μελίνα ήταν αυτή που ήρθε και μου είπε να ψηφίσω την Σαλταφερίδου ή την Κολοβού όταν είχα μιλήσει με την Τζο. Δεν ξέρω αν τα έχετε δει αυτά όλα. Πάω λίγο παλιά και πλατιάζω, όμως η Μελίνα είναι ένας άνθρωπος που δημιουργούσε προβλήματα, η Μαριαλένα το έβλεπε αυτό, δεν την γούσταρε και στη Νέα Υόρκη δεν ξέρω τι έγινε. Μπορεί να έμαθαν και πράγματα από κάπου, δεν μπορώ να ξέρω. Αυτό που βλέπω, όμως, είναι ότι άλλαξε η συμπεριφορά της. Με τον Βασάλο έχει εμμονή, είναι εμμονική κατά του. Είχε δημιουργήσει πρόβλημα ότι υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ Σταυρούλας και Βασάλου, που δεν υπήρχε αυτό ποτέ», είπε ο Τάκης χαρακτηριστικά.

Το Twitter πάντως, δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για τον Βασάλο και όλοι βλέπουν προσπάθεια να χτίσει συμμαχίες για τη στιγμή που το παιχνίι θα γίνει ατομικό.

Αποτελεί πάντως απορίας άξιο το γιατί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχει στηρίξει ούτε μια φορά τον Βασάλο στις δύο του υποψηφιότητες προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Το περιστατικό με τον οπερατέρ «καίει» τον Νίκο Μπάρτζη:

Μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για το περιστατικό λεκτικής βίας από μεριάς του Νίκου Μπάρτζη προς έναν οπερατέρ του παιχνιδιού, ξεκίνησε το κυνήγι της αλήθειας. Η Εύη Σαλταφερίδου έσπευσε να επιβεβαιώσει το γεγονός στο οποίο πρώτος αναφέρθηκε ο Μαρτίκας και απ' ότι φαίνεται στην ψηφοφορία εκείνη που ο Μπάρτζης έκανε τον ανήξερο ως προς τους λόγους που ψηφίστηκε από όλη την ομάδα των Μπλε, ήξερε πολύ καλά πως οι συμπαίκτες του τον τιμωρούσαν για το σχόλιο του στον καμεραμάν.

Πρώτη υποψήφια η Μελίνα Μεταξά;

melina.JPG

Πάντως, σύμφωνα με τα spoilers του Twitter, η ομάδα που θα χάσει την πρώτη ασυλία είναι η κόκκινη και πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση θα αναδειχτεί η Μελίνα Μεταξά.

Μήπως τελικά η στρατηγική είναι του Κωνσταντίνου Βασάλου και όχι της Μαριαλένας στο Survivor;