Διονύσιος - Ανούς: Το ζευγάρι του MasterChef μας δείχνει τι σημαίνει ραντεβού στη σχέση τους

Διονύσιος - Ανούς: Το ζευγάρι του MasterChef μας δείχνει τι σημαίνει ραντεβού στη σχέση τους

Ο Διονύσιος Σαρακίνης και η Ανούς Χερίμινιαν είναι ευτυχισμένοι μαζί από το MasterChef 5.

Η Ανούς Χερίμιαν και ο Διονύσιος Σαρακίνης είναι ένα από τα ζευγάρι που δημιουργήθηκαν στο MasterChef και άντεξαν στον χρόνο.

Ανούς και Διονύσιος γνωρίστηκαν στο MasterChef 5 και από τότε είναι αχώριστοι, τόσο στη ζωή μιας και συγκατοικούν όσο και στη δουλειά.

Το ραντεβού των δύο παικτών είναι εναλλακτικό

Ο Σαρακίνης που ήταν ο φιναλίστ του MasterChef 5 το οποίο κέρδισε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η Ανούς, μας έδειξαν τι σηαμίνει date, άκα ραντεβού ένα βράδυ Σαββάτου όταν πήζουν στη δουλειά και το χιούμορ τους το καταλαβαίνουμε απόλυτα.

anush_kherimyan_3122322928313546519.jpg

Ο φιναλίστ του τελικού του MasterChef 2021

O Διονύσιος, μετά την ήττα και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι δεν ασχολήθηκε ξανά με το παιχνίδι, για το οποίο και δήλωσε πως αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο, δεν θα συμμετείχε σε αυτό:

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω και ήξερα το ριάλιτι, δεν θα πήγαινα. Είναι η γνώμη μου. Αυτό που βίωσα, που είδα, δεν μου άρεσε. Δεν βγήκα κερδισμένος σε κάτι, ακολούθησα τον δρόμο που ήμουν. Είναι εύκολο να κάνεις έναν δεσμό μέσα στο παιχνίδι, είναι εύκολο και να τον χάσεις. Σε εμάς κράτησε. Για το αποτέλεσμα στον τελικό ξέρουν οι κριτές, εκείνοι δοκίμασαν», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σαρακίνης, ο οποίος κράτησε κάτι πολύτιμο από το MasterChef, τη γνωριμία και τον έρωτα με τη συμπαίκτριά του Ανούς Χερίμιαν.

Η Ανούς βγήκε πριν τον Διονύσιο από το MasterChef και είχε και εκείνη την ίδια γνώμη για το παιχνίδι, που αποδείχτηκε περισσότερο ριάλιτι σε σχέση με το πόσο μπορούσε να αντέξει η ίδια:

«Θεωρούσα ότι είναι διαγωνισμός μαγειρικής. Εντέλει έγινε περισσότερο ριάλιτι. Διαφωνώ σε αυτό. Εμείς που πήγαμε σαν μάγειρες, γιατί έτσι πήγαμε, νομίζαμε ότι είναι απλά ένας διαγωνισμός.

https://www.instagram.com/p/Cox8fPbI2vA

Η Μαρία Μπέη κάνει την ανατροπή στο MasterChef και ο Γιώργος Πορφύρης είναι βοηθός της στον τελικό

«Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό, αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα».

Ανούς και Διονύσιος συνηθίζουν πάντως να ποζάρουν μαζί στο Instagram, τόσο στα ταξίδια τους όσο και στη δουλειά!

https://www.instagram.com/p/ClVmUqhMuya

Διονύσης και Ανούς παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί από το 2021 και το MasterChef 5

Πάντως, το τηλεοπτικό κοινό που αγαπά το MasterChef περιμένει τον τελικό της 14ης Ιουνίου ανάμεσα στον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Μπέη και μένει να δούμε αν θα έχουμε τη δεύτερη ελληνίδα MasterChef μετά την πρώτη του 2021.